Flower-Power Postat Iulie 7, 2020 Share Postat Iulie 7, 2020 Acum 3 ore, Contabil a spus: Cite cuvinte ca sa spui doar ..... ca-i blonda. :)))) Eu mă focusez pe partea pozitivă.. care nu am noroc și eu de o tesla electrică primită cadou, sau un db9..nu mă supăr deloc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Iulie 8, 2020 Share Postat Iulie 8, 2020 Fuck the policr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 8, 2020 Share Postat Iulie 8, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iulie 8, 2020 Share Postat Iulie 8, 2020 Parca intreba cineva prin zona despre motivul opririi motorului... Uite, de-asta! N-ai filtru la curentu' de inalta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 8, 2020 Share Postat Iulie 8, 2020 macar a pus filtru cu magnet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iulie 8, 2020 Share Postat Iulie 8, 2020 1 oră în urmă, apriliacluj a spus: macar a pus filtru cu magnet da, reduce consumul cu 80-90% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Iulie 8, 2020 Share Postat Iulie 8, 2020 IMG_7710.MOV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iulie 8, 2020 Share Postat Iulie 8, 2020 https://www.timesnewroman.ro/monden/un-cocalar-sarman-si-a-impins-olcitul-pana-pe-plaja-ca-n-are-bani-de-bmw?fbclid=IwAR0FLVAOg3YiNdl6GhD4QuoEdIx8uGRuhLN3GIJ-ZZBXiUPC7gKeIRlhnFQ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Iulie 8, 2020 Share Postat Iulie 8, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Iulie 9, 2020 Share Postat Iulie 9, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iulie 9, 2020 Share Postat Iulie 9, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 9, 2020 Share Postat Iulie 9, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Iulie 10, 2020 Share Postat Iulie 10, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 10, 2020 Share Postat Iulie 10, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Iulie 10, 2020 Share Postat Iulie 10, 2020 e timpul pentru un pic de muzică Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iulie 10, 2020 Share Postat Iulie 10, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Iulie 10, 2020 Share Postat Iulie 10, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iulie 10, 2020 Share Postat Iulie 10, 2020 Acum 27 minute, pitesti2010 a spus: Cam mica grila aia.. Ori e model vechi ori e chinezesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Iulie 10, 2020 Share Postat Iulie 10, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Iulie 10, 2020 Share Postat Iulie 10, 2020 Acum 4 ore, vintze a spus: e timpul pentru un pic de muzică Ritmul acesta este hit,Fernando de la Caransebes nu a murit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iulie 10, 2020 Share Postat Iulie 10, 2020 "Am o colecţie de mostre de venin din cele mai periculoase cunoscute de bărbaţi. Şi am şi de şerpi." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Iulie 10, 2020 Share Postat Iulie 10, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Iulie 11, 2020 Share Postat Iulie 11, 2020 Doi prieteni sunt la bunjee-jumping intr-un parc. Dupa ce coboara, unul dintre ei are o idee: – Auzi ma, am un teren in Mexic, am putea sa ne facem si noi acolo propriul nostru bunjee. Acestuia i se pare o idee buna, asa ca isi scot toate economiile, se duc in Mexic, isi construiesc tot ce trebuie si incep asamblarea turnului. Pe masura ce lucrarile avansau, multi curiosi se adunau in jurul turnului. In fine, constructia e terminata, asa ca primul tip se arunca cu coarda sa o testeze. Ajunge la capatul corzii dar cand revine, al doilea observa ca are cateva julituri. Din pacate nu-l prinde, asa ca se duce iar in jos, revine, acum are vanatai si sangereaza. Iar nu este prins si se duce direct in gol, coarda se intinde, revine, de data asta aproape desfigurat. Este prins in cele din urma: – Ce s-a intamplat ma, e coarda prea lunga? – Nu…coarda e numai buna, dar ce dracu e o “piñata”…?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Iulie 11, 2020 Share Postat Iulie 11, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Iulie 11, 2020 Share Postat Iulie 11, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate