john17 Postat August 7, 2020 Share Postat August 7, 2020 VID-20200807-WA0000.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat August 7, 2020 Share Postat August 7, 2020 Acum 3 ore, john17 a spus: VID-20200807-WA0000.mp4 Bun clip-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat August 7, 2020 Share Postat August 7, 2020 (editat) Acum 5 minute, FlipperCo a spus: Bun clip-ul cine e cu mine? scrieti L G B T in semnatura !! LGBT = Lasa-ma Gates Bill sa Traiesc! Editat August 7, 2020 de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat August 7, 2020 Share Postat August 7, 2020 Poti pune doar link-ul sa-l pot copia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat August 7, 2020 Share Postat August 7, 2020 Acum 3 minute, FlipperCo a spus: Poti pune doar link-ul sa-l pot copia? tztztz, man, ala e o comoara, merita aia 30 de mb s il descarci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat August 7, 2020 Share Postat August 7, 2020 Trebuia oare să postez în topicul despre jucăria 9 a lui @The_Sin_Eater? VID-20200807-WA0008.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat August 7, 2020 Share Postat August 7, 2020 Acum 13 minute, frigider a spus: tztztz, man, ala e o comoara, merita aia 30 de mb s il descarci Pai asta-i treaba, nu e nici comoara si nici nu pot sa-l descarc de aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat August 7, 2020 Share Postat August 7, 2020 Acum 6 minute, FlipperCo a spus: Pai asta-i treaba, nu e nici comoara si nici nu pot sa-l descarc de aici ciudat, eu am putut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 7, 2020 Share Postat August 7, 2020 (editat) Acum 17 ore, FlipperCo a spus: IMG_7999.MP4 ca tot veni vorba si de dustere si lansatoare de grenade... Editat August 7, 2020 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat August 7, 2020 Share Postat August 7, 2020 Acum 2 minute, apriliacluj a spus: ca tot veni vorba si de dustere si lansatoare de grenade... exact de ce ai nevoie pentru traficul din buCUResti si nu numai, din rromanistan in general. Acum 22 minute, john17 a spus: Trebuia oare să postez în topicul despre jucăria 9 a lui @The_Sin_Eater? VID-20200807-WA0008.mp4 ahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat August 7, 2020 Share Postat August 7, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat August 7, 2020 Share Postat August 7, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat August 7, 2020 Share Postat August 7, 2020 Acum 4 ore, frigider a spus: ciudat, eu am putut Cum ai facut? A se nota ca eu nu am fb (stiu, nu exist) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat August 7, 2020 Share Postat August 7, 2020 Acum 1 minut, FlipperCo a spus: Cum ai facut? A se nota ca eu nu am fb (stiu, nu exist) pai cand ruleaza clipul ai 3 puncte undeva si dai download. nu cred ca are treaba fb, clipul e urcat aici direct, daca-l deschid in tab nou scrie motociclism/uplaods/plm/csf/ncsf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat August 7, 2020 Share Postat August 7, 2020 Acum 3 ore, VyXxer a spus: @Flower-Power Da.. când se ține concursul, cine participă? Nu prea le am cu călcatul rufelor.. Sau mai corect spus.. nu prea le am nici cu călcatul rufelor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat August 7, 2020 Share Postat August 7, 2020 (editat) 1 oră în urmă, frigider a spus: pai cand ruleaza clipul ai 3 puncte undeva si dai download. nu cred ca are treaba fb, clipul e urcat aici direct, daca-l deschid in tab nou scrie motociclism/uplaods/plm/csf/ncsf Eu practic nu pot sa-i fac nimic, doar sa dau clic pe el si sa-l vad. Pare ca se deschine ca ca un mp4. Uite: ...si nu am nicaieri acele 3 puncte pentru optiuni. Editat August 7, 2020 de FlipperCo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat August 7, 2020 Share Postat August 7, 2020 Matrimoniale Să vedeți și voi cum arată femeile fericite... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat August 7, 2020 Share Postat August 7, 2020 Acum 1 oră, Flower-Power a spus: Să vedeți și voi cum arată femeile fericite Cui îi pasă?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat August 7, 2020 Share Postat August 7, 2020 Nu Ai văzut niciodată, d-asta nu te mișcă.. Say no more.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat August 7, 2020 Share Postat August 7, 2020 Acum 3 ore, Flower-Power a spus: Matrimoniale Să vedeți și voi cum arată femeile fericite... Creatorul a hotărât să nu fie necesar pentru procedere orgasmul feminin. Dacă Lui nu-i pasă... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat August 7, 2020 Share Postat August 7, 2020 (editat) Există mai multe feluri de orgasm...ăsta este unul dintre ele..nu știți să apreciați. Mai există și ăla în care îi cumpărați iubitei o tobă pentru motocicleta ei..cam la fel reacționează.. Cine știe, cunoaște.. nu știe nimeni?! Editat August 7, 2020 de Flower-Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat August 7, 2020 Share Postat August 7, 2020 Neahhh, punctul g e mereu la sfârșitul cuvântului shopping... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat August 8, 2020 Share Postat August 8, 2020 (editat) Am capturat o "piatră de heliu". Are gravitație negativă. Nu mai știu denumirea științifică, le găsești în peșteră, plutesc pe tavan. Am lestat-o cu o piatră normală ca să nu o pierd, de când a inventat Newton gravitația s-au pierdut toate care erau libere, au rămas doar alea care erau îngropate. Editat August 8, 2020 de Penetru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat August 8, 2020 Share Postat August 8, 2020 Si cand te-ai trezit era dimineata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat August 8, 2020 Share Postat August 8, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate