Penetru Postat Aprilie 21, 2021 Share Postat Aprilie 21, 2021 Acum 4 minute, AdrianB1 a spus: Am o sticla cu H2O2 pe birou. E varianta solutie de sterilizare, nu combustibil de rachete, de ce va inflamati degeaba? vonBraun, tu eşti? De când te caut, tocmai aici dau de tine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Aprilie 21, 2021 Share Postat Aprilie 21, 2021 Nu-ti zisei ca nu e concentratie de racheta, ci de sterilizare? Nu de pisici, de echipamente optice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Ny Postat Aprilie 22, 2021 Share Postat Aprilie 22, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Aprilie 22, 2021 Share Postat Aprilie 22, 2021 amPAYvX_460svvp9.webm aRXroZ2_460svvp9.webm apN9LPM_460svvp9.webm aP3Z4Nq_460svvp9.webm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai c Postat Aprilie 22, 2021 Share Postat Aprilie 22, 2021 5 hours ago, Dan Ny said: pai pentru cine nu a aflat,astea sunt directivele (m)UE anul asta pentru noi,plus solare si eoliene si minus asfalt... scuze,ca nu e deloc funny Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 22, 2021 Share Postat Aprilie 22, 2021 Acum 12 minute, mihai c a spus: pai pentru cine nu a aflat,astea sunt directivele (m)UE anul asta pentru noi,plus solare si eoliene si minus asfalt... scuze,ca nu e deloc funny Nu știu despre ce vorbești, poporul dacic betonează tot... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Aprilie 22, 2021 Share Postat Aprilie 22, 2021 IMG_2740.MP4 IMG_2735.MP4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Aprilie 23, 2021 Share Postat Aprilie 23, 2021 Aia cu submarinu e genialăFace referire la ultima nebunie a rușilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Aprilie 23, 2021 Share Postat Aprilie 23, 2021 Acum 6 ore, FlipperCo a spus: IMG_2740.MP4 Acum inteleg de ce Flower iese in ture moto numai cu barbati... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 23, 2021 Share Postat Aprilie 23, 2021 Eu am zis că în ture poate să vină oricine, inclusiv femeile ca pasagere sau motocicliste. Fără discriminare. Pasagere ale motocicliștilor , nu ale mele, pentru că nu iau pasageri și nici pasagere. Aveți chef de mate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 23, 2021 Share Postat Aprilie 23, 2021 Acum 17 minute, VyXxer a spus: 666? +1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner® Postat Aprilie 23, 2021 Share Postat Aprilie 23, 2021 Prea simplu... 13 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 23, 2021 Share Postat Aprilie 23, 2021 Acum 5 ore, pinnochio a spus: Aia cu submarinu e genialăFace referire la ultima nebunie a rușilor aia fiind? (intreb pt popor, as pute sa caut) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Aprilie 23, 2021 Share Postat Aprilie 23, 2021 Acum 4 minute, frigider a spus: aia fiind? (intreb pt popor, as pute sa caut) Nimic nou, nu au încetat vreodată să fie invadatori, e un primitivism de care suferă şi alţii care se dau drept licurici civilizaţi. E în contextul agitaţiei din Ucraina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Aprilie 23, 2021 Share Postat Aprilie 23, 2021 Acum 4 ore, Flower-Power a spus: Eu am zis că în ture poate să vină oricine Cred ca o sa vin si eu o data intr-o tura cu tine, poate se infiripa ceva...dar dupa ce mai prinzi experienta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Aprilie 23, 2021 Share Postat Aprilie 23, 2021 (editat) 1 oră în urmă, Penetru a spus: Nimic nou, nu au încetat vreodată să fie invadatori, e un primitivism de care suferă şi alţii care se dau drept licurici civilizaţi. E în contextul agitaţiei din Ucraina. E ca in bancul ala vechi: _ Cu cine se invecineaza Rusia? _ Cu cine vrea ea. Editat Aprilie 23, 2021 de FlipperCo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Aprilie 23, 2021 Share Postat Aprilie 23, 2021 Am vrut sa ma duc la Izvoru, doar ca Mapsu' ma trimite in p... babei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Aprilie 23, 2021 Share Postat Aprilie 23, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 23, 2021 Share Postat Aprilie 23, 2021 Acum 2 ore, Nguyen a spus: ..dar dupa ce mai prinzi experienta. Eh, mai durează ceva.. Acum 2 ore, Nguyen a spus: poate se infiripa ceva... Eh, nu spera și nu ai teamă. – Fiule, eu voi pleca pentru cîteva zile de acasă. În absența mea, tu vei fi bărbatul în casă. – Bine, tată, dar întoarce-te repede, nu-mi place să spăl vasele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Aprilie 23, 2021 Share Postat Aprilie 23, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Aprilie 23, 2021 Share Postat Aprilie 23, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 23, 2021 Share Postat Aprilie 23, 2021 Acum 7 ore, Sinner® a spus: Prea simplu... 13 Da..hai alt joc.. Trei medici au spus ca Robert e fratele lor. Robert a spus că el nu are frați. Cine minte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Aprilie 23, 2021 Share Postat Aprilie 23, 2021 Nimeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Aprilie 23, 2021 Share Postat Aprilie 23, 2021 Ele nu mint, el nu minte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cercelgeo Postat Aprilie 23, 2021 Share Postat Aprilie 23, 2021 VID-20210422-WA0001.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate