Penetru Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Acum că nu mai există graniță reală între România și Ungaria, locuitorii din țara vecină au – în sfârșit – ocazia să facă parte dintr-o civilizație evident superioară. Nimic nu dovedește mai mult asta decât invazia de unguri care vin acum în România să guste pălincă adevărată, cum se face la Bihor, nu la ei la câmp. „Acum înțeleg de ce am cerut în 1919 Unirea cu România, sub domnia lui Ferdidand. DA, ăștia chiar știu să facă pălincă, dacă te duci în Austria ăia abia știu să bea apă”, a explicat Kovacs Ola, un ungur care a năvălit peste graniță în Bihor. Specialiștii din Ardeal spun că sunt dispuși să-i învețe pe ungurii săraci, cei de peste Tisa, cum se face o pălincă adevărată. Mai mult, odată ce învață să bea, or să le arate și cum se face un gulaș adevărat unguresc, cum se face doar în România, nu zeama aia tristă pe care o mănâncă ei acolo când n-au bani de supă de tăiței. Timesnewroman.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate