Lutzifer Postat Februarie 25, 2010 Share Postat Februarie 25, 2010 (editat) ÂŞoarece! Mâțe pe bandă rulantă Dancing Bear Mesaj completat Who Dat , DOG Editat Februarie 25, 2010 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Februarie 25, 2010 Share Postat Februarie 25, 2010 (editat) ... Editat Februarie 25, 2010 de gabyshor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
@jinx Postat Februarie 25, 2010 Share Postat Februarie 25, 2010 Trei femei, una logodita, una casatorita si o amanta stateau de vorba despre relatiile lor si au hotarat sa-si uluiasca barbatii. In acea seara toate trei s-au imbracat sexy, purtand pantofi cu tocuri cui, corset de piele si o masca pe ochi. Ziua urmatoare s-au intalnit din nou. Fata logodita a spus: - Aseara, cand logodnicul meu a ajuns acasa, m-a gasit imbracata cu corsetul de piele, pantofii cu tocuri cui de 7 cm si masca.Mi-a spus "Esti femeia vietii mele, te iubesc". dupa aceea am facut dragoste toata noaptea. Amanta s-a laudat si ea: - Si la mine a fost incredibil! Ne-am intalnit in biroul lui. Purtam corsetul de piele, tocuri cui foarte inalte, masca si o pelerina. Cand am descheiat pelerina, n-a scos nici un cuvant. Am facut doar sex ca nebunii toata noaptea! In cele din urma, femeia casatorita si-a spus si ea povestea: - Eu am trimis copiii la mama, m-am pregatit, m-am echipat cu corsetul de piele, pantofii cu tocuri cui si masca pe ochi. Sotul meu s-a intors de la lucru, a luat telecomanda si o bere din frigider si a spus: - Ia zi Batman, faci si tu ceva de mancare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Februarie 25, 2010 Share Postat Februarie 25, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdancbr Postat Februarie 25, 2010 Share Postat Februarie 25, 2010 (editat) http://www.youtube.com/watch?v=6l3HH63oLYc Daca a mai fost postata sorry Editat Februarie 25, 2010 de bogdancbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Februarie 25, 2010 Share Postat Februarie 25, 2010 (editat) Daca a mai fost postata sorry Ala cu " nu stiu , nu stiu ", ce voce de mickey mouse are Editat Februarie 25, 2010 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Februarie 25, 2010 Share Postat Februarie 25, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Februarie 25, 2010 Share Postat Februarie 25, 2010 Face față la videoclipul original Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
@jinx Postat Februarie 26, 2010 Share Postat Februarie 26, 2010 Little_Brother_.wmv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Februarie 26, 2010 Share Postat Februarie 26, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana Suzuki Postat Februarie 26, 2010 Share Postat Februarie 26, 2010 Doi nemți discută într-un showroom: - Ce-i asta, Dacia Duster? - Duster...da - Românească, nu? - Da, românească.. - Bună, nu? Garda înaltă, cauciucuri groase... - Mda.. - Măi, ce ți-e Âşi cu românii ăÂştia...ar face orice numai să nu-Âşi repare drumurile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana Suzuki Postat Februarie 26, 2010 Share Postat Februarie 26, 2010 (editat) http://www.ciutacu.ro/articol/poporul-suve...a-sistem-turbo/ Editat Februarie 26, 2010 de Ioana Suzuki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
@jinx Postat Februarie 26, 2010 Share Postat Februarie 26, 2010 asta e mai alcoolist decat mine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Februarie 26, 2010 Share Postat Februarie 26, 2010 http://www.ciutacu.ro/articol/poporul-suve...a-sistem-turbo/ Asta nu e funny deloc , mai de graba ii trist ! Dar asta e realitatea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Februarie 26, 2010 Share Postat Februarie 26, 2010 asta e mai alcoolist decat mine! dar ce fericita e nasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat Februarie 26, 2010 Share Postat Februarie 26, 2010 (editat) happy fish - solutii de criza pentru muzica romaneasca daca a mai fost imi cer scuze...da' e genial ) Editat Februarie 26, 2010 de vladase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Februarie 26, 2010 Share Postat Februarie 26, 2010 Passenger , to a Sexy Air Hostess: What is your name ? Air Hostess : Benz, Sir ! Passenger : Lovely name. Any relation with Mercedes Benz ? Air Hostess: Same price sir Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Februarie 26, 2010 Share Postat Februarie 26, 2010 dar ce fericita e nasa aia poate a renuntat la alcool...a trecut pe pastile... e pe libertatea.ro povestea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hell On Wheels Postat Februarie 26, 2010 Share Postat Februarie 26, 2010 http://www.epicfail.com/2009/08/09/wheel-of-fortune-fail/ life is a bitch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Februarie 26, 2010 Share Postat Februarie 26, 2010 (editat) Sex fail Editat Februarie 26, 2010 de Razorbladed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Februarie 27, 2010 Share Postat Februarie 27, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v-twin Postat Februarie 27, 2010 Share Postat Februarie 27, 2010 bitch be trippin' sau despre cum si-o incaseaza o tuta care si-a inselat iubitul de ziua lu' valerica. US-style. fuck yeah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Februarie 27, 2010 Share Postat Februarie 27, 2010 Hubba Bubba fail! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Februarie 28, 2010 Share Postat Februarie 28, 2010 Hubba Bubba fail! This video has been removed due to terms of use violation. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GPRider Postat Februarie 28, 2010 Share Postat Februarie 28, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate