mihai_2b3 Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 iar o sa zici ca am ceva cu tine,dar vezi tu..e veche pai si ce faci? razi la d-astea vechi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 silvicaaa ... vezi ca am una nou-nouta ... ti-am dat-o pe mail spre aprobare. vezi tu daca e buna, daca nu-i prea noua, daca e veche ignor-o, daca te razi destul, vezi cate like-uri are si daca e ok s-o postez. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 silvicaaa ... vezi ca am una nou-nouta ... ti-am dat-o pe mail spre aprobare. vezi tu daca e buna, daca nu-i prea noua, daca e veche ignor-o, daca te razi destul, vezi cate like-uri are si daca e ok s-o postez. Multumesc. Mesaj completat http://www.youtube.com/watch?feature=playe...p;v=ENa40npKAFI prea tareeee ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 Intr-o buna zi, la poarte Raiului, un tip foarte ofticat… Sf. Petru il ia de-o parte: - Ce-i fiule? Care-i problema? - Pai nu se poate dom’le, uita-te la mine! Am 35 de ani, sanatos, puternic, nu fumez, nu beau, nu sunt casatorit… seara ma culc linistit, dimineata ma trezesc mort, in ceruri? Trebuie sa fie o greseala! - Mmmm! Nu s-a mai intamplat pana acum, dar in fine, sa vedem … cum zici ca te cheama fiule? - Manivela, Grigore Manivela… - Si ce meserie zici ca ai avut? - Mecanic auto … - Aha, gata, uite, am gasit fisa ta … pai s-a lamurit fiule, uite, aici scrie ca ai murit de batranete! - De batranete ?!!? Cum de batranete? - Pai da, ca am adunat orele de manopera din facturile tale, si a iesit ca ai 123 de ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiVdv Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 astia or fi facut protest la benzinarie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoMeZ Postat Februarie 19, 2011 Share Postat Februarie 19, 2011 Naufragiaza un vapor. Un pasager se apropie inot de capitan si-l intreaba: - Capitane, cat avem de inotat pana la cel mai apropiat pamant? - Trei kilometri. - In ce directie? - In jos...! - Buna ziua! - Buna ziua, domnule politist! - Dumneata, tinere domn, pe gheata asta conduci cu 70 km pe ora? Vrei sa ajungi la spital? - Da! - Bravo, frumos raspuns! Esti smecher? - Nu! Sunt doctor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Februarie 19, 2011 Share Postat Februarie 19, 2011 (editat) mie mi s-a parut amuzant clipul va ROG care aveti poza aia cu nazistii pe moto cu atas, cand merg pe 2 roti, cu atasul in aer!!!! am nevoie de poza aia Editat Februarie 19, 2011 de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
why Postat Februarie 19, 2011 Share Postat Februarie 19, 2011 mie mi s-a parut amuzant clipul va ROG care aveti poza aia cu nazistii pe moto cu atas, cand merg pe 2 roti, cu atasul in aer!!!! am nevoie de poza aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Februarie 19, 2011 Share Postat Februarie 19, 2011 silvicaaa ... vezi ca am una nou-nouta ... ti-am dat-o pe mail spre aprobare. vezi tu daca e buna, daca nu-i prea noua, daca e veche ignor-o, daca te razi destul, vezi cate like-uri are si daca e ok s-o postez. Multumesc. nici sa fii comic nu'ti iese..si nu 'ma rad' ci 'rad'. cu placere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 probleme de logistica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vld_bc Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 Mesaj completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi88 Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 uitati va la tot http://www.youtube.com/watch?v=bbm9MppbxV8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
@jinx Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=cbkaJxTLcCQ...player_embedded genial Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Februarie 22, 2011 Share Postat Februarie 22, 2011 Mesaj completat http://www.okazii.ro/catalog/52238175/vers...=Promo_AdServer este la superoferta pentru toti cocalarii si nespalatii oferta de criza - ce la me ia trece prin cap astora Telefon Versace cu gel de dus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Februarie 22, 2011 Share Postat Februarie 22, 2011 He, he, clipul e filmat la Cluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Februarie 23, 2011 Share Postat Februarie 23, 2011 Ana: Ce faci? Manole: Un zid. Te bagi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Februarie 23, 2011 Share Postat Februarie 23, 2011 MULTUMESC! (desi io stiam ca era cu soldati(adica aveau casti astia par a fi mai mari in rang)...si se vedea mai de departe..da merge si asta ) ca recompensa, iti urez o sa ai parte de o calatorie in metroul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rainmaker Postat Februarie 23, 2011 Share Postat Februarie 23, 2011 (editat) Editat Februarie 23, 2011 de Rainmaker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Februarie 23, 2011 Share Postat Februarie 23, 2011 (editat) e funy nu e funy discutabil... e morbid da! m-a amuzat ....? da... sunt deranjat? WTF? Âşi din aceeaÂşi serie.... ??? brrr ce "oameni"... auci..... Editat Februarie 23, 2011 de jerry_mcrie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Februarie 24, 2011 Share Postat Februarie 24, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdvd Postat Februarie 24, 2011 Share Postat Februarie 24, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate