jerry_mcrie Postat Martie 11, 2011 Share Postat Martie 11, 2011 burnout scăpat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Martie 11, 2011 Share Postat Martie 11, 2011 cica... obiceiuri din balcani... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seb Postat Martie 12, 2011 Share Postat Martie 12, 2011 mare tampenia asta cu obiceiuri din balcani...ce le bese mintea unora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Martie 12, 2011 Share Postat Martie 12, 2011 (editat) e o artista din Serbia parca foarte "shuie" asa la cap... Editat Martie 12, 2011 de zaelu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arw357 Postat Martie 14, 2011 Share Postat Martie 14, 2011 Baiatul asta : first 360 front flip http://www.wimp.com/learnedflip/ Daca no fi "first" atunci scuze. O casca de aluminiu: http://www.wimp.com/machiningcnc/ Asta pentru ca e primavara si ne mai trec fiorii(nu e funny, dar parca merge primavara) : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Martie 14, 2011 Share Postat Martie 14, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zar Postat Martie 14, 2011 Share Postat Martie 14, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Martie 14, 2011 Share Postat Martie 14, 2011 (editat) vand caine Editat Martie 14, 2011 de SilviuCBR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Martie 14, 2011 Share Postat Martie 14, 2011 nush daca a mai fost postat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Martie 15, 2011 Share Postat Martie 15, 2011 Am vrut sa caut ceva pe google si m-a bufnit rasul de sugestiile ce mi-au aparut la scrierea cuvantului "cand" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Martie 15, 2011 Share Postat Martie 15, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana Suzuki Postat Martie 16, 2011 Share Postat Martie 16, 2011 Esti un smecher adevarat? http://cocalari.com/2011/03/esti-un-smecher-adevarat/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Martie 16, 2011 Share Postat Martie 16, 2011 nush daca a mai fost postat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Martie 16, 2011 Share Postat Martie 16, 2011 (editat) Editat Martie 16, 2011 de razvanusv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Martie 17, 2011 Share Postat Martie 17, 2011 Surpriză de proporții pentru țiganii care au fost surprinÂşi în ultimele zile la furat de fier vechi: în loc să se aleagă cu dosar penal, aceÂştia au fost înregimentați de autorități într-un detaÂşament special, care va fi trimis în Japonia ca să dezmembreze Âşi să vândă la fier vechi centralele nucleare în care există riscul unor explozii. Ion Feraru, un țigan cu peste 20 de ani de experiență în dezmembrări Âşi furt de fier vechi, a fost ales să conducă operațiunile din Japonia. „Împreună cu fi-miu, Flexu, am furat fier vechi de la combinatul Sidex, de la Cernavodă, de la Atelierele Grivița, de peste tot. ÂŞi nu am luat pur Âşi simplu fierul, ca amatorii, mai întâi l-am dezmebrat, ca să-l putem pune în căruțe. În două zile punem centrala la pământ Âşi o ducem la centrele de colectare a fierului vechi”, s-a lăudat Ion Feraru. Nicolae Rugină, oficialul de la Ministerul Apărării care se va ocupa de trimiterea țiganilor în Japonia, spune că toate detaliile sunt puse la punct Âşi că de mâine țiganii vor intra în acțiune. „Ăiganii sunt deja la aeroport, azi vor decola spre Japonia, în timp ce căruțele lor sunt deja pe mare, pe un portavion de mare capacitate. Estimez că în două zile vor deveni eroii Japoniei. Hai, patru zile, în caz că japonezii nu vor fi de acord cu dezmembrarea centralelor Âşi țiganii vor fi nevoiți să lucreze neoficial, la adăpostul întunericului”, ne-a declarat acesta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varugica Postat Martie 17, 2011 Share Postat Martie 17, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=MXOUvRXFB0M...feature=related Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Martie 17, 2011 Share Postat Martie 17, 2011 nice win chubby.... fără tehnică doar power.... miÂşto... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Martie 17, 2011 Share Postat Martie 17, 2011 vorba aia... "when brute force doesn't solve your problem... you are not using enough." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Martie 17, 2011 Share Postat Martie 17, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Martie 17, 2011 Share Postat Martie 17, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=MXOUvRXFB0M...feature=related :laugh: Ce l-a rupt pe slabanog =)) Vedeti ce face McDonald's-ul din copii? niste adevarati luptatori Wrestling scrie pe grasan :-)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Martie 17, 2011 Share Postat Martie 17, 2011 Trei barbati morti ajung in acelasi timp la poarta Raiului. Ii ia Dumnezeu pe fiecare la intrebari, primul fiind un italian: -Ia zi,tu cum ai murit? -Pai mi-am cumparat un Ferrari, am mers pe autostrada spre Milano cu 340 km/h ,n-am putut sa iau o curba, am intrat in parapet si am murit pe loc. -Bine, poti sa intri. Al doilea,un german: -Tu cum ai murit? -Mi-am luat un Porsche, am mers pe autostrada, o cinsterna a pus frana brusc in fata mea,nu am mai putut opri, explozie mare, am murit pe loc... -Bine, poti intra si tu. Al treilea,un roman: -Tu ce ai patit? -Mi-am luat un X5 si apoi ...am murit de foame Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi88 Postat Martie 17, 2011 Share Postat Martie 17, 2011 Trei barbati morti ajung in acelasi timp la poarta Raiului. Ii ia Dumnezeu pe fiecare la intrebari, primul fiind un italian:-Ia zi,tu cum ai murit? -Pai mi-am cumparat un Ferrari, am mers pe autostrada spre Milano cu 340 km/h ,n-am putut sa iau o curba, am intrat in parapet si am murit pe loc. -Bine, poti sa intri. Al doilea,un german: -Tu cum ai murit? -Mi-am luat un Porsche, am mers pe autostrada, o cinsterna a pus frana brusc in fata mea,nu am mai putut opri, explozie mare, am murit pe loc... -Bine, poti intra si tu. Al treilea,un roman: -Tu ce ai patit? -Mi-am luat un X5 si apoi ...am murit de foame :laugh: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Martie 17, 2011 Share Postat Martie 17, 2011 Trei barbati morti ajung in acelasi timp la poarta Raiului. Ii ia Dumnezeu pe fiecare la intrebari, primul fiind un italian:-Ia zi,tu cum ai murit? -Pai mi-am cumparat un Ferrari, am mers pe autostrada spre Milano cu 340 km/h ,n-am putut sa iau o curba, am intrat in parapet si am murit pe loc. -Bine, poti sa intri. Al doilea,un german: -Tu cum ai murit? -Mi-am luat un Porsche, am mers pe autostrada, o cinsterna a pus frana brusc in fata mea,nu am mai putut opri, explozie mare, am murit pe loc... -Bine, poti intra si tu. Al treilea,un roman: -Tu ce ai patit? -Mi-am luat un X5 si apoi ...am murit de foame )))))) tareeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Martie 17, 2011 Share Postat Martie 17, 2011 Trei barbati morti ajung in acelasi timp la poarta Raiului. Ii ia Dumnezeu pe fiecare la intrebari, primul fiind un italian:-Ia zi,tu cum ai murit? -Pai mi-am cumparat un Ferrari, am mers pe autostrada spre Milano cu 340 km/h ,n-am putut sa iau o curba, am intrat in parapet si am murit pe loc. -Bine, poti sa intri. Al doilea,un german: -Tu cum ai murit? -Mi-am luat un Porsche, am mers pe autostrada, o cinsterna a pus frana brusc in fata mea,nu am mai putut opri, explozie mare, am murit pe loc... -Bine, poti intra si tu. Al treilea,un roman: -Tu ce ai patit? -Mi-am luat un X5 si apoi ...am murit de foame chiar'ca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Martie 17, 2011 Share Postat Martie 17, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Hk5JEO631e0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate