THE VADER Postat Mai 25, 2013 Share Postat Mai 25, 2013 L-am descarcat(doar asa l-am putut viziona)ca dupa 50 se secunde sa-l sterg.ce banalitate,ttitlul topicului iti lasa impresia ca ar fi ceva sf....iar acum te intreb @dinu ce ti se pare asa de rar!?asa interesant!?ca eu nu vad nimic. Ps nici macar funny nu e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Dinu1997 Postat Mai 25, 2013 Share Postat Mai 25, 2013 L-am descarcat(doar asa l-am putut viziona)ca dupa 50 se secunde sa-l sterg.ce banalitate,ttitlul topicului iti lasa impresia ca ar fi ceva sf....iar acum te intreb @dinu ce ti se pare asa de rar!?asa interesant!?ca eu nu vad nimic. 1 ) Mai rar vezi scuteristi prin oras fara casca ... nu mai zic de restul echipamentului 2 ) Lipsa numarului scuterului 3 ) Nesimtirea de care a dat dovada tanarul ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THE VADER Postat Mai 25, 2013 Share Postat Mai 25, 2013 1 ) Mai rar vezi scuteristi prin oras fara casca ... nu mai zic de restul echipamentului 2 ) Lipsa numarului scuterului 3 ) Nesimtirea de care a dat dovada tanarul ... nu stiu unde traiesti tu dar chiar nu pot sa fiu de acord nici cu 1,nici cu 2 si nici cu 3,ba mai mult e o normalitate,sau ma rog,exceptand zona in care traiesti tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Dinu1997 Postat Mai 25, 2013 Share Postat Mai 25, 2013 nu stiu unde traiesti tu dar chiar nu pot sa fiu de acord nici cu 1,nici cu 2 si nici cu 3,ba mai mult e o normalitate,sau ma rog,exceptand zona in care traiesti tu. Nu ma ascund ca traiesc la tara ... dimpotriva , ma mandresc cu acest lucru` ! La mine in comuna , nu exagerez ... sunt vreo 200 - 250 de scutere in toate cele 7 sate ce alcatuiesc comuna . Aici mai rar vezi scuteristi cu casca ... ! La oras , e alt mediu , politia este mai raspandita si multi isi iau strictul necesar ( casca macar ) ... In video-ul acesta , scuteristul pare mai degraba neinteresat de viata celor din jurul lui , expunandu-se la un pericol foarte mare :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THE VADER Postat Mai 25, 2013 Share Postat Mai 25, 2013 Nu ma ascund ca traiesc la tara ... dimpotriva , ma mandresc cu acest lucru` ! La mine in comuna , nu exagerez ... sunt vreo 200 - 250 de scutere in toate cele 7 sate ce alcatuiesc comuna . Aici mai rar vezi scuteristi cu casca ... ! La oras , e alt mediu , politia este mai raspandita si multi isi iau strictul necesar ( casca macar ) ... In video-ul acesta , scuteristul pare mai degraba neinteresat de viata celor din jurul lui , expunandu-se la un pericol foarte mare :| Uite,eu traiesc la oras...si pot spune acelasi lucru.se neglijeaza echipamentul complet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tudoran Stefan Postat Mai 25, 2013 Share Postat Mai 25, 2013 Avea ochelari si bermude! Ce folos are casca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Mai 25, 2013 Share Postat Mai 25, 2013 Ce ti se pare asa funny aici ? Si mai usor cu aceste comentarii ca o sa provoci scandal pe aici . Mai bine ai scoate boldul ala de la text ca imi scoti ochii... 1 ) Mai rar vezi scuteristi prin oras fara casca ... nu mai zic de restul echipamentului 2 ) Lipsa numarului scuterului 3 ) Nesimtirea de care a dat dovada tanarul ... Mestere, tu nu traiesti "la oras", nu?! E plin de d-astia prin Bucale, stai linistit... LE Acu' am vazut postul tau urmator. Si m-am lamurit de ce ti se pare filmuletu' asta ceva de pus pe forum. Eu sunt satul de cocalari d-astia de oras. PS Chiar nu trece niciun moderator p-aici?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Mai 25, 2013 Share Postat Mai 25, 2013 V-am spus yo ca sectiunea asta o sa ajunga chat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Mai 26, 2013 Share Postat Mai 26, 2013 Am dat report, dati si voi pentru mutatul la o alta sectiune. Cat depspre protagonist, pacat ca n-a intrat mai tare. Astia nu merita nici sa le cante popa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Mai 26, 2013 Share Postat Mai 26, 2013 De ce isi inseala femeile barbatii: http://www.romanikatube.ro/index.php?option=com_hwdvideoshare&task=viewvideo&Itemid=391&video_id=644 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_dive_eagle Postat Mai 26, 2013 Share Postat Mai 26, 2013 Femeile au ciclu iar barbatii testiculele p-afara. De ce? Pentru ca merita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertkiran Postat Mai 26, 2013 Share Postat Mai 26, 2013 (editat) Editat Mai 26, 2013 de robertkiran Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Mai 26, 2013 Share Postat Mai 26, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Mai 26, 2013 Share Postat Mai 26, 2013 Ce frumos tii pasarica in mana! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Mai 26, 2013 Share Postat Mai 26, 2013 e pasarica altuia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marc Marquez Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 the fail is strong in this one. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satori Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 Citat de pe un site de vanzari piese moto (automatic translation fail): Va rugam sa folositi PDF nostru depuse pentru aprobare inspecție pentru vehiculul dumneavoastră.Dacă modelul dvs. nu este listat în EBA-listă, utilizați TÜV-certificat pentru o intrare direct de la spate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanLNI Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 http://www.evz.ro/detalii/stiri/se-intampla-in-romania-o-linie-de-tramvai-a-fost-asfaltata-din-greseala-1039231.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Mai 28, 2013 Share Postat Mai 28, 2013 Adu minciocuuuuuu .....!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Mai 28, 2013 Share Postat Mai 28, 2013 Un țigan tânar este prins la furat și ajunge la pușcarie. Într-o zi, mama-sa vine cu un pachețel la vorbitor. - E rau ? - Nu, mamă, merge. - Cum e mâncarea ? - Avem de trei feluri , iar de două ori pe săptămâna ne dă și ceva carne. - Dar caldură ? - Merge. Noi venim de la muncă, ne spălăm repede și intrăm în pat. - Dar lumina ? - Noaptea se stinge , însă avantajul e că ne culcăm devreme și dormim mai mult. - Să fii cuminte, mamă, să nu faci vreo prostie să te dea ăștia afara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Mai 28, 2013 Share Postat Mai 28, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix78 Postat Mai 28, 2013 Share Postat Mai 28, 2013 practici baietii ... iar asta e maxima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gova Postat Mai 28, 2013 Share Postat Mai 28, 2013 http://www.220.ro/sexy/Blonda-Dezbracata-Pe-Motocicleta/jODzaEtJp3/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate