biancocelleste Postat August 27, 2013 Share Postat August 27, 2013 (editat) Vanzator serios, recomand! Dati click ca merge ) Mama ei de tehnologie Editat August 27, 2013 de Dan Spataru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat August 27, 2013 Share Postat August 27, 2013 Dupa succesul avut de Radler fara alcool, acum Ciuc lanseaza Radler fara bere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gova Postat August 27, 2013 Share Postat August 27, 2013 (editat) Editat August 27, 2013 de Gova Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luke_highwalker Postat August 27, 2013 Share Postat August 27, 2013 cele mai cretine reclame http://www.youtube.com/watch?v=dIaxwoF1bQg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jackson Postat August 27, 2013 Share Postat August 27, 2013 nu stiu daca a mai fost... oricum, de apreciat sinceritatea omului ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gova Postat August 27, 2013 Share Postat August 27, 2013 nu stiu daca a mai fost... oricum, de apreciat sinceritatea omului ) iote-l aici-sa /index.php?/topic/699339-s-a-furat-ducati-monster-696/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jackson Postat August 27, 2013 Share Postat August 27, 2013 iote-l aici-sa /index.php?/topic/699339-s-a-furat-ducati-monster-696/ pff :| credeam ca e furat de afara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat August 27, 2013 Share Postat August 27, 2013 Un politist opreste un sofer noaptea... - Dom'le, amenda! Te-am prins, te-am ars! Uite, ca sa te fac scapat, raspunde la o intrebare: conduci noaptea; de pe contrasens vezi ca se apropie 2 faruri; ce este? - O masina... - Bine, o masina, da' ce e? Mercedes, Dacie, Volvo.....? Vad ca nu stii... Hai sa iti mai pun o intrebare:conduci noaptea; de pe contrasens vezi ca se apropie un far; ce este? - O motocicleta... - Bine, dar ce e? Honda, Suzuki, Kawasaki? Vezi ca nu stii? AMENDA scrie pe matale !! - Bine, platesc, da' vreau sa iti pun si eu o intrebare: conduci noaptea: pe maginea soselei vezi o gagica meseriasa, bulan, balcoane, tot tacamu'; ce este? - O curva, ce sa fie? - Bine, dar mai exact, ma-ta? sora-ta? nevasta-ta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat August 27, 2013 Share Postat August 27, 2013 Un politist opreste un sofer noaptea... - Dom'le, amenda! Te-am prins, te-am ars! Uite, ca sa te fac scapat, raspunde la o intrebare: conduci noaptea; de pe contrasens vezi ca se apropie 2 faruri; ce este? - O masina... - Bine, o masina, da' ce e? Mercedes, Dacie, Volvo.....? Vad ca nu stii... Hai sa iti mai pun o intrebare:conduci noaptea; de pe contrasens vezi ca se apropie un far; ce este? - O motocicleta... - Bine, dar ce e? Honda, Suzuki, Kawasaki? Vezi ca nu stii? AMENDA scrie pe matale !! - Bine, platesc, da' vreau sa iti pun si eu o intrebare: conduci noaptea: pe maginea soselei vezi o gagica meseriasa, bulan, balcoane, tot tacamu'; ce este? - O curva, ce sa fie? - Bine, dar mai exact, ma-ta? sora-ta? nevasta-ta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luke_highwalker Postat August 27, 2013 Share Postat August 27, 2013 @starcream...mie imi place mult finalul...what's the worst that can happen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat August 27, 2013 Share Postat August 27, 2013 )))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat August 27, 2013 Share Postat August 27, 2013 (editat) Bine ai venit pe internet, sunt sigur ca exista o sectiune speciala pentru bancuri. Editat August 27, 2013 de vladf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat August 27, 2013 Share Postat August 27, 2013 Esti politist? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat August 27, 2013 Share Postat August 27, 2013 Da, dar dc intrebi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat August 27, 2013 Share Postat August 27, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat August 27, 2013 Share Postat August 27, 2013 Eu spun sa numai mananci nimic, macar cateva luni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DiarM Postat August 27, 2013 Share Postat August 27, 2013 la banii mei nu stiu de ce ma mai gandesc...ma duc sa imi iau din ambele parti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat August 27, 2013 Share Postat August 27, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat August 27, 2013 Share Postat August 27, 2013 banc rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat August 27, 2013 Share Postat August 27, 2013 Da, dar dc intrebi ? repede, cat fac 2+2? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat August 27, 2013 Share Postat August 27, 2013 Fix atat cat ai tu IQ`ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat August 27, 2013 Share Postat August 27, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat August 27, 2013 Share Postat August 27, 2013 bietul matz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jerycho Postat August 27, 2013 Share Postat August 27, 2013 repede, cat fac 2+2? Raspunsul corect este .. Cat vrei sa faca ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat August 27, 2013 Share Postat August 27, 2013 Fix atat cat ai tu IQ`ul din moment ce esti militian, chiar si asa am iq superior Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate