motorhead23 Postat Octombrie 10, 2013 Share Postat Octombrie 10, 2013 http://www.220.ro/faze-tari/Pompieri-Vs-Politisti-La-Un-Protest-In-Bruxelles/z6b8TFCc23/ Parca vad ca apare pe bikeshop la vinzari "cazuta de pe cric" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Octombrie 10, 2013 Share Postat Octombrie 10, 2013 Aici sa vedeti pasiune... pe scurt: tipu' lucra la o fabrica si a furat piese cat sa isi faca un motor. Dupa l-a folosit pe sosea si l-au prins. http://www.visordown.com/motorcycle-news-bizarre/man-arrested-for-stealing-motorbike---bit-by-bit/7878.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Octombrie 10, 2013 Share Postat Octombrie 10, 2013 Stiu si eu pe unul cu o usa de locomotiva, cu perdea alba clasica la micutul gemulet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Octombrie 10, 2013 Share Postat Octombrie 10, 2013 He thought he was getting lucky Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Octombrie 10, 2013 Share Postat Octombrie 10, 2013 Parca vad ca apare pe bikeshop la vinzari "cazuta de pe cric" e in UK si e de prin 2011 faza din ce-am vazut. dar, nu e de negat asa ceva. totusi, ar fi cam imposibil de reparat aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Octombrie 10, 2013 Share Postat Octombrie 10, 2013 Eu am vazut un balcon inchis cu geamuri de tren ) si unul care a furat ancora unui vapor imens (dupa revolutie) si pus-o in curte, dupa care nu a mai gasit utilaj sa o care la fier vechi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Octombrie 10, 2013 Share Postat Octombrie 10, 2013 indicatii de regie sau improviza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Octombrie 10, 2013 Share Postat Octombrie 10, 2013 A fost unul din asta si in Romania, a furat o Mobra de la fabrica, piesa cu piesa. Numa' ca, atunci cand a asamblat-o, i-a iesit un Kalasnikov. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marc Marquez Postat Octombrie 10, 2013 Share Postat Octombrie 10, 2013 (editat) A fost unul din asta si in Romania, a furat o Mobra de la fabrica, piesa cu piesa. Numa' ca, atunci cand a asamblat-o, i-a iesit un Kalasnikov. Luat la pila, evident ) On: Pilot către turnul de control: - Comunicați vă rog ora locală. - Cine intreabă? - Contează? - Dacă ești U.S. Air Force e sixteen hundred. Dacă ești British Airways e 4 PM. Dacă ești Lufthansa e 16:02:33, iar dacă ești Tarom, e joi. Editat Octombrie 10, 2013 de Cucciolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigore Dolghin Postat Octombrie 10, 2013 Share Postat Octombrie 10, 2013 Hehe, stiam eu ca am mai vazut imaginea aia undeva. E de aici, minutul 1:00: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D.D. Postat Octombrie 11, 2013 Share Postat Octombrie 11, 2013 http://9gag.com/gag/aQqR1ve Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 11, 2013 Share Postat Octombrie 11, 2013 ce zdrente, fac slalom printre saracii oameni care urca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luke_highwalker Postat Octombrie 11, 2013 Share Postat Octombrie 11, 2013 (editat) lasa ca e foarte sanatos ce fac aia...sa nu cumva sa le scada tensiunea alora din teleski de la aerul rece Editat Octombrie 11, 2013 de Luke_highwalker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Octombrie 11, 2013 Share Postat Octombrie 11, 2013 Eram sigur ca am vazut matza aia nyan si curcubeu' la 0:45! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Octombrie 11, 2013 Share Postat Octombrie 11, 2013 (editat) Editat Octombrie 11, 2013 de Razorbladed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Octombrie 12, 2013 Share Postat Octombrie 12, 2013 http://www.220.ro/funny/Barbat-Inselat-Ii-Taie-Pantofii-Iubitei-Si-I-Arunca-Hainele/xifYZu66LI/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sila Postat Octombrie 12, 2013 Share Postat Octombrie 12, 2013 Se uita Ion peste gard si il vede pe Vasile jucand tenis cu Agassi. Spre surprinderea lui, Vasile iese castigator fara efort. Il intreaba pe Vasile de cand joaca el tenis de este asa de bun. Acesta ii raspunde ca in lacul din spatele casei lui este o broscuta care iti indeplineste orice dorinta dar sa aiba grija ca este cam surda, sa vorbeasca tare. Se duce Ion la broscuta si ii spune ca vrea mult aur. Cand ajunge acasa constata ca in batatura avea un taur. Se plange la Vasile: - Surda tare broscuta ta, am vrut mult aur si mi-a dat un taur.- Si tu crezi ca eu am vrut sa fiu tare-n tenis? Off Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gova Postat Octombrie 12, 2013 Share Postat Octombrie 12, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Octombrie 13, 2013 Share Postat Octombrie 13, 2013 astia parca sunt pt prima data intr-un turbo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlm450 Postat Octombrie 13, 2013 Share Postat Octombrie 13, 2013 http://link interzis/view?i=877_1381654222 Nu e fun, dar e interesant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip11xx Postat Octombrie 13, 2013 Share Postat Octombrie 13, 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=9zg_8qVEFFw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Octombrie 13, 2013 Share Postat Octombrie 13, 2013 Cerere in casatorie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertkiran Postat Octombrie 13, 2013 Share Postat Octombrie 13, 2013 http://link interzis/view?i=877_1381654222 Nu e fun, dar e interesant Nu prea e fun deloc asta. De admirat calmul motociclistului care nu se sperie si ii da cheile infractorului. Cati oare raman asa calmi cand se trezesc cu un pistol in fata? Si foarte interesanta atitudinea politistului: trage in plin fara somatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bad florentina Postat Octombrie 13, 2013 Share Postat Octombrie 13, 2013 Probabil l-a si somat, a durat ceva de cand a coborat din masina pana cand a tras efectiv... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KoKolau Postat Octombrie 13, 2013 Share Postat Octombrie 13, 2013 Nu prea e fun deloc asta. De admirat calmul motociclistului care nu se sperie si ii da cheile infractorului. Cati oare raman asa calmi cand se trezesc cu un pistol in fata? Si foarte interesanta atitudinea politistului: trage in plin fara somatie. Bravo, asa politisti sa fie si la noi.... Ce tupeu pe ciorile alea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate