b374 Postat Septembrie 18, 2015 Share Postat Septembrie 18, 2015 http://www.improbable.com/ig/winners/#ig2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oFF Postat Septembrie 19, 2015 Share Postat Septembrie 19, 2015 La inmormantarea unei babe, cand se coboara sicriul in groapa, o coroana aluneca si da sa cada dupa sicriu. O alta babuta se grabeste sa o prinda si aude din spate un tanar:-Ce faci, mamaie? Prinzi buchetul? Seful isi trimite subalternul in delegatie in Brazilia.- Ce Brazilia? Acolo nu gasesti altceva decit fotbal si curve!- Ce zici? Dar nevasta-mea e din Brazilia, raspunde seful.- Da? Si la care echipa a jucat? O grasa sta in fata oglinzii fermecate:- Oglinda, oglinjoara - cine-i cea mai frumoasa din tara?La care oglinda:- Da-te la o parte, ca nu vad nimic Curajul este atunci cand un barbat ,se intoarce acasa la 4 dimineata mort de beat siintrand in casa si vazand-o pe nevasta-sa cu o matura in mana,indrazneste sa o intrebe:- Faci curat sau ai de gand sa zbori pe undeva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Septembrie 19, 2015 Share Postat Septembrie 19, 2015 https://www.facebook.com/laurentiu.dan/videos/10203078667406376/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
severin31 Postat Septembrie 19, 2015 Share Postat Septembrie 19, 2015 in clipu asta apare un supermotorist/endurist (dupa casca) care ''sperie'' putin un biciclist care mai apoi cade si motoristu rade , as vrea sa felicit acest om personal » Post actualizat in 18 Sep 2015 10:35 pare a fi la lujerului. Care clip? Unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Septembrie 19, 2015 Share Postat Septembrie 19, 2015 https://www.facebook.com/577812082345857/videos/714717715321959/ Super aderenta pe slick-urile alea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Septembrie 19, 2015 Share Postat Septembrie 19, 2015 Care clip? Unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Septembrie 19, 2015 Share Postat Septembrie 19, 2015 (editat) vai, SUPERB momentu' Back on topic: this is just evil Editat Septembrie 19, 2015 de Mr.Wattmaster Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Septembrie 20, 2015 Share Postat Septembrie 20, 2015 eta sport-baik ve-te-er fairştorm!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Septembrie 20, 2015 Share Postat Septembrie 20, 2015 https://www.facebook.com/profile.php?id=100007172597244 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Septembrie 20, 2015 Share Postat Septembrie 20, 2015 » Post actualizat in 20 Sep 2015 08:45 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Septembrie 20, 2015 Share Postat Septembrie 20, 2015 (editat) Tare acceleratorul ...... Acu' astia cica fac un laser la Magurele .... sint curios ce o sa iasa. Editat Septembrie 20, 2015 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shrek1974 Postat Septembrie 20, 2015 Share Postat Septembrie 20, 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SkyWay Postat Septembrie 20, 2015 Share Postat Septembrie 20, 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shrek1974 Postat Septembrie 20, 2015 Share Postat Septembrie 20, 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Septembrie 20, 2015 Share Postat Septembrie 20, 2015 Video Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SkyWay Postat Septembrie 20, 2015 Share Postat Septembrie 20, 2015 Scrapyard fun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Septembrie 20, 2015 Share Postat Septembrie 20, 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Septembrie 20, 2015 Share Postat Septembrie 20, 2015 Bula la medic. Medicul: Care-i necazul? Bula: Mi-a aparut ceva pe p*la - penis! M: Sa stii ca penis sau p*la e acelasi lucru! B: Stiu si eu atita, doctore, dar eu sunt din Cluj-Napoca! Cica era un rocker jegos si slinos si decide la un moment dat sa se spele. Si incepe el sa se spele, si da jos un strat de jeg, si zice, "mda, parca sunt mai curat". Si se mai spala putin, si mai da jos un strat de jeg, si zice "mda, parca sunt si mai curat". Si se mai spala putin, si mai da jos inca un strat de jeg, si zice "A, uite si tricoul cu Metallica"! 1 batranel si 3 negri intr-o celula. Batranelu' catre unul dintre negri: - No... bade, nu te supara ca te intreb... Da de ce ai mata un picior alb ? - Pai, mosule... uite cum sta treaba... Eu sunt negru de la mama mea dar fac parte din asociatia negrilor care au un picior alb. Batranelu' ca sa nu para paliu murmura un Ahaaa si intreba alt negru : - No... bre omule, nu te supara... Da mata de ce ai o mana alba ? - Pai si eu sunt negru ca tata dar fac parte din asociatia negrilor care au o mana alba. Batranelu incepuse sa inteleaga... Asa ca-i spuse celui de-al treilea : - Si mata faci parte pesemne din asociatia negrilor care au doua degete albe, nu-i asa ? - Nu mosule. Eu sunt medic ginecolog la Copsa Mica.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Septembrie 20, 2015 Share Postat Septembrie 20, 2015 Malaiesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Septembrie 20, 2015 Share Postat Septembrie 20, 2015 eta sport-baik ve-te-er fairştorm!! Si eu care credeam ca melodia aia balcanica Kawasaki-Kawasaki nu are rival; ete na, ca sa vezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Septembrie 21, 2015 Share Postat Septembrie 21, 2015 eta sport-baik ve-te-er fairştorm!! nu am mai vazut gps prins pe oginda... » Post actualizat in 21 Sep 2015 08:33 mortal! presupun ca e ori o gluma ori ceva circulara intr-o multinationala... wtf!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor L Postat Septembrie 21, 2015 Share Postat Septembrie 21, 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Septembrie 21, 2015 Share Postat Septembrie 21, 2015 http://www.gaskrank.tv/tv/motorrad-fun/geil-crash-motorrad-einfangen-weiter-ballern-bol-dor-2015-fim-endurance-wm.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Septembrie 21, 2015 Share Postat Septembrie 21, 2015 http://www.gaskrank.tv/tv/motorrad-fun/geil-crash-motorrad-einfangen-weiter-ballern-bol-dor-2015-fim-endurance-wm.htm Nu se poate asa ceva!! :laugh: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Septembrie 21, 2015 Share Postat Septembrie 21, 2015 Au primit mese si scaune , dar fara instructiuni de utilizare ... https://www.facebook.com/fi.destept.ca.tara.geme/videos/1667541493485386/?fref=nf Asta e sportul lor national. Mai cititi si voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate