XaeL Postat Martie 25, 2017 Share Postat Martie 25, 2017 daca esti robot nu poti citi scrisurile alea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Martie 25, 2017 Share Postat Martie 25, 2017 aaa, captcha, am inteles. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Martie 25, 2017 Share Postat Martie 25, 2017 ce sa iti faca tata daca nu ai reusit sa citesti scrisul ? nah, e eficient Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Martie 26, 2017 Share Postat Martie 26, 2017 Cel mai om politicos din lume https://www.facebook.com/ANALFABOSS/videos/1733047093379519/?hc_ref=NEWSFEED Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Martie 27, 2017 Share Postat Martie 27, 2017 Cel mai om politicos din lume https://www.facebook.com/ANALFABOSS/videos/1733047093379519/?hc_ref=NEWSFEED Username-ul îl caracterizează destul de bine... " Analfaboss 19 Februarie · Momentu ăla când ești spart ân gură și nu te mai recunoști ân oglindă :") Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Martie 27, 2017 Share Postat Martie 27, 2017 Eu cred ca e un mare troll de fapt. De regula cine scrie cu diacritice cam stie cu gramatica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Martie 27, 2017 Share Postat Martie 27, 2017 Eu cred ca e un mare troll de fapt. De regula cine scrie cu diacritice cam stie cu gramatica. Corect, e intenţionată treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Martie 28, 2017 Share Postat Martie 28, 2017 http://www.pompeiana.org/Resources/Ancient/Graffiti%20from%20Pompeii.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Martie 28, 2017 Share Postat Martie 28, 2017 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Martie 28, 2017 Share Postat Martie 28, 2017 Doctorul: -Vestea bună este că o boală nouă va purta numele tău.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Martie 28, 2017 Share Postat Martie 28, 2017 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Martie 28, 2017 Share Postat Martie 28, 2017 Superb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Martie 29, 2017 Share Postat Martie 29, 2017 Principiul il cunoastem, sau cel putin am auzit de el, cu totii. Si este tot mai des folosit, cel putin in ultima vreme. Tinere care, in schimbul unei "senzatii tari" sau, de ce nu, a unei ture pana la o anumita destinatie, accepta aceasta varianta de plata in "natura". Avand contextul dat, apare urmatoarea intrebare: La un rezervor al unei motociclete medii (gen 18 litri), si un consum de 6.5/100, oare cate femei ai putea tufe cu un singur plin, avand in vedere ca fiecare femeie trebuie "plimbata" in medie o anumita distanta pana la a se lasa convinsa de tranzactie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Martie 29, 2017 Share Postat Martie 29, 2017 Poll-ul nu-i complet. Mai era varianta 'Am Pegaso/Transalp...' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rares_04cpl Postat Martie 29, 2017 Share Postat Martie 29, 2017 Poll-ul nu-i complet. Mai era varianta 'Am Pegaso/Transalp...' =)))))))))))))))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Martie 29, 2017 Share Postat Martie 29, 2017 (editat) cum adica o anumita distanta, vrei sa zici ca marimea conteaza? alea pe care le incotopenesti cu plimbatu nu sunt femei, sunt niste caricaturi, parerea mea. si lipseste varianta zero, eu pe aia as fi ales-o. Editat Martie 29, 2017 de paulynos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Martie 29, 2017 Share Postat Martie 29, 2017 Someone's garbage... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Martie 29, 2017 Share Postat Martie 29, 2017 Poll-ul nu-i complet. Mai era varianta 'Am Pegaso/Transalp...' Epic ))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Martie 29, 2017 Share Postat Martie 29, 2017 (editat) Poll-ul nu-i complet. Mai era varianta 'Am Pegaso/Transalp...' Oricat as tinde sa-ti dau dreptate, cu siguranta exista satuce pe la capatul lumii unde pegaso-ul este un adevarat "calu lu' fat frumos"... vrei sa zici ca marimea conteaza? Ca ecuatia sa aiba un rezultat cat mai mare, marimea trebuie sa fie cat mai mica, deci da, conteaza... Editat Martie 29, 2017 de ®azvan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Martie 29, 2017 Share Postat Martie 29, 2017 cum adica o anumita distanta, vrei sa zici ca marimea conteaza? alea pe care le incotopenesti cu plimbatu nu sunt femei, sunt niste caricaturi, parerea mea. si lipseste varianta zero, eu pe aia as fi ales-o. Esti prea serios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Martie 29, 2017 Share Postat Martie 29, 2017 (editat) ha, eu serios? te inseli my friend, sunt cel mai neserios om din lume. Na: Un tip intarzie la munca si sefu' incepe sa-l balacareasca: - trebuia sa fii la munca la 8.30 !!! la care tipu': - de ce, ce s-a intamplat la 8.30? Editat Martie 29, 2017 de paulynos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Martie 29, 2017 Share Postat Martie 29, 2017 Oricat as tinde sa-ti dau dreptate, cu siguranta exista satuce pe la capatul lumii unde pegaso-ul este un adevarat "calu lu' fat frumos"... Nu si daca mai e macar vreun FZR ceva pe dealul vecin ☺ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Martie 29, 2017 Share Postat Martie 29, 2017 (editat) Facea FZR-ul 0-100 in 2.9 sec? Facea! Revenind la intrebarea mea, cred ca ala cu FZR-ul iesea in pierdere, daca necunoscuta se limita la timp, si nu la lungime, pentru a onora plata... Editat Martie 29, 2017 de ®azvan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Martie 29, 2017 Share Postat Martie 29, 2017 oricum daca esti nashpet poti sa o plimbi pe una 3 rezervoare ca degeaba. daca nu esti, nu prea ai nevoie sa o plimbi, e asa, un bonus. in camin aveam pe unu' in camera vecina era vrajitor, "pacalea" una pe saptamana cel putin, nu ierta nimic, si era mic, chel si urat dar avea o vrajeala ceva de speriat. nici fetele nu erau printese toate dar oricum. si nici nu avea motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Martie 29, 2017 Share Postat Martie 29, 2017 Si aia care au preferat sa ramana datori cu plimbatul decat sa ramana ele datoare cu 'tufutu'? Aia ce raspund la poll? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate