Lucian_M Postat Iunie 30, 2023 Share Postat Iunie 30, 2023 Nu băgate tobele in c#r, ci lipite palmele de galerii. 5 secunde, nu mai mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iunie 30, 2023 Share Postat Iunie 30, 2023 La 27.06.2023 la 12:06, Leon a spus: Corect! Si mie mi-ar placea asta Pe anumite chat-uri deja au scris unii ca au nevoie de toba stoc (IMPRUMUT, nu vor sa cumpere) ca sa treaca RAR-ul (ca au ramas fara talon) si cat costa taxa ca sa isi ia talonul inapoi... Fiecare intelege alfel fenomenul moto. Unii au placere maxima sa tureze motorul la nesfarsit si la ore de maxima audienta, altii isi iau SS-uri ca sa mearga exclusiv prin oras (si au doar 1-2 zone preferate pentru liniute), cei mai simpatici isi iau moto ca e cool si nu ies daca vad un nor pe cer sau bate putin vantul, etc. E loc pentru toti sub soare. Stii cat costa o evacuarevstoc pt mobra mea? 850 de euro. Mobra valorand acum cam tot atat dupa piata. Asa ca pus o toba aftermarket si am una stoc la un prieten in caz de RAR. A se intelege exact ce am scris, nimic mai mult sau mai putin. Nu ma dau niciodata prin Bucale, doar ma duc si ma intorc de la munca si ies spre margini cand plec departe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iunie 30, 2023 Autor Share Postat Iunie 30, 2023 Nu cred că te viza nimeni cu remarca. Și eu am doar tobe ilegale la motociclete, dar am grijă când, pe unde și cum merg. Cei la care se făcea referire mai sus sunt poserii de instagram și de Constituției care merg în turmă ca oile și știu să tragă de gaz doar pe drept. Ei și puradeii fără minte care și-au luat cotoarbe monocilindru și burlane chinezești la 200 lei. O evacuare stoc este normal să coste mai mult, este mai complexă decât una “șport” și mai ales conține un catalizator cu metale scumpe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iulie 1, 2023 Share Postat Iulie 1, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iulie 1, 2023 Admin Share Postat Iulie 1, 2023 Cam așa ceva ar trebui. Am râs cu lacrimi.. m2-res_720p.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Iulie 1, 2023 Share Postat Iulie 1, 2023 In aceste zile RAR-ul trebuie să-si facă ordine în propria ogradă, că la ce apare în presă că se întâmplă pe acolo (Griviței) o sa fie o vreme vai de poponeata lor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bowser Postat Iulie 1, 2023 Share Postat Iulie 1, 2023 Sa nu pateasca si ei ce a patit zilele astea "dumana "de la banca,cea care a sutit 8 mil coco si acum e bine-mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iulie 1, 2023 Share Postat Iulie 1, 2023 1 oră în urmă, Bowser a spus: cea care a sutit 8 mil coco si acum e bine-mersi. Păi la suma asta i-a putut unge pe toți, să iasă dosarul așa cum trebuie și să zacă atât cât trebuie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Iulie 3, 2023 Share Postat Iulie 3, 2023 Acum 7 minute, GoodKat a spus: Ce s-a mai intamplat? Dosare penale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geologu Postat Iulie 3, 2023 Share Postat Iulie 3, 2023 1 oră în urmă, GoodKat a spus: Ce s-a mai intamplat? https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/ce-escrocherii-facea-zil-capo-di-tutti-capi-seful-de-la-rar-grivita-care-nu-fusese-niciodata-angajat-al-institutiei.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geologu Postat Iulie 3, 2023 Share Postat Iulie 3, 2023 (editat) Acum 37 minute, GoodKat a spus: Sefa de la RAR nu era aia care avea o diploma de scoala profesionala de prelucrator prin aschiere? Si avea un salariu de 18,000 euro pe luna? Nu știu, dar am ajuns la RAR Grivița acum o lună și, în afară de fetele de la casierie care măcar au fost politicoase, am dat numai peste angajați incompetenți, aroganți, cerșetori de șpagă și obraznici. Merită niște controale mai amănunțite. Editat Iulie 3, 2023 de Geologu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iulie 3, 2023 Share Postat Iulie 3, 2023 1 oră în urmă, GoodKat a spus: de prelucrator prin aschiere Întotdeauna a fost pe bază de pile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iulie 3, 2023 Share Postat Iulie 3, 2023 Buna asta, bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Septembrie 20, 2023 Autor Share Postat Septembrie 20, 2023 Control RAR la intersecția șos. Progresului cu str. Veseliei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate