ioio_viola Postat Aprilie 27, 2023 Share Postat Aprilie 27, 2023 aia am vazut si eu, dar nu-mi mai apare stirea. sa fi fost doar spoiler? :)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Aprilie 27, 2023 Autor Share Postat Aprilie 27, 2023 Acum 5 ore, frigider a spus: Campionatul e lung,dacă revine la Francia tot are șanse Normal! MM are sanse sa ia campionatul si daca mai sunt 8 etape pana la final. Pt ca ceilalți dau in gropi si isi împart punctele că frații, e suficient sa vina unul sa le ia el pe toate si pa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 27, 2023 Share Postat Aprilie 27, 2023 asa-i, dar, it's not gonna happen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Aprilie 27, 2023 Share Postat Aprilie 27, 2023 Cel mai probabil MM își va lua liber pentru tot restul anului. Probabil ca asta a vrut sa anunțe în conferința ce a fost anulată. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 27, 2023 Share Postat Aprilie 27, 2023 Acum 4 minute, danypop a spus: Cel mai probabil MM își va lua liber pentru tot restul anului. Probabil ca asta a vrut sa anunțe în conferința ce a fost anulată. Wooot Vai de plm,sper sa nu ai dreptate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Aprilie 27, 2023 Share Postat Aprilie 27, 2023 Mai degrabă retragerea. 1 oră în urmă, nike a spus: MMizeria urmeaza sa isi anunte retragerea in cateva ore si tu il anunti campion?!!? N-ai înțeles. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Aprilie 27, 2023 Share Postat Aprilie 27, 2023 Acum 12 minute, frigider a spus: Wooot Vai de plm,sper sa nu ai dreptate. Îți place să-l vezi cum se chinuie și cum se accidentează/accidenteaza pe alții încercând sa obțină rezultate cât de cât ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Aprilie 27, 2023 Autor Share Postat Aprilie 27, 2023 Acum 30 minute, danypop a spus: Cel mai probabil MM își va lua liber pentru tot restul anului. Probabil ca asta a vrut sa anunțe în conferința ce a fost anulată. Nope, conferinta inca se tine, doar ca i s-a schimbat statutul din extraordinara in normala.. Oricum urmeaza sa anunte ca va lua locu lui Peco incepand din Franta si Peco e trimis sub fusta la sor-sa sau la HRC. edit - de fapt conferinta se tine chiar acum.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Aprilie 27, 2023 Share Postat Aprilie 27, 2023 Acum 4 minute, B.B. a spus: va lua locu lui Peco În pietriș? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Aprilie 27, 2023 Autor Share Postat Aprilie 27, 2023 Acum 15 minute, ENEOS a spus: În pietriș? Nu, la DUCATI de UZINA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Aprilie 27, 2023 Share Postat Aprilie 27, 2023 Chiar acum, B.B. a spus: Nu, la DUCATI de UZINA. Imposibil. Ceața galbenă nu se va risipi atât de repede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 27, 2023 Share Postat Aprilie 27, 2023 Acum 9 minute, B.B. a spus: la DUCATI de UZINA. hahahaha, buna asta PS. si ce feeling nasol va fi atunci cand vine Bez sau Bas si o sa-i intoarca casca pe cap.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Aprilie 27, 2023 Autor Share Postat Aprilie 27, 2023 Aici conferinta de presa, sau media-scrum cum ii zic astia: https://www.motogp.com/en/videos/2023/04/27/i-expected-to-be-competing-here-marquez-on-jerez-absence/453367 Atentie mare, la sfarsit zice cum pleaca la Ducati!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Aprilie 27, 2023 Share Postat Aprilie 27, 2023 Acum 8 minute, B.B. a spus: Atentie mare, la sfarsit zice cum pleaca la Ducati!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Aprilie 27, 2023 Share Postat Aprilie 27, 2023 Acum 20 minute, apriliacluj a spus: Bez :))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 27, 2023 Share Postat Aprilie 27, 2023 Acum 1 oră, danypop a spus: Îți place să-l vezi cum se chinuie și cum se accidentează/accidenteaza pe alții încercând sa obțină rezultate cât de cât ok? Nu,dacă s ar calma puțin ar fi ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Aprilie 27, 2023 Share Postat Aprilie 27, 2023 Dacă îi administrează cineva ceva de cal mare, de cal mic, de cal să fie! Întrucât (cred că) mi-am șters contul de pe motogp, îmi spune și mie careva cum e treaba, chiar a anunțat mmizeria că pleacă de la hrc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Aprilie 27, 2023 Share Postat Aprilie 27, 2023 Acum 16 minute, frigider a spus: Nu,dacă s ar calma puțin ar fi ok Daca s-ar calma puțin ar termina cursele lângă Mir pe locul 13-18 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 27, 2023 Share Postat Aprilie 27, 2023 Acum 28 minute, ENEOS a spus: Dacă îi administrează cineva ceva de cal mare, de cal mic, de cal să fie! Întrucât (cred că) mi-am șters contul de pe motogp, îmi spune și mie careva cum e treaba, chiar a anunțat mmizeria că pleacă de la hrc? Nu man,doar ca nu partikipa la cursa de weekend asta și ca le mans nu e 100% sigur ca revine Acum 14 minute, danypop a spus: Daca s-ar calma puțin ar termina cursele lângă Mir pe locul 13-18 Nu cred ca asa jos,un 6-7. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Aprilie 27, 2023 Share Postat Aprilie 27, 2023 Acum 1 oră, frigider a spus: Nu cred ca asa jos,un 6-7. Bo$$, mers frumos cu onda aia nu reușești 6-7 decât în "situații speciale" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Aprilie 27, 2023 Share Postat Aprilie 27, 2023 Adică dacă reușești să dobori 4-5 și să rămâi pe roți, asta ar fi o situație specială? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 27, 2023 Share Postat Aprilie 27, 2023 Vedem după 2 săptămâni..sper. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Aprilie 27, 2023 Share Postat Aprilie 27, 2023 (editat) Zic că maxim 2 reușește să doboare. Asta dacă i se repară degețelul, ceea ce e f puțin probabil. Editat Aprilie 27, 2023 de ENEOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 27, 2023 Share Postat Aprilie 27, 2023 Acum 5 ore, B.B. a spus: Normal! MM are sanse sa ia campionatul si daca mai sunt 8 etape pana la final. Pt ca ceilalți dau in gropi si isi împart punctele că frații, e suficient sa vina unul sa le ia el pe toate si pa. Ala nu si mai da o laba adevarata cu mana dreapta de doi ani si tu crezi ca mai cara un campionat cu roaba aia ?!?! Lessssiiiiiiiiiin Acum 5 ore, B.B. a spus: Nope, conferinta inca se tine, doar ca i s-a schimbat statutul din extraordinara in normala.. i didn't expect.. Acum 5 ore, B.B. a spus: Oricum urmeaza sa anunte ca va lua locu lui Peco incepand din Franta si Peco e trimis sub fusta la sor-sa sau la HRC. Sub fusta lu sor-sa in MotoGP e doar Oliviera. Restul au o relatie normala. De ce crezi ca e mai naspa decat in cazul familiei Marquez? Acum 4 ore, B.B. a spus: Aici conferinta de presa, sau media-scrum cum ii zic astia: https://www.motogp.com/en/videos/2023/04/27/i-expected-to-be-competing-here-marquez-on-jerez-absence/453367 Atentie mare, la sfarsit zice cum pleaca la Ducati!!! Ar fi cel mai link de cosmar, nu mersi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate