B.B. Postat Septembrie 20, 2023 Share Postat Septembrie 20, 2023 Pe circuitul ala din India o fi nocturna? Ca imi pare ca trebuie folosita si ziua.. la ce praf/fum/ce dracu e in atmosfera la aia, dupa ce se iese de pe un viraj nici nu se vede urmaorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmdbmw Postat Septembrie 20, 2023 Share Postat Septembrie 20, 2023 Tu ai aprins vreodata farurile pe ceata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Septembrie 20, 2023 Share Postat Septembrie 20, 2023 Acum 1 oră, bmdbmw a spus: Tu ai aprins vreodata farurile pe ceata? Nu, de fapt m-am născut ieri. Era o glumă daca nu ti-ai dat seama. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Septembrie 20, 2023 Share Postat Septembrie 20, 2023 Acum 5 ore, Method a spus: ....nu poti sa te bati pt podium la toate cursele...asa ar fi ideal intradevar, ...insa sa nu uitam ca e vorba de Pramac la el nu de Ducati Spa. Poti. Cu motocicleta potrivita, la echipa potrivita. Exact asta sugeram in postarea anterioara. Vezi istoria (foarte) recenta: MM in 2019 sau Pecco anul asta (si nu este vreun MM), care numai daca nu a vrut sa termine pe roti, nu a obtinut podium. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Septembrie 20, 2023 Share Postat Septembrie 20, 2023 Acum 6 ore, Method a spus: Meh,ai si tu dreptatea ta,insa nu poti sa te bati pt podium la toate cursele...asa ar fi ideal intradevar,insa sa nu uitam ca e vorba de Pramac la el nu de Ducati Spa. Eu sper sa continuie asa chiar si cu un loc 5-7 in zilele mai nefaste dar cel mai important - sa nu cada sa nu faca zero puncte.Daca a cazut,salut.Titlu la Bagnaia fara drept de apel. Ahaahaha Rossi a avut intr-un an 16 podiumuri din 16 curse, daca nu ma insel. Si in multi alti ani 13 din 15, 16 din 17 si alte asemena. Podiumuri obtinute, nu ca s-a batut la podium. Deci se poate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Septembrie 20, 2023 Share Postat Septembrie 20, 2023 1 oră în urmă, xt600 a spus: Poti. Cu motocicleta potrivita, la echipa potrivita. Eeexact. Cand (si daca) ajunge JM la Ducati factory,atunci putem compara cu Pecco sau alt rider factory. JM are motoreta potrivita,dar nu e (deocamdata) la echipa potrivita.De aia zic - din postura in care e,este ff bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Septembrie 20, 2023 Share Postat Septembrie 20, 2023 Acum 8 ore, apriliacluj a spus: nici noi topicul pt India Păi ce, noi avem viză? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Septembrie 20, 2023 Share Postat Septembrie 20, 2023 noi ii avem colegi in companiile din IT.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Septembrie 20, 2023 Share Postat Septembrie 20, 2023 Se pare ca viza pentru India nu a primit nici colegul care face topicurile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Septembrie 20, 2023 Share Postat Septembrie 20, 2023 Sau poate are informația că nu va fi nici o cursă! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Septembrie 20, 2023 Share Postat Septembrie 20, 2023 MM a primit viza, pus poze din avion mai devreme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 21, 2023 Share Postat Septembrie 21, 2023 Acum 7 ore, B.B. a spus: MM a primit viza, pus poze din avion mai devreme. A ieșit oricum pe + cu o zi in - Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Septembrie 21, 2023 Share Postat Septembrie 21, 2023 Acum 2 ore, frigider a spus: A ieșit oricum pe + cu o zi in - Am vorbit eu cu băieții mei indieni și au rezolvat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Septembrie 21, 2023 Autor Share Postat Septembrie 21, 2023 Acum 11 ore, therocketscientist1 a spus: Se pare ca viza pentru India nu a primit nici colegul care face topicurile. ala-s eu sau celalalt care e mai cu experienta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 21, 2023 Share Postat Septembrie 21, 2023 Acum 2 minute, ioio_viola a spus: ala-s eu sau celalalt care e mai cu experienta Asta e primul pas. Acceptarea. Al doilea te las să-l ghicești. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Septembrie 21, 2023 Autor Share Postat Septembrie 21, 2023 nah ca ne-am inghesuit mai multi. un Admin stergeti unul din topicuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 21, 2023 Share Postat Septembrie 21, 2023 lasa, mai bine sa fie si sa nu trebuiasca!! PS. a ramas primul facut, al doilea s-a sters Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate