DonFlamingo Postat ieri la 10:00 Autor Share Postat ieri la 10:00 Acum 3 ore, Speedy.K a spus: o asteptam la primavara la United pt test. Daca or sa fie in stare sa o aduca, pntru ca in ultima vreme sunt cam praf. Doar in ultima vreme? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emilian_rks Postat ieri la 10:03 Share Postat ieri la 10:03 (editat) Aici e clipul oficial de la Kawasaki: Clipul e real, nu e facut cu AI. Ideea e ca sunt 2 modele: Standard si SE - asa sunt si la celelalte moto de la Kawa, mai ales in gama de 500. Cel standard are afisaj LCD si scut mic, in schimb SE are scut mare, TFT, parbriz mare, protectii maini, poate si altele in plus. La minutul 7:05 arata un motor pregatit cu accesorii - crash-bar, proiectoare si toba Akrapovic, care sta mai sus decat cea standard. Editat ieri la 10:03 de emilian_rks mistake in text Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat ieri la 13:20 Share Postat ieri la 13:20 Cand a avut united moto de test???? buna asta :)))) sau or fi avut inainte de 2016, cand nu eram eu motociclist. Ei au sictir si cam atat :))))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exilatu' Postat ieri la 14:51 Share Postat ieri la 14:51 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 23 ore în urmă Share Postat 23 ore în urmă Acum 7 ore, emilian_rks a spus: Aici e clipul oficial de la Kawasaki: Clipul e real, nu e facut cu AI. Ideea e ca sunt 2 modele: Standard si SE - asa sunt si la celelalte moto de la Kawa, mai ales in gama de 500. Cel standard are afisaj LCD si scut mic, in schimb SE are scut mare, TFT, parbriz mare, protectii maini, poate si altele in plus. La minutul 7:05 arata un motor pregatit cu accesorii - crash-bar, proiectoare si toba Akrapovic, care sta mai sus decat cea standard. Daca nu cumva mint cu nerusinare toti dealerii de mobre adventure cu care am stat de vorba anul trecut despre dezactivarea ABS, clipul de mai sus se refera la varianta pntru alte piete, in niciun caz Europa. Pentru ca flacaul din clip zice ca se poate dezactiva complet ABS, ceea ce toti vanzatorii mi-au zis ca este interzis pe UE pt mobre inmatriculabile. La fel despre buton dedicat pe ghidon. Repet, sa asteptam sa vedm ce se lanseaza la EICMA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sprike Postat 21 ore în urmă Share Postat 21 ore în urmă Acum 13 ore, Speedy.K a spus: Vezi ca vorbiti de mobre diferite. Tu de KLE, baietii de mai sus de altceva. In legatura cu KLEul, in primul rand nici n-a fost lansata pe Europa, deci ce ride test la noi!? Apoi filmarile de promovare nu mi se par reale. Ori e ceva AI, ori sunt montate in doru Lelii. Mobrele ba apar cu bare, ba fara, ba cu scut complet, ba partial, ba cu evacuarea jos, ba sus, o gramada de inadverdente. Si sigur filmarea asta nu e pt Europa, apare intr-o imagine un butor ABS off. Ala n-are ce sa caute acolo, normele europene nu mai permit asta, la orice mobra adv fabricata pt UE in ultimii ani ai de sapat prin meniuri ca sa opresti ABS sau TCS. Deci stai sa vina EICMA, sa fedem oficial cum arata mobra pt piata noastra si apoi sa o asteptam la primavara la United pt test. Daca or sa fie in stare sa o aduca, pntru ca in ultima vreme sunt cam praf. Am unit un aceeasi postare 2 mesaje diferite fara sa vreau Anuntul cu KEL - da sunt de acord cum ai spus mai sus KEL pare „urat” - are o gaura intre sasiu si motor ?! - dar este posibil sa aiba un centru de greutate jos ”coborat” la modelul de 500 cc, fata de 650 cc Asteptam noile unitati sa apara Daca vine standard cu scut si bare ..... la pachet la pretul vehiculat cum observ pe piata SUA - at este ceva bun fata de competitori S-ar putea cu IA sa acapareze atentia pt publicitate https://www.suzuki.co.nz/farm-atv/model/dr200se-farm/farm-bikes Zicea cineva ceva mai incolo ca panarama In continuare daca tot e asa de destept sa vina cu argumente sa ne explice, ca noi suntem prosti si nu stim La 27.10.2025 la 16:27, vis-a-vis a spus: Voiam să subliniez că mobra e cam panaramă, nu cine știe ce... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovidiu M Postat 10 ore în urmă Share Postat 10 ore în urmă Acum 13 ore, Speedy.K a spus: Daca nu cumva mint cu nerusinare toti dealerii de mobre adventure cu care am stat de vorba anul trecut despre dezactivarea ABS, clipul de mai sus se refera la varianta pntru alte piete, in niciun caz Europa. Pentru ca flacaul din clip zice ca se poate dezactiva complet ABS, ceea ce toti vanzatorii mi-au zis ca este interzis pe UE pt mobre inmatriculabile. La fel despre buton dedicat pe ghidon. Repet, sa asteptam sa vedm ce se lanseaza la EICMA. CF Moto vinde mobre cu buton dedicat pentru dezactivare ABS (roata spate). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat 9 ore în urmă Autor Share Postat 9 ore în urmă Acum 14 ore, Speedy.K a spus: Daca nu cumva mint cu nerusinare toti dealerii de mobre adventure cu care am stat de vorba anul trecut despre dezactivarea ABS, clipul de mai sus se refera la varianta pntru alte piete, in niciun caz Europa. Pentru ca flacaul din clip zice ca se poate dezactiva complet ABS, ceea ce toti vanzatorii mi-au zis ca este interzis pe UE pt mobre inmatriculabile. La fel despre buton dedicat pe ghidon. Repet, sa asteptam sa vedm ce se lanseaza la EICMA. De multe ori nu au habar ce vorbesc dealerii de mobre. Parca CRF 300 are buton dedicat dezactivarii ABS - aici poate sa confirme @Ruginel Acum 17 ore, exilatu' a spus: Frumoase rau astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă 1 hour ago, DonFlamingo said: Parca CRF 300 are buton dedicat dezactivarii ABS Numai pe frâna spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate