ERU Postat Septembrie 16, 2023 Share Postat Septembrie 16, 2023 (editat) Hello. Motocicleta din titlu urmeaza sa apara. Cateva poze pentru clatit ochiul: Desi genul asta de motococlete nu ma intereseaza, asta mi-a starnit interesul prin prisma propulsorului si a unei analogii cu sora mai mare RS660. Propulsorul in cauza este un paralel twin si ma astept ca in ceva vreme sa capete ca si sora mai mare un frate mai salbatic cu numele de Tuareg. Din ce inteleg, va fi marketata pentru incepatori si astfel propulsorul va fi limitat la 35kw sau 48hp, intrebarea mea pentru cei mai priceputi sau mai ancorati in aceasta lume este , cam care ar fi puterea reala pe care o poate dezvolta acest propulsor ? Editat Septembrie 16, 2023 de ERU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Septembrie 16, 2023 Share Postat Septembrie 16, 2023 4 minutes ago, ERU said: Motocicleta din titlu urmeaza sa apara. A apărut deja, s-a discutat pe alt topic. Posibil să apară o versiune și de Tuareg cu acest motor, probabil puțin detunat ca putere maximă pentru mai multă longevitate și cuplu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Septembrie 16, 2023 Autor Share Postat Septembrie 16, 2023 Acum 6 ore, PzKpfW a spus: Un lucru bun care a ieșit din achiziția Ducati de către Grupul VW (în afară de motorul Desmosedici Stradale): N-ar fi rea deloc tehnologia asta de implementat, dar mai avem de așteptat câțiva ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Septembrie 16, 2023 Share Postat Septembrie 16, 2023 (editat) Combinatii, CF Moto & Yamaha Editat Septembrie 16, 2023 de DKW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Septembrie 17, 2023 Share Postat Septembrie 17, 2023 Japonezii fac ceea ce europenii au început de câțiva ani - și au fost huliți pentru asta, că au început să fabrice "chinezării" În realitate, japonezii produc/asamblează în China de mulți ani. @l.u.v@ivan pedala@Kristian K@Cavaleru - după contopirea topic-urilor cu cel despre Aprilia RS457, a rămas titlul greșit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 17, 2023 Share Postat Septembrie 17, 2023 1 oră în urmă, PzKpfW a spus: Japonezii fac ceea ce europenii au început de câțiva ani - și au fost huliți pentru asta, că au început să fabrice "chinezării" În realitate, japonezii produc/asamblează în China de mulți ani. @l.u.v@ivan pedala@Kristian K@Cavaleru - după contopirea topic-urilor cu cel despre Aprilia RS457, a rămas titlul greșit. nu mai stiu care era titlu corect sper ca e ok asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Septembrie 17, 2023 Share Postat Septembrie 17, 2023 25 minutes ago, Cavaleru said: nu mai stiu care era titlu corect sper ca e ok asa Merci. Ducati va intra pe piața supermoto cu un monocilindru de 659cc. Ceva aproape identic cu trioul austriac de KTM 690 SMC R/Husqvarna 701 SM/ GasGas SM 700, doar că probabil la suprapreț de Ducati. Păcat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Septembrie 18, 2023 Share Postat Septembrie 18, 2023 La 16.09.2023 la 16:01, PzKpfW a spus: A apărut deja, s-a discutat pe alt topic. Posibil să apară o versiune și de Tuareg cu acest motor, probabil puțin detunat ca putere maximă pentru mai multă longevitate și cuplu. Intrebarea mea era care este potentialul acestui motor, avand in vedere ca in aceasta motocicleta el va fi limitat pentru A2? La 17.09.2023 la 16:03, PzKpfW a spus: Merci. Ducati va intra pe piața supermoto cu un monocilindru de 659cc. Ceva aproape identic cu trioul austriac de KTM 690 SMC R/Husqvarna 701 SM/ GasGas SM 700, doar că probabil la suprapreț de Ducati. Păcat. Concurenta e intotdeauna benefica, mai ales ca 690 este singur pe piata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Septembrie 18, 2023 Share Postat Septembrie 18, 2023 În principiu da. Dar cunoscându-i pe cei de la Ducati, vor pune o furcă Öhlins pe ea și ceva bord LCD și o vor vinde cu 25% mai scump decât KTM. În rest va fi probabil fix același lucru: monocilindru mare cu 70-75cp, șasiu din oțel tubular și o greutate de vreo 160kg la plin. Când am văzut inițial pozele spion, credeam că este noul KTM SMC R în teste. Ar fi fost o ocazie foarte bună să lanseze un model diferit față de austrieci, un SM de 400-500cc și 100 și ceva de kg (i.e., un supermoto adevărat) și să intre pe o nișă pe care KTM nu mai are niciun model (de stradă). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Septembrie 18, 2023 Autor Share Postat Septembrie 18, 2023 https://www.rideapart.com/news/687108/xwedge-new-chinese-cruiser-brand/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Septembrie 18, 2023 Share Postat Septembrie 18, 2023 24 minutes ago, Escanor said: https://www.rideapart.com/news/687108/xwedge-new-chinese-cruiser-brand/ Aici le va fi foarte greu chinezilor. Este o nișă pe care nici japonezii (și într-o oarecare măsură nici europenii) nu au reușit să se impună. Cei care cumpără motocicletele astea nu caută neapărat preț bun. Iar ei (încă?) doar asta oferă. Nici la design nu s-au chinuit deloc: copy/paste, nu că s-ar pricepe la altceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Septembrie 18, 2023 Share Postat Septembrie 18, 2023 Exista totusi sanse sa fie mai fiabile decat HD :v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Septembrie 18, 2023 Autor Share Postat Septembrie 18, 2023 Ehh HD-urile noi mai sunt așa petarde? Nu prea cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Septembrie 18, 2023 Share Postat Septembrie 18, 2023 Pan America pare să stea cât de cât bine. Dar la cruiser-e ai în continuare probleme pe care și italienii le-au rezolvat acum 10-20 de ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Septembrie 19, 2023 Autor Share Postat Septembrie 19, 2023 https://www.topspeed.com/upcoming-suzuki-gsx-s1000x-all-you-need-to-know-about-the-new-sport-tourer/ Ducati a avut azi ceva prezentare: "noul" Multistrada V4S Grand Tour. Vine undeva intre Pikes Peak și Rally. Aceeași Mărie cu altă pălărie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Septembrie 21, 2023 Share Postat Septembrie 21, 2023 1300 geseu, frumos ca un pui de strutz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Septembrie 21, 2023 Share Postat Septembrie 21, 2023 (editat) On 9/19/2023 at 8:43 AM, Escanor said: "noul" Multistrada V4S Grand Tour. Vine undeva intre Pikes Peak și Rally. Aceeași Mărie cu altă pălărie. Mai degrabă o nouă variantă de echipare. Este o Multi V4 normală cu alt colorit și laterale standard. 1 hour ago, DKW said: 1300 geseu, frumos ca un pui de strutz. Încă vreo câteva poze cu noua "față". Personal nu mi se pare urât, doar generic. Ceea ce ar putea fi mai rău. Farurile asimetrice erau marca motocicletelor BMW. Modelele astea noi au un design oarecare și pot fi ușor confundate cu ceea ce scot chinezii de exemplu. Contează mai puțin, oricum se va vinde. Editat Septembrie 21, 2023 de PzKpfW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Septembrie 22, 2023 Autor Share Postat Septembrie 22, 2023 https://www.instagram.com/p/Cxe53nkIvOJ/?igshid=MzRlODBiNWFlZA== Inca nu știu dacă îmi place sau nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Septembrie 22, 2023 Share Postat Septembrie 22, 2023 11 hours ago, Escanor said: https://www.instagram.com/p/Cxe53nkIvOJ/?igshid=MzRlODBiNWFlZA== Inca nu știu dacă îmi place sau nu - 12Kg in minus fata de 1250 - are cu 10 cai mai mult (144) dar cam nesemnificativ - cativa NM mai mult dar cam nesemnificativ - semnale in handguard? asta nu stiu daca e pozitiv sau negativ, dar ma gandesc ca daca dai cu moto pe jos, e sansa mai mare sa sufere - are oare cilindrii mai sus la 1250? centru de greutate mai sus ? - nu are bordul de RT/K/C4 - nu imi dau seama daca are loc pt adaptive cruise control... - farul este urat - a pierdut look-ul ala de 'industrial' si acum e standard, ca majoritatea Asteptam lansarea oficiala, dar pana acum nu am o parere foarte pozitiva... Ati mai vazut voi ceva ce am omis mai sus? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Septembrie 22, 2023 Share Postat Septembrie 22, 2023 Arata foarte ceaina farul acela. Si per total motocicleta cu totul. Zici ca BMW a incercat sa faca o copie de BMW, dar nu prea i-a reusit. Dar daca ofera finantare buna cred ca acest aspect poate fi trecut cu vederea . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Septembrie 22, 2023 Share Postat Septembrie 22, 2023 1 hour ago, RedRat said: - nu imi dau seama daca are loc pt adaptive cruise control... Are. Chestia aia neagră de deasupra farului este radarul frontal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Septembrie 23, 2023 Share Postat Septembrie 23, 2023 21 hours ago, RedRat said: - semnale in handguard? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Septembrie 23, 2023 Share Postat Septembrie 23, 2023 La 21.09.2023 la 23:42, DKW a spus: 1300 geseu, frumos ca un pui de strutz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Septembrie 23, 2023 Share Postat Septembrie 23, 2023 Vaaai, nu credeam ca se poate inventa ceva mai urat decat 1200... iata ca se poate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Septembrie 23, 2023 Share Postat Septembrie 23, 2023 7 hours ago, DKW said: pare sa fie optiune sau alternativa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate