dupre Postat Mai 9 Share Postat Mai 9 Salutare, Ma puteti ajuta cu ceva recomandari pentru o tura de o zi in Bulgaria cu plecare din Bucuresti? Personal pe la vecini am trecut doar cu masina pe drumurile clasice de Varna si Thassos. Singura chestie pe care o am pe lista de la ei este Shipka Pass si monumentul de acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Mai 9 Share Postat Mai 9 Tura "clasică" este Veliko Tărnovo și retur. Cam pe drept, dar drumurile de pe lângă Veliko sunt ok. În funcție de stilul de mers, motocicletă, cât de mult vrei să te abați de la ruta directă, etc., poate fi prea scurt. În mod normal în 5-6h e gata, cu o masă de prânz luată acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Mai 9 Share Postat Mai 9 Acum 34 minute, dupre a spus: Ma puteti ajuta cu ceva recomandari pentru o tura de o zi in Bulgaria cu plecare din Bucuresti? 1) The stone houses 2) The stone forest 3) The stone guards monument Astea sunt lejere, am si mai "grele" daca te intereseaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian C. Postat Mai 9 Share Postat Mai 9 Acum 36 minute, dupre a spus: ... o am pe lista de la ei este Shipka Pass si monumentul de acolo. Această variantă necesita totuși o cazare de o zi pe undeva pe traseu. Drumul până la monument e un fel de Transalpina cu Transfăgărășan, doar că mai liber. Pentru o singura zi este de alergat și nu te bucuri de peisaje, drum. Asta poate fi făcută Intr o zi, conform cerințelor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Mai 9 Share Postat Mai 9 Acum 17 minute, Cristian C. a spus: Această variantă necesita totuși o cazare de o zi pe undeva pe traseu. Cazare de o zi pentru Shipka Pass? Poate daca mergi cu scuterul, altfel cu motorul e cat se poate de lejer. Cat despre drumul prin padure, sub nicio forma nu poate fi comparat cu TA sau TF, ci poate doar cu Cheia, dar pana si comparatia asta e prea mult, e jumatate din Cheia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian C. Postat Mai 9 Share Postat Mai 9 Acum 3 ore, SONYC a spus: Cazare de o zi pentru Shipka Pass? Poate daca mergi cu scuterul, altfel cu motorul e cat se poate de lejer. Cat despre drumul prin padure, sub nicio forma nu poate fi comparat cu TA sau TF, ci poate doar cu Cheia, dar pana si comparatia asta e prea mult, e jumatate din Cheia. Poate avem doar păreri diferite, atâta tot. TF, Cheia mie nu mi mai plac.. Siriu a primit pass in ultimii 3 ani.. TA a rămas ok pentru gustul meu, dar nu porțiunea de sus și coborârea spre Ranca. Prefer sa cutreier zolene vecinilor decât cele menționate (sa nu mai vorbim de șoferii români) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Mai 9 Share Postat Mai 9 (editat) 1 oră în urmă, Cristian C. a spus: Poate avem doar păreri diferite, atâta tot. TF, Cheia mie nu mi mai plac.. Siriu a primit pass in ultimii 3 ani.. TA a rămas ok pentru gustul meu, dar nu porțiunea de sus și coborârea spre Ranca. Putem avea pareri diferite in ceea ce priveste lucrurile (aka traseele) care ne plac, sigur ca da, altfel insa, drumul spre pasul Shipka nu este catusi de putin asemanator cu TA or TF asa cum ai mentionat initial. Am subliniat aceasta comparatie facuta de tine pentru ca nu este corecta, induci omului o asteptare care la fata locului nu va avea nicio treaba cu traseele mentionate. Drumul si categoria lui sunt alea care sunt, nu le putem transforma din condei in Stelvio. Editat Mai 9 de SONYC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LionEl Postat Mai 9 Share Postat Mai 9 București - Veliko - Sliven - Kotel - Omurtag - Targoviste - Razgrad - Ruse - București Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Z.Lucian Postat Mai 9 Share Postat Mai 9 Salut, pentru tura de o zi poti incerca Bucuresti - Lovech cu vizitarea pe traseu a cascadelor Krushuna si a pesteri Devetashka. Aafalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Mai 10 Share Postat Mai 10 Acum 13 ore, Z.Lucian a spus: Salut, pentru tura de o zi poti incerca Bucuresti - Lovech cu vizitarea pe traseu a cascadelor Krushuna si a pesteri Devetashka. Lovech, cu centrul sau vechi, podul si cetatea, nu mai zic de o plimbare prin parcul central si masa de pranz, ocupa suficiente ore astfel incat sa nu lase loc si pentru altceva, poate doar pestera Devetashka. Cascada Krushuna ocupa si ea ceva timp daca vrei sa faci toate traseele marcate, fotografii, sa mergi agale s.a.m.d Una e sa aduni km, altceva e sa ai si timp sa vizitezi obiectivele astea. Pentru nr de km, recomand Belogradchik, tura de o zi desigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pandy Postat Mai 10 Share Postat Mai 10 Acum 7 minute, SONYC a spus: Pentru nr de km, recomand Belogradchik, tura de o zi desigur. Dupa aceasta nu ezitati sa ma contactati pentru recuperare medicala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Mai 10 Share Postat Mai 10 Acum 12 minute, Pandy a spus: Dupa aceasta nu ezitati sa ma contactati pentru recuperare medicala. Cine stie, cunoaste Au trecut ceva ani de la tura aia, trebuie sa ne gandim la una cu peste 1k/zi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Mai 10 Share Postat Mai 10 (editat) Българско желязно дупе. Editat Mai 10 de ENEOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Mai 10 Share Postat Mai 10 Acum 4 ore, SONYC a spus: Pentru nr de km, recomand Belogradchik, tura de o zi desigur. Daca mai repetati tura / 1 zi, puneti si pe aici plecarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Mai 10 Share Postat Mai 10 Acum 17 minute, Contabil a spus: Daca mai repetati tura / 1 zi, puneti si pe aici plecarea. La Belogradchik eu unul nu cred ca mai ajung prea curand, am fost deja de vreo 4 ori. Ma bate insa gandul la o tura de o zi aici: Ancient Theatre of Maronia Vedem, vara abia incepe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Iunie 23 Share Postat Iunie 23 Cum e cu căldură? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iunie 23 Share Postat Iunie 23 In Bulgaria? La fel ca la noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iunie 23 Share Postat Iunie 23 Acum 7 ore, Constantin a spus: Piatra Verde - Slănic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TRG Postat Iunie 24 Share Postat Iunie 24 14 hours ago, Constantin said: Cum e cu căldură? Sambata, intrat pe la Dobromir-Krushari si iesit pe la Ruse-Giurgiu, 33 de grade. Pe ruta Cernavoda- Dobromir erau tot 33. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate