XaeL Postat Iulie 19 Share Postat Iulie 19 Daca o știe cineva pe tanara speranță din poza, sa ii dea una dupa cap de la mine pentru oglinzile alea in erectie. P.S. macar daca era vreun Rossi.. dar am vazut melci mai sprinteni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iulie 19 Share Postat Iulie 19 A văzut ea pe net că așa se merge cu spidu. Când se dă cu RIP după ea, e jale prin cartier. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 19 Share Postat Iulie 19 Acum 51 minute, XaeL a spus: Daca o știe cineva pe tanara speranță din poza, sa ii dea una dupa cap de la mine pentru oglinzile alea in erectie. P.S. macar daca era vreun Rossi.. dar am vazut melci mai sprinteni. Pai și ce te-a împiedicat mai pui de zmeu sa te dai jos și sa faci ce zici ca vrei sa ii facă altu' în locu" tău?!.. sau ti-era ca te bate.. bine ca nu ai vrut sa o #$@% și sa delegi pe altul... Ma amuza toți de pe grupurile de fb care postează pe info trafic câte vreo frustrare de parca acolo pe fb se da bătălia adevărată.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LionEl Postat Iulie 19 Share Postat Iulie 19 Numa' motocicliști zlabi se uita-n oglinda! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Iulie 19 Share Postat Iulie 19 Acum 3 ore, XaeL a spus: Daca o știe cineva pe tanara speranță din poza, sa ii dea una dupa cap de la mine pentru oglinzile alea in erectie. P.S. macar daca era vreun Rossi.. dar am vazut melci mai sprinteni. Poate e narcisista si nu vrea sa se piarda in trafic privindu-se pe ea insasi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Iulie 19 Share Postat Iulie 19 (editat) Eu nu inteleg altceva. Daca esti o fatuca cu picioare scurte (ghinion!), de ce naiba nu iti cumperi o motocicleta pe care sa o poti tine intre picioare fara sa stai pe varfuri cand te opresti? Ca de exemplu... Sau asa... Sau si asa... Editat Iulie 19 de Kassu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Iulie 20 Autor Share Postat Iulie 20 12 hours ago, Flower-Power said: Pai și ce te-a împiedicat mai pui de zmeu sa te dai jos și sa faci ce zici ca vrei sa ii facă altu' în locu" tău?!.. sau ti-era ca te bate.. bine ca nu ai vrut sa o #$@% și sa delegi pe altul... Ma amuza toți de pe grupurile de fb care postează pe info trafic câte vreo frustrare de parca acolo pe fb se da bătălia adevărată.. Doamne, urat poti sa faci... Sa stii ca nu era o postare despre futut (cuvantul "erectie" te-a activat asa de tare?). Si nici despre violență. Era doar despre explicat unei incepatoare motocicliste ca oglinzile au rolul lor, mai ales cand merge cu o viteza la care o depaseste 90% din trafic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iulie 20 Share Postat Iulie 20 Terminati, ma, cu fomeile, si pe mobra sunt ca la volan, o data la 5 ani vad si io una care merge binisor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Iulie 20 Share Postat Iulie 20 Acum 15 ore, XaeL a spus: Daca o știe cineva pe tanara speranță din poza, Incepatorii le uita pliate dupa ce trec printre masini ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iulie 20 Share Postat Iulie 20 Cine vorbește despre oglinzi pliate, @Contabil! Este cunoscut faptul că oglinzile sunt niște frâne aerodinamice, tânăra speranță din imagine e pe optimizare, ecologie, d'astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 20 Share Postat Iulie 20 Acum 4 ore, XaeL a spus: Doamne, urat poti sa faci... Sa stii ca nu era o postare despre futut (cuvantul "erectie" te-a activat asa de tare?). Si nici despre violență. Era doar despre explicat unei incepatoare motocicliste ca oglinzile au rolul lor, mai ales cand merge cu o viteza la care o depaseste 90% din trafic. Suferi de amnezie? recitește ce ai scris..."sa ii dea una dupa cap de la mine pentru oglinzile alea in erectie." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Iulie 20 Autor Share Postat Iulie 20 2 minutes ago, Flower-Power said: Suferi de amnezie? recitește ce ai scris..."sa ii dea una dupa cap de la mine pentru oglinzile alea in erectie." Pe la cativa anisori, de obicei inainte de varsta scolara, copiii incep sa invete ce inseamna a vorbi "la figurat". Tu ai amanat etapa asta cam mult... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 20 Share Postat Iulie 20 Si pe la cati anișori ai rămas..? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Iulie 20 Share Postat Iulie 20 A trecut ceva timp de cand a fost ultima inclestare a titanilor pe aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Iulie 20 Share Postat Iulie 20 Acum 7 minute, Djenavar a spus: A trecut ceva timp de cand a fost ultima inclestare a titanilor pe aici Punem totul pe seama caniculei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iulie 20 Share Postat Iulie 20 Acum 8 ore, Speedy.K a spus: Terminati, ma, cu fomeile, si pe mobra sunt ca la volan, o data la 5 ani vad si io una care merge binisor. Azi era una cu Touran care accelera când o depășeam, unele au obiceiul ăsta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Iulie 20 Share Postat Iulie 20 Acum 5 ore, ENEOS a spus: Cine vorbește despre oglinzi pliate, @Contabil! Chiar imi erea teama ca nu- mi porti de grija ..... cum stai cu sanatatea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Iulie 20 Share Postat Iulie 20 Acum 1 oră, Lucian_M a spus: Azi era una cu Touran care accelera când o depășeam, unele au obiceiul ăsta. Eu am întâlnit azi doi macaci cu aceeași apucătură, doar că erau masculi fioroși. Unul tot cu un Touran, celălalt cu un Audi A4 care fumega ca o cometă. Lume multă, oameni puțini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Iulie 20 Share Postat Iulie 20 (editat) Acum 51 minute, pierrotlefou a spus: Eu am întâlnit azi doi macaci cu aceeași apucătură, Sint 2 tipuri, unii care nu te-au vazut si ceilalti cu '' oaie'' ...... cind ii simti ca te-au vazut,, lasa-i in plata Domnului! Am avut unul din acesta pe un ''trans'' .... dupa 5-6 curve, i-a sarit tribul in cap .... s-a rezolvat instantaneu. Editat Iulie 20 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iulie 20 Share Postat Iulie 20 Apropo de oglinzi, am probabil cele mai urâte oglinzi ever pe V-strom (sunt de Aprilia Pegaso sau F650), sunt urâte cu spume, le-am dat jos pe cele originale, pus altele tip diamant, mi-am dat seama că nu văd nimic în spate și am comandat de Pegaso. Motivul?! SĂ VĂD CE E IN SPATE! Alții zic că lor nu le trebuie, viitorul e în față, iar trecutul în spate. Probabil fătuca are un trecut zbuciumat, de care dorește să uite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 20 Share Postat Iulie 20 (editat) 1 oră în urmă, Lucian_M a spus: Apropo de oglinzi, am probabil cele mai urâte oglinzi ever pe V-strom (sunt de Aprilia Pegaso sau F650), sunt urâte cu spume, le-am dat jos pe cele originale, pus altele tip diamant, mi-am dat seama că nu văd nimic în spate și am comandat de Pegaso. Motivul?! SĂ VĂD CE E IN SPATE! Alții zic că lor nu le trebuie, viitorul e în față, iar trecutul în spate. Probabil fătuca are un trecut zbuciumat, de care dorește să uite. ii fii frica de ce-i vine in dos :)) Editat Iulie 20 de Cavaleru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iulie 22 Share Postat Iulie 22 La 20.07.2024 la 8:57, Speedy.K a spus: Terminati, ma, cu fomeile, si pe mobra sunt ca la volan, o data la 5 ani vad si io una care merge binisor. Ce va ziceam acum doua zile?! Ati vazut accidentul cu alea trei?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Iulie 22 Share Postat Iulie 22 Acum 9 minute, Speedy.K a spus: Ce va ziceam acum doua zile?! Ati vazut accidentul cu alea trei?! Hai ca esti rau, ii mai stii pe cei4 de acum cateva luni care au iesit pe contrases s.au urcat pe masina si au ricosat in celalt motor si ops 4 morti ? Femeile de multe ori merg ca si cum ar avea prioritate aata.imeteahna lor dar in rest in Buc cel putin de mult nu mai este o regula cu femeia la volan/ghidon, barbatii/sau cei care se cred barbati sunt ,,ghibonii sefi,,n trafik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iulie 22 Share Postat Iulie 22 Cred ca pe ala l-am ratat, nu-mi aduc aminte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Iulie 23 Share Postat Iulie 23 Poate e urâtă și nu vrea sa se vadă în oglindă 🫠. Oricum, tare asta cu delegarea altuia 'sa-i dea una peste casca' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate