B.B. Postat Septembrie 1 Share Postat Septembrie 1 Ma.doare in pix de Alex Marquez dar acolo Pecco a greșit. Pe vederea aeriana se vede clar cum Alex merge drept incercand să-și revină sa nu cadă, deci mergea DREPT iar boul de Pecco vine si se apleacă peste el si il agață cu codița. Alex nu avea nici un control asupra motocicletei acolo.. iar daca frâna rezultatul era același, se ducea târâș. Io nu știu dacă voi pricepeți ceva din cursele astea, pe bune, ceva orientare in spațiu, dinamică.. etc. Acum 7 minute, Speedy.K a spus: Cand prostul din fata rateaza virajul dar ramane pe interior il depasesti pe exterior, nu?! Cum adica ce cauta acolo?! Suntem la curse, acolo era singura trasa posibila! Doar n-ai fi vrut sa franeze ca sa nu-l arda pe exterior?! La fel de tampita intrebarea ca si comentariul celor de la Digi, Alex n-avea pe unde sa se duca pentru ca i-a inchis Peco trasa. Pai despre asta e vorba in curse, sa-i inchizi adversarului trasele cand esti in fata lui! Plm, tu ai participat vreodata la vreo competitie in ceva, orice?! Cum era regula de aur? Cel din fata poate sa-si aleaga trasa?! Parca asa. Cine loveste din spate e de vina. Frate, tu nu intelegi nimic, deci alex vine ca trenul fara nici un control si Pecco vrea sa-l închidă... Acum 14 minute, Cavaleru a spus: a depasit cand s-a ivit ocazia. trebuia sa intuiasca ca ala e sinucigas ca fra-su al mare.. si sa nu se bage... plm O sa povestească dupa curaa.. nu era nici o sinucidere acolo, Alex tocmai ce NU cazuse si ratase virajul si se ducea drept... Nu avea unde sa se ducă decat sa franeze brutal si sa cadă, dar probabil tocmai ce pierduse un pic fata pe frânare si tocmai ce ramasese pe roti, voiai sa franeze din nou? Omul abia redresase.. si era fericit ca se duce drept si nu in pietris.. vine Pecco racing si-l agață... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Septembrie 1 Share Postat Septembrie 1 Acum 9 minute, Cavaleru a spus: Am a ratat virajul anterior, iar Peco si-a tinut trasa, numai ca AM a fortat gazul si nu a mai putut sa ia virajul urmator si a percutat in Peco. Am vazut ca a AM a ratat virajul, dar am vazut si un Pecco incercand o depasire pe exterior (manevra SF la nivelul ala) , fara sa ii lase deloc saptiu lui AM. Nu il exonerez pe Marquez junior de eroare, dar manevra lui Pecco a fost de-a dreptul imbecila, din categoria "ambitia i-a depasit talentul" si IQ-ul, as zice... Bine, am mai vazut la el, cel putin inca o "ambitiie" d-asta, terminata la fel.. Tu de ce crezi ca ai vazut cursa corecta? Acum 9 minute, Cavaleru a spus: Tu la ce cursa te-ai uitat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Septembrie 1 Share Postat Septembrie 1 Urat accident. Motocicleta lui Alex M. putea sa-l omoare pe Bagnaia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 1 Share Postat Septembrie 1 Acum 9 minute, B.B. a spus: Ma.doare in pix de Alex Marquez dar acolo Pecco a greșit. Pe vederea aeriana se vede clar cum Alex merge drept incercand să-și revină sa nu cadă, deci mergea DREPT iar boul de Pecco vine si se apleacă peste el si il agață cu codița. Alex nu avea nici un control asupra motocicletei acolo.. iar daca frâna rezultatul era același, se ducea târâș. Io nu știu dacă voi pricepeți ceva din cursele astea, pe bune, ceva orientare in spațiu, dinamică.. etc. Frate, tu nu intelegi nimic, deci alex vine ca trenul fara nici un control si Pecco vrea sa-l închidă... O sa povestească dupa curaa.. nu era nici o sinucidere acolo, Alex tocmai ce NU cazuse si ratase virajul si se ducea drept... Nu avea unde sa se ducă decat sa franeze brutal si sa cadă, dar probabil tocmai ce pierduse un pic fata pe frânare si tocmai ce ramasese pe roti, voiai sa franeze din nou? Omul abia redresase.. si era fericit ca se duce drept si nu in pietris.. vine Pecco racing si-l agață... io stiu ca esti troll, dar ai niste declaratii. mai bine te uiti incaodata la filmare ca nu era deloc drept AM https://www.motogp.com/en/videos/2024/09/01/podium-battle-drama-bagnaia-and-alex-marquez-crash-in-aragon/507196 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Septembrie 1 Share Postat Septembrie 1 Acum 9 minute, B.B. a spus: Ma.doare in pix de Alex Marquez dar acolo Pecco a greșit. Pe vederea aeriana se vede clar cum Alex merge drept incercand să-și revină sa nu cadă, deci mergea DREPT iar boul de Pecco vine si se apleacă peste el si il agață cu codița. Alex nu avea nici un control asupra motocicletei acolo.. iar daca frâna rezultatul era același, se ducea târâș. Io nu știu dacă voi pricepeți ceva din cursele astea, pe bune, ceva orientare in spațiu, dinamică.. etc. Frate, tu nu intelegi nimic, deci alex vine ca trenul fara nici un control si Pecco vrea sa-l închidă... O sa povestească dupa curaa.. nu era nici o sinucidere acolo, Alex tocmai ce NU cazuse si ratase virajul si se ducea drept... Nu avea unde sa se ducă decat sa franeze brutal si sa cadă, dar probabil tocmai ce pierduse un pic fata pe frânare si tocmai ce ramasese pe roti, voiai sa franeze din nou? Omul abia redresase.. si era fericit ca se duce drept si nu in pietris.. vine Pecco racing si-l agață... Daca nu avea niciun control, desi trecusera muuulti metri de cand ratase virajul anterior, inseamna ca e un dobitoc! Dupa ce ratezi virajul e clar ca ala din spate o sa incerce depasirea, mai ales cand e Peco, deci, daca nu cumva tii cu tot dinadinsul sa dai in el, o lasi dreaqu mai usor din gaz. Daca n-o lasi, inseamna ca te doare-n plua daca dai in el. Deci dobitoc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Septembrie 1 Share Postat Septembrie 1 Acum 16 minute, Djenavar a spus: El se uita ca deobicei la o realitate cu Haldol, pe acolo.i realitatea lui Esti in eroare, nu am urmarit cursa cu comentariul de pe Gigi.. ,in schimb bag seama ca cunosti bine comentariul celor doi... . Asa ca mare grija cu realitatea... altora... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 1 Share Postat Septembrie 1 ma tot uit si boul de AM a gafat ambele viraje, primu cand iese larg, al doilea cand nu e in stare sa incadreze motoreta in spatiul lasat de Peco Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Septembrie 1 Share Postat Septembrie 1 Adica...ii dai gaz cat poti crezand ca ala o sa stea in banca lui?! Daca ii dai gaz inseamna ca esti stapan pe ea. Nu esti?! Aaa, pai din nou, dobitoc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 1 Share Postat Septembrie 1 directia de cursa tot racing incident a dat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Septembrie 1 Share Postat Septembrie 1 Acum 19 minute, Speedy.K a spus: Cand prostul din fata rateaza virajul dar ramane pe interior il depasesti pe exterior, nu?! Cum adica ce cauta acolo?! Suntem la curse, acolo era singura trasa posibila! Doar n-ai fi vrut sa franeze ca sa nu-l arda pe exterior?! Si unde plm scrie ca daca a gresit in virajul anterior, nu avea voie sa isi apere pozitia si sa il lase pe marele campion sa il depaeasca pe exterior? Trebuia sa ia mana din gaz si sa ii faca semn lu' ala " va rog, poftiti!" ? Suntem in trafic, circulam la mica intelegere? Vorbim de curse aici! Pe ce lume traiesti? Repet, nu spun ca AM nu a gresit acolo, dar Pecco nu avea de ce sa faca manevra aia, in acel loc. Era mai rapid, putea astepta sa il depaseasca curat in alta parte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Septembrie 1 Share Postat Septembrie 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 1 Share Postat Septembrie 1 Acum 31 minute, xt600 a spus: Si unde plm scrie ca daca a gresit in virajul anterior, nu avea voie sa isi apere pozitia si sa il lase pe marele campion sa il depaeasca pe exterior? Trebuia sa ia mana din gaz si sa ii faca semn lu' ala " va rog, poftiti!" ? Suntem in trafic, circulam la mica intelegere? Vorbim de curse aici! Pe ce lume traiesti? Repet, nu spun ca AM nu a gresit acolo, dar Pecco nu avea de ce sa faca manevra aia, in acel loc. Era mai rapid, putea astepta sa il depaseasca curat in alta parte. si cum plm iti aperi poziti, dai cu motoreta in ala care deja te-a depasit ca tu esti prea (cuvant urat) sa lasi gaz ca vezi ca nu poti incadra motoreta pe viraj. Peco si-a pastrat viteza si a tinut trasa chiar i-a lasat cretinului juma de metru de asfalt sa poata sa incadreze cotetzu, dar imbecilu nu, trage de gaz sa iasa larg si din virajul asta. Uita-te la trase se la comportamentul motoretei Peco l-a depasit curat, nu avea de unde sa anticipeze ca AM e sinucigas Ce vroiai sa faca Peco, hai domnu marquez incadrati cotetul pe viraj ca va tin eu spatele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Septembrie 1 Share Postat Septembrie 1 Acum 2 minute, Cavaleru a spus: Uita-te la trase se la comportamentul motoretei Peco l-a depasit curat, nu avea de unde sa anticipeze ca AM e sinucigas Ce vroiai sa faca Peco, hai domnu marquez incadrati cotetul pe viraj ca va tin eu spatele... Pai daca ne uitam la trase si la comportamentul motocicletei, in filmarea aeriana se vede clar cum Pecco era in fata, pe exterior, DOAR cu 1/2 motocicleta mai in fata, pozitie din care a incercat sa prinda apexul, inchizandu-l pe AM, STIIND ca tantalaul ala este acolo si putea sa presupuna ca nu o sa ii cedeze pozitia. Ca doar nici AM nu o sa ii spuna "hai domnu Bagnaia, inghideti-mi trasa, ca eu eventual ies pe iarba si va dau pozitia". Daca Pecco era cu toata motocicleta in fata lui AM, era alta poveste si nici nu ar fi avut loc carambolul, insa nu si-a calculat bine manevra, spaniolul nu a acordat prioritate si... au facut... poc. Fata lui Jiji a fost speechless. Bine ca nu au patit nimic. A fost un accident urat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Septembrie 1 Share Postat Septembrie 1 Este ceva cu Bagnaia. Este o combinatie de bulan si conditie fizica cum rar am vazut. Daca avea unul gen Oliveira cazaturile lui FB1 din Catalunya 2023 si cea de azi era 8 luni in gips. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Septembrie 1 Share Postat Septembrie 1 https://www.facebook.com/TNTSportsMotoGP/videos/529894289597900/?app=fbl Faza de azi dimineață din warmup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Septembrie 1 Share Postat Septembrie 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 1 Share Postat Septembrie 1 acum 1 etapa nu il vedeam castigand si scoate dubla. si cursa trecuta a mers bine, poate o fi gasit ceva. pacat de Peco, e bine ca nu are nimic. tot e campionatul lui dpmdv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Septembrie 1 Share Postat Septembrie 1 Chiar acum, frigider a spus: acum 1 etapa nu il vedeam castigand si scoate dubla. Dar il vedeai acum juma de an castigand toate cursele cu o secunda/tur avans Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 1 Share Postat Septembrie 1 Acum 1 minut, danypop a spus: Dar il vedeai acum juma de an castigand toate cursele cu o secunda/tur avans nush daca am urcat in barca aia. la anul o sa vedem cand are aceeasi moto. deocamdata le-a aratat la baieti cum se merge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Septembrie 1 Share Postat Septembrie 1 Sa nu uitam ca au fost conditii speciale. Hai sa-l vedem si saptamana viitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 1 Share Postat Septembrie 1 (editat) Acum 45 minute, Lup69 a spus: fix asta gandeam si eu. dar e usor cand vezi faza la 1000fps. sau 2500 cate sunt. pentru cine nu a vazut cursa, cam plictisitoare: https://drive.google.com/file/d/16fUndEPAwsLw5_kfjjS0A54uH-_89w1G/view?usp=sharing Editat Septembrie 1 de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Septembrie 1 Share Postat Septembrie 1 7 minutes ago, frigider said: fix asta gandeam si eu. dar e usor cand vezi faza la 1000fps. sau 2500 cate sunt. Postarea e preluata, de pe FB, cineva a avut posibilitatea respectiva.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 1 Share Postat Septembrie 1 (editat) Acum 12 minute, tourist1 a spus: Sa nu uitam ca au fost conditii speciale. Hai sa-l vedem si saptamana viitoare. io ma agat de faptul ca si in austria a mers *bine. *cu ceva ghinion specific lui. 7 curse in 9 weekenduri? am retinut bine? o sa fie bomba. se tot supara colegii pe incidentul cu peco, daca se da racing incident e totul degeaba. englezii asa au zis, clar incident de cursa. Editat Septembrie 1 de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Septembrie 1 Share Postat Septembrie 1 (editat) Sa-i spună cineva si lui MM că turistu dă pă mobrismpunctro nu-i valideaza victoria Editat Septembrie 1 de danypop Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Septembrie 1 Share Postat Septembrie 1 Acum 9 minute, danypop a spus: Sa-i spună cineva si lui MM că turistu dă pă mobrismpunctro nu-i valideaza victoria Fa un exercitiu. Stiu ca o sa fie greu, dar incearca. Incearca sa citesti mai multe postari, iar apoi sa le conectezi folosind un fir logic. Nu o sa-ti iasa din prima, dar suntem aici ca sa te ajutam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate