Kagemusha Postat Vineri la 17:03 Share Postat Vineri la 17:03 Nu. https://www.crash.net/motogp/news/1062538/1/yamaha-motogp-riders-remain-coy-v4-engine-plans Dar mai este timp, 2025 e luuuuuuung... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Vineri la 17:57 Share Postat Vineri la 17:57 Si cine ca fi ciuca batailor in 2025? Tot 'onda cu Mir si Marini? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Vineri la 18:11 Autor Share Postat Vineri la 18:11 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Vineri la 18:31 Share Postat Vineri la 18:31 La 30.01.2025 la 16:32, B.B. a spus: Eu mereu am luat bilete de pe site-ul MOTOGP.COM De acolo le-am luat si eu. In rest aceeasi poveste descrisa de tine. Mai adauga ei cumva cativa euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Vineri la 20:13 Share Postat Vineri la 20:13 Acum 2 ore, ioio_viola a spus: Este mai frumoasa livreaua celor de la Pramac. Acum 2 ore, apriliacluj a spus: Si cine ca fi ciuca batailor in 2025? Tot 'onda cu Mir si Marini? KTM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Vineri la 22:08 Share Postat Vineri la 22:08 kktm sunt sus în clasament deocamdată! Și Nakagami, cred că e cea mai bună clasare a sa din toate timpurile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Sâmbătă la 03:04 Share Postat Sâmbătă la 03:04 Acum 21 ore, nike a spus: Inseamna ca poti merge cu scaunelul si te uiti de unde te asezi. Am mai faut noi una d-asta Da, si vezi fundul altor spectatori. E complet flat.. Acum ca am văzut circuitul nu mai sunt asa incantat de a merge acolo si nici posibilitatea de a sta pe un scaun in tribuna ca la meci nu ma incanta. Pai circuitul din Austria e o bijuterie in comparație cu asta, acolo oriunde ai fi pe aleea de circulatie poti vedea o parte din asfaltul circuitului.. Vom vedea.. Mai bine bag un Brno dar acolo am fost de n-spe ori... Acum 17 ore, frigider a spus: te asezi langa un ecran. ca la cinema, in primul rand. Ecran am și acasă.. Acum 4 ore, ENEOS a spus: kktm sunt sus în clasament deocamdată! Și Nakagami, cred că e cea mai bună clasare a sa din toate timpurile. Nakagami nu se lăsase? Sau acum e kilot de teste..? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Sâmbătă la 08:52 Share Postat Sâmbătă la 08:52 5 hours ago, B.B. said: Nakagami nu se lăsase? Se lăsase de Honda, sau mai degrabă Honda l-a lăsat din brațe și nu i-a mai prelungit contractul. Acum e unul din piloții lor de teste și vom mai auzi probabil de el la cursele de anduranță. La echipa lui Cecchinello a venit Chantra de la Moto 2 în locul lui Taka. Tot pilot sub contract direct cu Honda, așa cum a fost Taka și va purta culorile Idemitsu pe carene. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Sâmbătă la 09:43 Autor Share Postat Sâmbătă la 09:43 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Sâmbătă la 12:32 Share Postat Sâmbătă la 12:32 Ce saracie pe motocicleta. Daca ma incordam un pic imi puneam si eu numele pe carenele lor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Sâmbătă la 14:22 Share Postat Sâmbătă la 14:22 Fără Marquez și/sau performanțe e greu, veața e pustiu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Sâmbătă la 15:03 Share Postat Sâmbătă la 15:03 Acum 2 ore, tourist1 a spus: Ce saracie pe motocicleta. Daca ma incordam un pic imi puneam si eu numele pe carenele lor. ahaha Rins cred ca a fost la sala sa forteze asa zambet Acum 21 ore, apriliacluj a spus: Si cine ca fi ciuca batailor in 2025? Tot 'onda cu Mir si Marini? cu pramacul ala posibil sa se chinuie jm si oli cu saracia aia de yamaha, sa vedem cat de repede evolueaza cu dublul datelor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Duminică la 18:57 Share Postat Duminică la 18:57 kktm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Duminică la 19:26 Share Postat Duminică la 19:26 Acum 28 minute, ENEOS a spus: kktm Adică da de la el 3 bulioane? Mai e un articol tare pe site-ul ala: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Duminică la 19:31 Share Postat Duminică la 19:31 Acum 33 minute, ENEOS a spus: kktm alt site de can-can n-ai gasit in cautarile de pe tron? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Duminică la 22:25 Share Postat Duminică la 22:25 Citat Jack Miller and Andrea Dovizioso are rumoured to be testing Yamaha’s V4 at the Sepang Shakedown. The Yamaha V4 engine, touted as one of the most advanced pieces of technology for the 2025 MotoGP, has already turned heads with its potential. Traditionally known for its inline-4 engines, Yamaha’s transition to a V4 engine configuration has been met with both excitement and skepticism. The V4 is expected to provide improved power delivery, better cornering capabilities, and overall performance. Acum 3 ore, ENEOS a spus: kktm omul imi displace total, dar totusi sa mergi cu 4sec mai incet decat pilotii din motogp la jerez, e o performanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat ieri la 06:24 Share Postat ieri la 06:24 Acum 7 ore, nike a spus: The V4 is expected to provide improved power delivery, better cornering capabilities, and overall performance. Q campion '25! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat ieri la 06:48 Share Postat ieri la 06:48 ia stati un pic, in vara / toamna nu era vorba ca Manelistu' a cumparat Gresini?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat ieri la 06:51 Share Postat ieri la 06:51 Acum 3 minute, apriliacluj a spus: ia stati un pic, in vara / toamna nu era vorba ca Manelistu' a cumparat Grisine?? Fixed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat ieri la 06:54 Share Postat ieri la 06:54 si asa e bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat ieri la 07:45 Share Postat ieri la 07:45 La 01.02.2025 la 11:43, ioio_viola a spus: La spate seamana cu suportul meu Givi pt topcase. @MirceaB - dupa ce am studiat mai amanuntit circuitul de la Balaton, eu si prietenul meu am decis ca vara asta vom merge la Brno. Circuitul Balaton Park este intr-o zona perfect plana, vor fi doar locuri pe scaune in tribune si sunt 100% sigur ca stand pe vreo iarba nu vezi nimic. In plus,, o sa fie in August.. sa stai in tribuna in soare.. nu, multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat ieri la 09:56 Share Postat ieri la 09:56 Mda, la asta m-am gândit și eu. Nu o sa fie foarte funny cu soarele (sau ploaia), dar acum biletele fiind luate, mergem înainte și vedem ce se întâmplă la fata locului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat ieri la 12:04 Share Postat ieri la 12:04 Acum 5 ore, apriliacluj a spus: in vara / toamna nu era vorba ca Manelistu' a cumparat Gresini?? O să-și tragă MotoGP-ul pe persoană fizică! Cu de la fierrari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 8 ore în urmă Share Postat 8 ore în urmă https://www.motogp.com/en/news/2025/02/03/free-access-to-motogps-pre-season-tests/517799 Freeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă 1 oră în urmă, danypop a spus: https://www.motogp.com/en/news/2025/02/03/free-access-to-motogps-pre-season-tests/517799 Freeeee pai si daca-s subscribuit deja? nu-mi dau? ar fi culmea. vezi ca scrie "Gear up for the upcoming 2024 season!" a ok, pana pe 17 feb, m-a luat valu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate