apriliacluj Postat Miercuri la 11:32 Share Postat Miercuri la 11:32 Acum 41 minute, ioio_viola a spus: Suzuki avea cea mai faina culoare in ultimul an. mie imi placea versiunea cu galben, Rizla Suzuki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Miercuri la 19:19 Share Postat Miercuri la 19:19 Acum 13 ore, ioio_viola a spus: Urata coloristica Și o machetă nașpa de la Maisto arată mai bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Joi la 12:09 Autor Share Postat Joi la 12:09 pam pam numero 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Joi la 12:20 Share Postat Joi la 12:20 a doua poza e valabila, deoarece nr1 e hauriu!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Joi la 12:26 Autor Share Postat Joi la 12:26 da da, cu haur https://www.motogp.com/en/news/2025/01/16/a-new-era-begins-martin-and-bezzecchi-headline-2025-aprilia-presentation/516496 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Joi la 13:03 Share Postat Joi la 13:03 (editat) 1 oră în urmă, ioio_viola a spus: pam pam numero 1 ahahaha care zicea ca JM nu pune 1? @B.B. parca? numa pentru cate zile a stat in spital cu y oase rupte omu merita sa puna 1 acolo. 1 data-n viata macar. Editat Joi la 13:12 de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Joi la 15:53 Share Postat Joi la 15:53 Bezechi/Martin-buna echipa, daca mai merge si motorul cum trebuie, o sa fie interesant.Sa fie ,,cafteala,, psna in ultima etapa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Joi la 17:11 Share Postat Joi la 17:11 Nu stiu de ce am impresia ca o sa fie scantei intre Bez si Martin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Joi la 17:36 Share Postat Joi la 17:36 Atunci o sa fie focuri de artificii intre Pecco si MM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat 23 ore în urmă Share Postat 23 ore în urmă (editat) Acum 19 ore, frigider a spus: ahahaha care zicea ca JM nu pune 1? @B.B. parca? numa pentru cate zile a stat in spital cu y oase rupte omu merita sa puna 1 acolo. 1 data-n viata macar. El a zis, nu eu. Asta e just for the show, o sa vedem in prima cursa din 2025 ce numar are pe carena, poate in fina si le pune pe amandoua, face 189 Acum 14 ore, apriliacluj a spus: Atunci o sa fie focuri de artificii intre Pecco si MM Nu stiu daca ai observat dar cei doi se plac ca persoane, exista o oarece chemistry intre ei, nu vad ce s-ar certa. Vom vedea cand incepe sezonul, predictia mea e ca cei doi nu vor avea deloc dispute. (in afara de probabil pe pista, dar nu in afara ei) later edit, DA, taranusul nu se lasa, se pare ca va purta #1 pe carene, dupa ce tot el a zis ca nu va purta.. ce imbecil Citat Aprilia Racing begin a new era in 2025. Reigning Champion Jorge Martin arrives, joined by a fast teammate who is equally new to the Noale factory: Marco Bezzecchi. The new line-up presented their fresh-look RS-GP in Milan on Wednesday, with a few tweaks to their already iconic livery. And we got the answer to that long-awaited question: yes, Martin will run the #1 plate. Editat 23 ore în urmă de B.B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 22 ore în urmă Share Postat 22 ore în urmă 1 oră în urmă, B.B. a spus: Vom vedea cand incepe sezonul, predictia mea e ca cei doi nu vor avea deloc dispute. (in afara de probabil pe pista, dar nu in afara ei) depinde cat timp va fi disputa pt campionat.... daca unul face vreo 4 DNFuri la inceputul sezonului, clar nu se vor sicana eu sunt ferm convins ca se vor sicana de numa' numa' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat 22 ore în urmă Share Postat 22 ore în urmă Eu prezic ca nu se vor prea intalni pe traseu si cred ca intelegi de ce. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 22 ore în urmă Share Postat 22 ore în urmă vesnic optimist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 22 ore în urmă Share Postat 22 ore în urmă 1 oră în urmă, B.B. a spus: later edit, DA, taranusul nu se lasa, se pare ca va purta #1 pe carene, dupa ce tot el a zis ca nu va purta.. ce imbecil Se numește plot twist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat 22 ore în urmă Share Postat 22 ore în urmă Acum 15 minute, apriliacluj a spus: vesnic optimist Da! and it was about time to change the profile picture to reflect the new season! Acum 3 minute, frigider a spus: Se numește plot twist Indeed!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 19 ore în urmă Share Postat 19 ore în urmă Acum 2 ore, B.B. a spus: and it was about time to change the profile picture cealalta poza era mai faina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat 14 ore în urmă Share Postat 14 ore în urmă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 14 ore în urmă Share Postat 14 ore în urmă Acum 5 ore, apriliacluj a spus: cealalta poza era mai faina asta e mai in ciuda dusmanilor ca poarta rosu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate