xt600 Postat Ianuarie 23 Share Postat Ianuarie 23 Pierer si-a dat demisia din functia de CEO KTM: https://www.crash.net/motogp/news/1062283/1/stefan-pierer-departs-ktm-ceo-position Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Vineri la 20:02 Share Postat Vineri la 20:02 De vazut! https://www.motogp.com/en/news/2025/01/24/there-can-be-only-one-season-3-out-now/516974 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Luni la 12:36 Share Postat Luni la 12:36 La 24.01.2025 la 0:00, xt600 a spus: Pierer si-a dat demisia din functia de CEO KTM: https://www.crash.net/motogp/news/1062283/1/stefan-pierer-departs-ktm-ceo-position Era si logic - el a fost cel care a bagat compania in calcatul in care e acum. CEO e primul care ar trebui sa plece,dimpreuna cu CFO pe care l-a pus. Sa vedem daca cel care il succede va reusi sa ii scoata la liman,desi nu prea vad cum. Singurul de care imi pare rau in toata combinatia asta e Acosta...si Dani Pedrosa. In rest...austriecii sa ramana la ce stiu ei mai bine : schiuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Luni la 16:14 Share Postat Luni la 16:14 Acum 3 ore, Method a spus: el a fost cel care a bagat compania in calcatul in care e acum. Sunt curios dacă și-a tras măcar niscaiva pe persoană fizică! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Luni la 20:23 Share Postat Luni la 20:23 Acum 7 ore, Method a spus: Era si logic - el a fost cel care a bagat compania in calcatul in care e acum. Nu inteleg, de ce nu anuleaza nimeni aceasta alegere?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Luni la 20:32 Share Postat Luni la 20:32 Stai să se autosesizeze cîcîrî-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Marți la 11:42 Share Postat Marți la 11:42 Acum 22 ore, Method a spus: Era si logic - el a fost cel care a bagat compania in calcatul in care e acum. CEO e primul care ar trebui sa plece,dimpreuna cu CFO pe care l-a pus. Sa vedem daca cel care il succede va reusi sa ii scoata la liman,desi nu prea vad cum. Singurul de care imi pare rau in toata combinatia asta e Acosta...si Dani Pedrosa. In rest...austriecii sa ramana la ce stiu ei mai bine : schiuri Corect! as zice chiar, ca el trebuia sa isi dea demisia primul, iar noul CEO sa decida pe cine pastreaza din restul echipei. Personal nu vad nici eu cum ar putea iesi din buda, cel putin nu prin mijloace si proceduri strict financiar-economice... dar cu siguranta vor fi tot felul de negocieri, promisiuni, pasuiri, nah.. politichie.. De Acosta in primul rand.. este pilot la inceput de cariera si porcaria asta s-ar putea sa i-o afecteze iremediabil. Pedrosa este retras, face de placere ceea ce face si daca vrea sa continue, ca pilot de teste, se vor bate constructorii pe serviciile lui. Cred ca fac chinezii si schiuri mai bune ca ei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Marți la 19:27 Share Postat Marți la 19:27 Acum 7 ore, xt600 a spus: De Acosta in primul rand.. este pilot la inceput de cariera si porcaria asta s-ar putea sa i-o afecteze iremediabil. Imediat se face pilot de teste Digia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat 23 ore în urmă Share Postat 23 ore în urmă La 23.01.2025 la 17:37, MirceaB a spus: Sigur. Semnul întrebării a fost anulat (Soția a dat cu "approved") Deci sigur 97% merg eu cu un amic, 2 moto, camping .. plecare din Timișoara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 22 ore în urmă Share Postat 22 ore în urmă deci ai primit dezlegarea cadou de ziua ta! hai, LMA, multa sanatate si tarie in putz! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat 16 ore în urmă Share Postat 16 ore în urmă Acum 6 ore, B.B. a spus: Semnul întrebării a fost anulat (Soția a dat cu "approved") Deci sigur 97% merg eu cu un amic, 2 moto, camping .. plecare din Timișoara. Eu si inca un prieten plecam din Deva, am cumparat biletele, am facut rezervare pentru cazare, insa si eu si el depindem de alte chestiuni. Cum am mai spus, vom vedea ce urmeaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat 16 ore în urmă Share Postat 16 ore în urmă Acum 7 ore, B.B. a spus: Semnul întrebării a fost anulat (Soția a dat cu "approved") Deci sigur 97% merg eu cu un amic, 2 moto, camping .. plecare din Timișoara. pretul pleaca de la 165E. Cam mare inflatia https://www.global-tickets.com/en/Sport/Motorsports/MotoGP/MotoGP-Balaton-Park/MotoGP-Sunday-Tickets-Balaton-Park.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 12 ore în urmă Share Postat 12 ore în urmă Acum 4 ore, nike a spus: pretul pleaca de la 165E. Cam mare inflatia https://www.global-tickets.com/en/Sport/Motorsports/MotoGP/MotoGP-Balaton-Park/MotoGP-Sunday-Tickets-Balaton-Park.html Dacă mai da și trenulețul peste tine.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Acum 18 ore, apriliacluj a spus: deci ai primit dezlegarea cadou de ziua ta! hai, LMA, multa sanatate si tarie in putz! Mulțumesc!! Acum 12 ore, MirceaB a spus: Eu si inca un prieten plecam din Deva, am cumparat biletele, am facut rezervare pentru cazare, insa si eu si el depindem de alte chestiuni. Cum am mai spus, vom vedea ce urmeaza. Da, vedem, noi probabil prin aprilie vom lua bilete. Cazare la camping vrem, anul trecut in Austria jumătate din amuzamentul general pe weekend a fost din cauza atmosferei de acolo. Vedem, vorbim. Acum 12 ore, nike a spus: pretul pleaca de la 165E. Cam mare inflatia https://www.global-tickets.com/en/Sport/Motorsports/MotoGP/MotoGP-Balaton-Park/MotoGP-Sunday-Tickets-Balaton-Park.html Da, asa e, dar ce sa faci. Si cred ca ala nu e prețul final. La Spielberg anul trecut era 120 dar cu "taxe de procesare" si alte cacaturi a fost de fapt 135. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Tot timpul luati de pe site'ul oficial al circuitului nu de la reselleri. Sunt cele mai ieftine zic eu. Acum 14 ore, nike a spus: pretul pleaca de la 165E. Cam mare inflatia Sunt umflate binisor. Profita de faptul ca toata Europa de Est aici va merge,nu e ca in Vest sa ai in 4 tari 6 circuite pe care vine Motogp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 26 minute, Method a spus: Tot timpul luati de pe site'ul oficial al circuitului nu de la reselleri. fix asta am zis si eu in decembrie, cand planurile erau facute sa ma duc.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate