Sari la conținut

Toba finala

Luca5512
 Share

Postări Recomandate

Salut,am un kawasaki ninja 125 și toba stock.Se aude super rău așa ca m-am gândit să trec pe o tobă  Dominator GP doar ca neomologata.Sunt șanse mari să îmi ia talonul în trafic sau nu?Este o tobă care nu se aude exagerat de tare și câțiva oameni mi-au spus ca poliția nu o sa se lege de mine.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 6 ore, Adonys M. a spus:

Problema la monocilindrele astea de 125 e ca se aud tare si prost cand pui o toba sport, de-asta se si iau majoritar de voi. 

Sunt în Gdansk, singura motocicletă văzută în trafic a fost una de 125, evident cu tobă sport. Evident că acoperea tot traficul, nu se mai auzea altceva. Evident că mi-am băgat picioarele în toba lui, deși inclusiv mobra mea are tobă sport (omologată pe model, nu sudată de Ionuț la capătul străzii), dar a mea inclusiv fără silencer tot încet se aude.

Chestia asta cu tobe foarte zgomotoase prinde ori la copii, ori la adulții care vor musai să iasă în evidență.

Link spre comentariu

Acum 12 ore, Luca5512 a spus:

Salut,am un kawasaki ninja 125 și toba stock.Se aude super rău așa ca m-am gândit să trec pe o tobă  Dominator GP doar ca neomologata.Sunt șanse mari să îmi ia talonul în trafic sau nu?Este o tobă care nu se aude exagerat de tare și câțiva oameni mi-au spus ca poliția nu o sa se lege de mine.

Politistii nu se iau de tobe. Ei doar opresc tobele zgomotoase atunci cand sunt impreuna cu reprezentantii RAR. Aia constata, iau talonu etc.

O toba stoc nu are cum sa se auda rau. Poate sa nu se auda sau sa se auda incet, asta e altceva. In schimb o toba "sport" poate sa se auda foarte rau. Mai ales una ieftina si pe un 125. Risti asta plus ramasul fara talon+ amenda?

Editat de Speedy.K
Link spre comentariu

13 hours ago, Luca5512 said:

daca tie sunetul de basina care nu se mai termina in departare de la toba sport pe un 125 ti se pare minunat, ia-ti! e minunat sa auzi cate un gunoi din asta 125 4t cum schimba el toate treptele pana la 50 si nu se mai duce odata din zona in care esti basina!

Link spre comentariu

Cel mai nasol sunet de 🏍 este al monocilindrilor de 125 cm³ echipate cu burlane... 🤬

1 oră în urmă, Nguyen a spus:

La aia cu putza mica.

Good point! 👍

@Luca5512, cu dragostea cum stai? Decât să dai bani pe burlane fonice mai bine ieși cu niște fete în oraș!

Link spre comentariu

Acum 22 ore, Luca5512 a spus:

Cand este filtru RAR se leaga de orice motocicleta. Cum scapa fiecare, ramane de vazut. Daca e neomologata, ramai fara talon aproape garantat. :) 

Link spre comentariu

47 minutes ago, Ruginel said:

Cand este filtru RAR se leaga de orice motocicleta. Cum scapa fiecare, ramane de vazut. Daca e neomologata, ramai fara talon aproape garantat. :) 

nu te obliga nimeni sa nu inveti sa conduci motocicleta si sa nu opresti! :) mai ales in oras! bine, nu cu un gunoi de 125 4t, nici daca esti tatal tuturor pilotilor din wsbk, da' de la un 400 in sus...

Link spre comentariu

Acum 52 minute, MotoS Garage a spus:

nu te obliga nimeni sa nu inveti sa conduci motocicleta si sa nu opresti! :) mai ales in oras! bine, nu cu un gunoi de 125 4t, nici daca esti tatal tuturor pilotilor din wsbk, da' de la un 400 in sus...

In principiu eu nu sunt de acord cu vitejiile astea. Dar sa zicem ca esti intr-un oras ca Bucuresti si vrei sa fii huligan sa fugi. Mari sanse sa o mierlesti in haosul de trafic, iar daca nu o mierlesti, exista camere de supraveghere la orice pas… :) Merita riscul pentru un burlan? Eu zic ca nu.

Link spre comentariu

La 29.12.2024 la 21:34, Luca5512 a spus:

Tati, ce astepti? Aplauze ca vrei sa faci o ilegalitate? Confirmari ca "bine tati, tot asa" pe post de Ausweis in fata Politiei "mi-a spus colegii de forum ca ie voie, deci nu amendati la mine"?
Personal te-as lasa fara talon si fara permis. M-am intalnit in trafic cu mucosi ca tine, raman la parerea mea: dat in gura ca la coasa. Vrei sa mai adaug?
Totusi, asfalt uscat.
P.S. Maramu'... Dacii liberi, palinca in valuri, brisca scl. Sper ca bunicii sa-ti dea o scatoalca dupa ceafa.

Link spre comentariu

Acum 3 ore, MotoS Garage a spus:

In ulimii ani, cand sunt pusi pe mobre au cu ei un motopolitist. Sa te vad!

Link spre comentariu

Acum 4 ore, Speedy.K a spus:
Acum 5 ore, MotoS Garage a spus:

oricand, la orice ora. cu basinile alea de bmw-uri nu fac ei ce fac eu cu un cacao de r6,zx6, ce vrei tu din 1800 toamna. ba chiar si cu o lesinatura gen bmw f650. :)) sa ii vad ca sar bordurile ca mine :))

Nu uita ca tu esti singur,ei pot fi multi la nevoie,acu sunt lupii astia tineri,insetati de avansare,nu mai sunt grasanii de pe vremuri.

La cate camere sunt acum,se mobilizeaza baietii si nu apuci sa sari prea multe borduri.

Cand nu existau camere,drone,elicoptere poate scapai daca fugeai in padure,precum haiducii.

Acu iti vad traseul de cand ai plecat de acasa,nici nu ajungi inapoi si ei te asteapta la poarta.

Acum 5 ore, MotoS Garage a spus:

oricand, la orice ora. cu basinile alea de bmw-uri nu fac ei ce fac eu cu un cacao de r6,zx6, ce vrei tu din 1800 toamna. ba chiar si cu o lesinatura gen bmw f650. :)) sa ii vad ca sar bordurile ca mine :))

Nu uita ca tu esti singur,ei pot fi multi la nevoie,acu sunt lupii astia tineri,insetati de avansare,nu mai sunt grasanii de pe vremuri.

La cate camere sunt acum,se mobilizeaza baietii si nu apuci sa sari prea multe borduri.

Cand nu existau camere,drone,elicoptere poate scapai daca fugeai in padure,precum haiducii.

Acu iti vad traseul de cand ai plecat de acasa,nici nu ajungi inapoi si ei te asteapta la poarta.

Editat de ALEX-Guzzista
Link spre comentariu

On 12/31/2024 at 2:19 AM, Speedy.K said:

Visezi!

A, si mai uiti ceva: aia au si girofare+sirene, decisanse mai mari sa scape intregi din alergatura.

nu visez, stiu ce cacao mananc. intamplator mai si repar unele dintre gaozariile alea de bmw-uri de la ei. si ce fac ei in poligon cu balenele alea n-are nici o legatura cu ce fugeam noi cu niste basini de vitezane pe strada si ne intreceam care scapa de mai multi. si cu cat luam cate un radar.

Editat de MotoS Garage
Link spre comentariu

Acum 37 minute, MotoS Garage a spus:

nu visez, stiu ce cacao mananc. intamplator mai si repar unele dintre gaozariile alea de bmw-uri de la ei. si ce fac ei in poligon cu balenele alea n-are nici o legatura cu ce fugeam noi cu niste basini de vitezane pe strada si ne intreceam care scapa de mai multi. si cu cat luam cate un radar.

Ce spui tu se intampla acum 20 de ani. Alte mobre, alti politisti, alt trafic. N-ai cum sa fugi de ei prin Bucale, mai ales cu o vitezana. Si eu nu vorbesc de ce fac cu ele in poligon, ci pe strada. 

Link spre comentariu