frigider Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă Acum 19 ore, ENEOS a spus: Dacă lucrurile vor continua cum au început Bag o să clacheze cât de curând. Io am zis de mult ca și va încerca norocul la campionatul mondial de rummy/ sau insereaza_alt_hobby_aici Acum 19 ore, ENEOS a spus: Interesant că nu i-au scos unul după altul pe pistă, o fi tactică echipei ca să nu-l împungă. Și crasquez n-a mers la remorcă, nici nu s-a tăvălit, aș vrea să nu fie semne de ucis campionatul... Am văzut ca ieșea unu intra altu. Îți dai seama ce bine se înțeleg. Sora lu Peco zici ca le bufnise soba, părea amară rău Deh, și mie dacă la serv mi ar veni coleg Satana la fel m as simți. Nu ii condamn / judec. Acum 19 ore, Kagemusha a spus: Una peste alta, sezonul a început frumos, dar să vedem și cursele, degeaba ești rapid în materie de pilotaj pur, dacă nu poți să ții ritmul pe parcursul multor tururi. Exact. Una i una,alta i alta. Ii zice racecraft. Și când petreci ani de zile în pluton nu știi ce sa faci când ajungi în față/ faci greșeli etc. Și eu sper ca Peco sa lupte, da plm, când te bați cu Satana... Acum 18 ore, tourist1 a spus: Ogura a dat tot bordul la cotoarba aia de Aprilia. A făcut topic aici pe site acu ceva zile, întreba într-o romana proasta cum scoate o limitare la un "RS50". Acum 16 ore, bmdbmw a spus: Incepe sa se vada cartonul :)) Acum 15 ore, Kagemusha a spus: Mâine după amiază la startul cursei de sprint vedem cum stă Ducati Factory la capitolul ăsta. Măcar avem show. Știi tu, mm pleacă de pe 13 și ajunge pe 2. Și nu o dată. Acum 10 ore, MirceaB a spus: Uitandu-ma pe rezultatele de pana acum, ma tot intreb ce, cine sau ce interese il tin pe Savadori la Aprilia, chiar si ca pilot de teste. Cred ca dacă iei toți piloții de teste îți pui întrebarea asta. Afara de Dani care mai câștiga și curse cam toți sunt... Pielea? Cineva tre sa facă ture. Și dacă e lent și ii da o piesa bună si e mai rapid =succes. Acum 9 ore, wolfybv a spus: Bez nu a arătat rău deloc azi. Și știu că sunt biased f mult când vine vb de el, dar cred/sper ca o sa iasă pe 3 la final de sezon. Doar o lebădă neagră va putea strica 1-2-ul Ducati factory sezonul ăsta. Și zevzecul ăla de Acosta s-a mișcat bine. Totuși sa cazi în practice, era nevoie sa forțeze?(Chiar nu știu, nu întreb retoric) Pai la quali tre forțat și mai tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Azi la 10 dimineata ora noastra e sprintul, da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă ce cox da ogura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Acum 2 ore, frigider a spus: Sora lu Peco zici ca le bufnise soba, părea amară rău Chiar vedea pe monitor cat de ruginit e fra su fata de timpul din 2024 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Acum 2 minute, frigider a spus: ce cox da ogura. Dar de Miller ce zici? I-a cam invartit casca-n cap margelatului mega-talent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă *din 2014 n-a mai castigat mm prima etapa. sa vedem, zise orbul. Acum 4 minute, danypop a spus: Dar de Miller ce zici? I-a cam invartit casca-n cap margelatului mega-talent ce sa zic, toti pilotii sunt buni. doar ca unii nu se pupa cu moto. se anunta interesant sezonul, nu e chiar dominatia ducati aia clasica, sa zici ca MM si peco-s in fata si restu nicaieri. pacat ca nu e si JM sa vedem cum ar fi stat. si daca nu se bate la camp JM cred ca obiectivul sau personal e sa il incurce cat de mult posibil pe Peco, poate mai ales pe MM care i-a luat locu. pentru ca si campionii sunt de fapt oameni mici, ca mine si ca tine care citesti mesaju asta :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă 2 hours ago, frigider said: Afara de Dani care mai câștiga și curse cam toți sunt... L-ai uitat pe Dovizioso. 32 minutes ago, Speedy.K said: Azi la 10 dimineata ora noastra e sprintul, da? Da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Acum 7 minute, Kagemusha a spus: L-ai uitat pe Dovizioso. asa. dar asta zic, nu-s multi de nivelul asta a piloti de teste. unii poate doar se invart sa vada ca nu bubuie vreo piesa sau ca nu zboara aripioarele printate pe fuga cum a patit Q anu trecut, de s-a facut de ras la el in sat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Acum 2 ore, frigider a spus: Totuși sa cazi în practice, era nevoie sa forțeze?(Chiar nu știu, nu întreb retoric) Pai la quali tre forțat și mai tare. A spus ca a fost prima data când a forțat. No harm done pana la urma. Macat Bezzechi sa facă ceva pt Aprilia. Mai da Ogura a debutat frumușel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat 3 ore în urmă Autor Share Postat 3 ore în urmă Acum 38 minute, frigider a spus: nu e chiar dominatia ducati aia clasica, sa zici ca MM si peco-s in fata si restu nicaieri. Ba chiar sunt, si inca din primul Q2 din sezon Si la ce diferente de timp. + Nu numa Satana sI Pecco, dar si Satanel AM e acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Nu am vazut calificarile, dar JM43 si AO79 . Aia de la Pramac or fi pastrat piese de 'dukati' prin garaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Nu uitați că Ogura a fost pilot Idemitsu Honda Asia și este familiarizat cu circuitele din această parte a lumii mai mult decât alții (lucru ce pare a nu fi la fel de valabil pentru Somkiat ). Performanța din calificări este remarcabilă, dar eu zic să mai așteptăm cursele de azi și mâine și încă vreo câteva curse. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Nu uitam, dar baietii astia petrec atat de mult timp in Europa incat este greu de zis ca circuitele precum acestea le sunt prielnice datorita experientei. Dar da, vedem ce o sa se mai intample. Mie imi place mult modul in care se tine. Probabil o sa cada FB63, iar AO79 o sa ia podium la debut. Ba, hai sa iasa pe interval toti aia care anul trecut ziceau ca sunt cursele plitisitoare din cauza lui Bagnaia si Ducati. Ce sprint de cacao babaiatule. Hai ca JM43 a adus secrete de la KTM. Cum sa cazi cand esti intr-o pozitie buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 3 ore, frigider a spus: Sora lu Peco zici ca le bufnise soba, părea amară rău Mătura tot mătură... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Cea mai de kko cursa. Doar Aprilia cu Gulf a fost misto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Cred ca o sa aibe niste cosmaruri RF la noapte. misto cursa fscuta de AO. Ok, e un circuit unde aprilia a fost ok, cu 53 de grade la sol, aderenta mai precara, dar totusi, buna cursa facuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Vibrația zilei a fost 3. 93, 73, 63. N-au mai arătat starea sobei din garajul roșu sau mi-a scăpat mie mătura? Miller Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Asta a fost incalzirea, dar ma tem ca sezonul asta va fi distrus de Satana. Cred ca podiumul asta, il vom vedea in multe curse... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Mda Marquez flawless.Vorba comentatorilor sper sa nu fie asta debutul unui sezon de dominație totala. AM și el impecabil.Eu tot nu îl suport dar nu am ce zice rău de el - a mers perfect. Bagnaia...wrong tyre choice?zicea ca nu s a simțit bine cu moto pe sprint.. pai a pus hard pe față poate și asta contează? Ogura meserie pt prima cursa - nota 20. Yamaha/Q zic eu ca au mers bine având în vedere temperatura. Acosta best KTM respect. Miller în stilul lui desigur puteam paria ca o va comite.Mare pocnitoare de pilot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 32 minute, Method a spus: Miller în stilul lui desigur puteam paria ca o va comite.Mare pocnitoare de pilot Daca termina pe 6, inaintea lui Q, nu i-ai fi remarcat performanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Dacă și cu parcă... Mi-e că o să ne arate des fasolea sezonul ăsta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat 54 minute în urmă Share Postat 54 minute în urmă Francesco Bagnia blames fuel tank on MotoGP sprint struggles Bagnaia explained that he struggles for braking performance while using the smaller fuel tank mandated in the rules for sprint races, which “changes the dynamics” of his Ducati. “There’s a scientific reason why I’m struggling in the sprint,” he said. Mai multe aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 37 minute în urmă Share Postat 37 minute în urmă (editat) 1 oră în urmă, xt600 a spus: Daca termina pe 6, inaintea lui Q, nu i-ai fi remarcat performanta. După cum zice și colegul "Dacă " Dacă baba avea un cwoi,era ministru de război. Și te contrazic- DACĂ pruna de Miller va termina vreodată înaintea lui quartararo care de obicei e cel mai bine clasat pilot Yamaha, pai clar ii voi remarca performanta. Acum 17 minute, Kagemusha a spus: There’s a scientific reason why I’m struggling in the sprint,” he said. Cam penibiluț. S-a schimbat regulamentul acum?nu. E prima întâlnire a lui pecco cu rezervorul de 12 litri?nu. Ceilalți nu tot pe același rezervor merg fără nici o problemă?Ba da. C'mon. Scuze a la Rossi. "Nu merg eu slab,e motoreta de vină,ea e slow"...mă leși. Nu poate însă motiva ca ala ca motoreta e slaba când în jurul lui absolut toată lumea rupe cu Ducati,dar tot da vina pe materialul de concurs. Sa pună de 22 litri din ala mare dacă nu ii convine (permite regulamentul? ) dar cred ca ia 1-1.5kg în plus.Problema lui oricum. Editat 35 minute în urmă de Method Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate