Sari la conținut

1. Thailand - PT Grand Prix of Thailand

B.B.
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 227
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Acum 35 minute, Method a spus:

Da da I remember suportul lui Lorenzo dar e o mare diferență : Lorenzo mergea pe o moto pe care termina pe 6-7,le-a spus ca nu are suport pe frânare,i-au făcut - pac pac numa victorii și podiumuri (pana s-a accidentat ca boul și ala încercând sa îl facă pe Marquez la start),Bagnaia are o motoreta pe care merge de 100 de ani,a câștigat titluri ba chiar sprint uri cu ea samd,toți care au Ducati rup norii - Marquez nu mai zic,a făcut teste peste teste,s-a calificat pe 3 și deodată în sprint "omg nu pot forța dim cauza rezervorului"...serios?

E GP25 diferit de GP24 in acea zona?

1.Marquez de ce poate?

2.in teste n-a identificat aceasta problema?

3.Sa ii pună și lui Suport la oo vorba ta sau sa ia rezervorul de pe gp24 dacă l-au schimbat și nu ii place,dar wtf nu mi se pare acum timpul pt asa ceva după atâtea teste,adica ergonomia motoretei ar fi trebuit sa fie sorted demult.

Mi se pare proastă rău declaratia lui Bagnaia, din toate punctele de vedere.

În prima cursa Marquez rupe tot, AM pe GP24 ii da mucu,iar marele campion deodată acuza probleme de ergonomie...haidi bai nene bai...

Nu citesti declaratia, sau o citesti si iei ce vrei tu din ea☺️
El declara de ce in sprint se chinuie mai miult decat in cursa mare. Nu acu, nu anul asta, ci in sprint. Pt ca folosesc un rezervor mai mic si nu are suficient suport pe frana. 
In ca ai uitat ce tot declarai tu, gigi nu face ducati pt fiecare pilot. Pilotii se adapteaza la motoreta. 

rezervorul ala e din 2023. Ziaristi de 2 bani, iau o declaratie de cand lumea si o updateaza ca sa creeze un context. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 17 ore, wolfybv a spus:

Și zevzecul ăla de Acosta s-a mișcat bine. 

mai mult pare ca au progresat yamaha, honda, aprilia , toti de fapt - ktm pare ca s tot unde erau.

Acum 4 ore, xt600 a spus:

Asta a fost incalzirea, dar ma tem ca sezonul asta va fi  distrus de Satana. Cred ca podiumul asta, il vom vedea in multe curse... 

aia e.

tre sa faca 9. nici nu ma supar daca castiga toate cursele si sprinturile :) 

apoi dzeu cu mila, fie ce-o fi.

Acum 4 ore, xt600 a spus:

Daca termina pe 6, inaintea lui Q, nu i-ai fi remarcat performanta. 

un mare daca :) 

Acum 5 ore, damager a spus:

Cred ca o sa aibe niste cosmaruri RF la  noapte. 
misto cursa fscuta de AO. Ok, e un circuit unde aprilia a fost ok, cu 53 de grade la sol, aderenta mai precara, dar totusi, buna cursa facuta. 

RF?
eu ma gandesc la peco.

sa nu-l gaseasca spanzurat in rulota.

Acum 3 ore, Kagemusha a spus:

Francesco Bagnia blames fuel tank on MotoGP sprint struggles

Bagnaia explained that he struggles for braking performance while using the smaller fuel tank mandated in the rules for sprint races, which “changes the dynamics” of his Ducati.

“There’s a scientific reason why I’m struggling in the sprint,” he said.

Mai multe aici

e un inceput bun - sa cauti scuze. ajuta sa nu dai vina pe tine si deci sanse mai mici sa pui streangu :crack:

Editat de frigider
Link spre comentariu

Acum 2 ore, ENEOS a spus:

Dar o să vedem mâine când o să meargă cu ăla mare "de Canada".

Duminica mereu peco a mers cel mai bine. setari etc.

Sa vedem daca o sa mearga suficient de bine fata de satana.

Acum 1 minut, tourist1 a spus:

Este abia primul sprint si deja se pregateste parastasul lui Bagnaia :)))))))))))))

Il ingroapa Iliescu si pe asta.

plm, azi campion, maine umilit de noul coleg?

Link spre comentariu

Acum 2 minute, tourist1 a spus:

Daca e umilitor sa iesi pe locul 3 in primul sprint... Ok. Inseamna ca asa este. Iar ieri era vice campion, nu campion. 

intelegi unde bat :) 

e umilitor ca l-a batut fra-su lu satana, sau nu?

*stiu, moto veche e 100% in regula. da cand ai pretentii de campion asta nu e o scuza.

Link spre comentariu

Este primul sprint, diferentele intre GP24 si GP25 nu sunt de la cer la pamant, iar GP24 are deja telemetrie pe acest circuit. 

Daca se termina campionatul in ordinea de la finalul acestui sprint, da, jenant pentru FB63 sa-l bata AM73 pe moto de client mai veche cu un an. Dar nu umilinta. Umilinta ar fi sa se bata cu Salvadori pentru locul 22, in timp ce AM73 il prinde din urma cu un tur.

Link spre comentariu

18 minutes ago, damager said:

Ziaristi de 2 bani, iau o declaratie de cand lumea si o updateaza ca sa creeze un context. 

Sigur este o declarație sau o știre veche? Sigur este o declarație a lui Bagnaia care a fost interpretată intenționat ca să creeze senzație? 

Pun mai jos câteva extrase din articol. Mi-am permis să îngroș și să subliniez câteva fraze care mie îmi arată exact că e ceva de astăzi, după cursa de sprint.

Nu știu sigur dacă sunt cuvintele lui Pecco, dar mă îndoiesc că Duncan a avut îndrăzneala să inventeze așa ceva.

So,

Bagnaia explained that he struggles for braking performance while using the smaller fuel tank mandated in the rules for sprint races, which “changes the dynamics” of his Ducati.

“We were trying to understand it and, honestly, the only thing that changes from the long race is the fuel tank - it is small, by the regulations.

“So, it changes a bit the dynamics of the bike and I’m struggling a bit more on the entry.

“But we are working on it. We are trying to solve it. Today we just tried it in a standard way, but next time we will try something different.

“Apart from that, I just decided to go with the hard front tyre for the race tomorrow but I was quite surprised that I finished it before the end of the sprint.

“So, for tomorrow I don’t know. I might have to consider doing something different.

“Apart from that, I’m not satisfied at all, but considering the test, considering yesterday third place is not that bad. It’s like October, same place, so I hope tomorrow is also like October.”

Link spre comentariu

1 oră în urmă, frigider a spus:

mai mult pare ca au progresat yamaha, honda, aprilia , toti de fapt - ktm pare ca s tot unde erau.

Da, chiar am observat ca ieri pe linia de start-finish Mir a stat la bătaie cu Bagnaia. Acum 2-3 sezoane trecea Ducati pe lângă Honda ca intercity-ul prin halta de la Poplaca, ieri au stat una lângă alta pe toată linia aia dreaptă. 

Azi Bez a futut plecarea în sprint urat de tot. A mai recuperat el ceva până la final, dar nu suficient pt a prinde puncte. Ogura in schimb, superb. La un moment dat am avut senzația ca e capabil să-l ia pe Bagnaia la întrebări. Vedem mâine ce și cum.

Link spre comentariu

Acum 2 ore, tourist1 a spus:

Este primul sprint, diferentele intre GP24 si GP25 nu sunt de la cer la pamant, iar GP24 are deja telemetrie pe acest circuit. 

Daca se termina campionatul in ordinea de la finalul acestui sprint, da, jenant pentru FB63 sa-l bata AM73 pe moto de client mai veche cu un an. Dar nu umilinta. Umilinta ar fi sa se bata cu Salvadori pentru locul 22, in timp ce AM73 il prinde din urma cu un tur.

Știu, e devreme.

Fac și eu flame.

1 oră în urmă, Cavaleru a spus:

maine isi revine peco si le da cu locu 1 in cap.

mark my words.

am zis ca ia satana sprintu, l-a luat. maine victorie peco cum am zis si inainte de FPuri

Nush ce sa zic. Cică mm are ceva mai mult la ritm de cursa plus ca ii și place aici.

Dar dacă își revine Peco poate chiar se bat si ei puțin,nu ca azi.

Acum 44 minute, danypop a spus:

Pai eu ziceam de performanta din quali cand l-a surclasat clar pe FaQ, având in vedere ca unu s-a "nascut" pe yamaka iar altu a dat pentru prima oara un tur de quali

Corect.

Și rins a câștigat pe cota cu Honda ca ii place circuitul.

Și apropo de q:

nu mai are margele da ce-i mai place sa se joace cu vibratoru ala live la tv..

Link spre comentariu

Acum 2 ore, Kagemusha a spus:

Sigur este o declarație sau o știre veche? Sigur este o declarație a lui Bagnaia care a fost interpretată intenționat ca să creeze senzație? 

Pun mai jos câteva extrase din articol. Mi-am permis să îngroș și să subliniez câteva fraze care mie îmi arată exact că e ceva de astăzi, după cursa de sprint.

Nu știu sigur dacă sunt cuvintele lui Pecco, dar mă îndoiesc că Duncan a avut îndrăzneala să inventeze așa ceva.

So,

“We were trying to understand it and, honestly, the only thing that changes from the long race is the fuel tank - it is small, by the regulations.

“So, it changes a bit the dynamics of the bike and I’m struggling a bit more on the entry.

“But we are working on it. We are trying to solve it. Today we just tried it in a standard way, but next time we will try something different.

“Apart from that, I just decided to go with the hard front tyre for the race tomorrow but I was quite surprised that I finished it before the end of the sprint.

“So, for tomorrow I don’t know. I might have to consider doing something different.

“Apart from that, I’m not satisfied at all, but considering the test, considering yesterday third place is not that bad. It’s like October, same place, so I hope tomorrow is also like October.”

man, rezervorul este din 2023 cand s-a schimbat regulamentul si dorna a permis rezervor mai mic in sprint. El Ice de o pb care o are in sprint in general. Asta ca si remarca la method care zice ce a facut in teste? 
Azi putea sa aibe si rezervor de anduranta, tot nu il batea pe MM, dar nu a dat vina pe rezervor pt locul 3. Chiar s-a bucurat. Oricum, inceputul de sezon o sa cam asa, Bag se adapteaza mai lent la schimabari decat MM. ramane de vazut daca va fi in stare sa se bata cu el mai incolo.  

Acum 3 ore, Cavaleru a spus:

maine isi revine peco si le da cu locu 1 in cap.

mark my words.

am zis ca ia satana sprintu, l-a luat. maine victorie peco cum am zis si inainte de FPuri

ar fi bine sa se intample asta pt a aduce o speranta campionatului asta, dar sunt sceptic ca o sa se intample 

maine. Bag are nevoie de mai mult timp sa se adapteze, in timp ce MM este artist in adaptare. 
sper sa se mai echilibreze treaba dupa 3-4 etape.

Link spre comentariu

Acum 9 ore, Method a spus:

După cum zice și colegul

"Dacă "

Toti va legati de acel "daca", insa eu nu faceam referire la performanta sau contraperformanta lui Miller, ci la atitudinea ta. Pentru tine, Miller & Yamaha = hate. Nu ai spune ceva de bine despre oricare. Amu' trebuie sa iti spun ca nici eu nu sunt vreun fan Miller, ceea ce ma intereseaza, este sa vad cat poate duce Yamaha aia, iar astazi, la prima lui cursa cu M1, promitea un rezultat bun. Ori tu ai inceput cu pocnitoare de pilot, pruna, etc. Pocnitoare sau nu, omul este pilot de MotoGp, face parte din cercul select al celor mai buni piloti din lume. 

BTW, nu ai remarcat ca Miller s-a calificat pe pozitia a patra, pe grila, la doar +o.308 de pole, in timp ce Qlabo, doar pe 10... 

Link spre comentariu

Acum 55 minute, xt600 a spus:

Toti va legati de acel "daca", insa eu nu faceam referire la performanta sau contraperformanta lui Miller, ci la atitudinea ta. Pentru tine, Miller & Yamaha = hate. Nu ai spune ceva de bine despre oricare. Amu' trebuie sa iti spun ca nici eu nu sunt vreun fan Miller, ceea ce ma intereseaza, este sa vad cat poate duce Yamaha aia, iar astazi, la prima lui cursa cu M1, promitea un rezultat bun. Ori tu ai inceput cu pocnitoare de pilot, pruna, etc. Pocnitoare sau nu, omul este pilot de MotoGp, face parte din cercul select al celor mai buni piloti din lume. 

stii vorba aia te nasti talent si mori speranta.. fix asa e dragul de Miller, baiat simpatic si cam atat, rapid din cand in cand dar teribil de inconstant..

degeaba scoate 6 ture untu din pian daca nu e in stare sai arate si steagul in patratele...

Link spre comentariu

Acum 9 ore, damager a spus:

Nu citesti declaratia, sau o citesti si iei ce vrei tu din ea☺️
El declara de ce in sprint se chinuie mai miult decat in cursa mare. Nu acu, nu anul asta, ci in sprint. Pt ca folosesc un rezervor mai mic si nu are suficient suport pe frana. 
In ca ai uitat ce tot declarai tu, gigi nu face ducati pt fiecare pilot. Pilotii se adapteaza la motoreta. 

rezervorul ala e din 2023. Ziaristi de 2 bani, iau o declaratie de cand lumea si o updateaza ca sa creeze un context. 

După cum zice și colegul - vezi ca știrea e de azi.

Da da am înțeles clar ce declara el ,1 lucru nu înțeleg: daca aceasta problema persista de ani de zile,de ce nu si-a făcut ergonomia in consecinta gen sa ii mai pună molding pading cum i.au făcut lui Lorenzo? (Btw vezi ca ergonomia tine de fiecare pilot în part3 și fiecare își "customizeaza" motoreta precum crede și Martin când a trecut la Aprilia 2 zile a zis ca a lucrat doar la ergonomie și poziție pe bike,putea și Bagnaia sa facă același lucru dacă îl deranjează într-atât, și nu Gigi nu s.ar fi opus la asa ceva ca nu are nici o legătură cu caracterul handling ul motoretei etc,una e ce ii cerea Lorenzo când venise de la Yamaha și alta e sa ii pună un mold sa aibă mai mult suport - hai sa nu o dam în exagerări din astea)

Mie personal mi se pare ca a băgat o scuza străvezie într-o disciplina unde tot timpul a avut probleme iar un mold pe rezervor nu cred ca îl va ajuta și nici sa dea vina pe motoreta.Dar am uitat de zilele lui de glorie din 2022 când se împrăștia o data la 2 curse și după aia susținea desigur "I didn’t make any mistakes,nu știu de ce am căzut ".Mda.

Trebuia sa fi tăcut azi musiu Bagnaia ,zic eu.

Nu a fost o performanță nașpa a fost un loc 3.C'mon.Omul a mers decent e în grafic,de ce naiba a simțit nevoia sa se scuze pt acest loc 3 nu știu...ce înseamnă presiunea hehe.

Sunt curios însă dacă știa înainte de cursa ce guma o sa pună Marquez și vice-versa.

Acum 1 oră, xt600 a spus:

BTW, nu ai remarcat ca Miller s-a calificat pe pozitia a patra, pe grila, la doar +o.308 de pole, in timp ce Qlabo, doar pe 10... 

Nu am zis nimic rău de Yamaha,încă e prea devreme sa vedem dacă au făcut vreun progres.

Eu l-am vorbit de rău pe Miller intradevar aici,de Yamaha nu am scos un cuvânt la aceasta cursa.

Am mai spus,nu am nimic cu firma Yamaha in sine,chiar îmi plac,ma deranjează ca nu ii pot da lui quartararo o moto cu care sa se poată bate la podiumuri asta e tot.insa după cum am spus e mult și vina lui quartararo ca a rămas la ei.asta e.

Am remarcat calificarea lui Miller - pilot rapid este,sa știi ca ii urmaresc parcursul încă de la moto3.

Eram însă 90% sigur ca o va comite în vreun fel în cursa,as usual,și desigur ca s.a ținut de cuvânt :D

Link spre comentariu

Desi sprint-ul a fost boring eu l-am urmărit cu sufletul la gură sa nu cumva sa cadă memelu, desi se vedea nici măcar nu era pushing.

Vom vedea azi ce face Pecco cu rezervorul cel mare, daca cu ala mic a reușit un loc III poate cu cel mare iese pe II.

Link spre comentariu

Acum 1 oră, ENEOS a spus:

Pt că și-a luat-o de la coechipierul lui, d'aia!

Screenshot_20250302_062032_Instagram.thumb.jpg.633e9769939253eeaa11e162105b3663.jpg

Astea nu-s mărgelele? :huh:

...si probabil o sa și-o mai ia :D

Asta e,trebuie sa se obișnuiască cu situația nu sa sa dea vina pe motoreta și sa se scuze pt ceea ce de fapt e un rezultat bun.

Eee,acum l-ai (re)descoperit pe Quartararo? C'mon...

Le poartă demult,la început avea un lănțișor finuț unisex ca să zic așa dar după aia cu colierul de (probabil real) pearls a luat o opțiune clară într-o...anumită direcție.Csf...

Vorba colegului nu ma pricep în acest domeniu,dar am trecut peste orientarea lui Quartararo, e prea bun pilot să îi critic...preferințele.

Băi,Carpe ăla debutantul de la moto3 promite.F bună cursă overall la moto3.

E proaspăt campion RBrookies,și pe un circuit pe care nu il cunoaște absolut deloc chiar a debutat cu dreptul.De urmărit.

*O declarație interesanta a celor de pe podium de ieri de la gp - se pare ca guma hard față se degrada mai mult decât guma soft.

În mod normal la 56-58 de grade la asfalt nu vor putea termina cursa pe soft,dar dacă hardul are degradare mai mare,ce au de ales??

Editat de Method
Link spre comentariu

1 oră în urmă, Method a spus:

Eee,acum l-ai (re)descoperit pe Quartararo?

Nu, dar se vorbea pe-aici că nu ar mai purta mărgelele, nu mai știu pe care topic

1 oră în urmă, Method a spus:

se pare ca guma hard față se degrada mai mult decât guma soft.

Aste e pe sistemul "ce-i mai rece decât apa rece? Apa caldă!" Bibendisme.

Îți dai seama ce tehnologia dreaq, să faci o anvelopă dură care să reziste mai puțin ca una moale? Genius! :moron:

Link spre comentariu

Acum 8 ore, Method a spus:

După cum zice și colegul - vezi ca știrea e de azi.

Da da am înțeles clar ce declara el ,1 lucru nu înțeleg: daca aceasta problema persista de ani de zile,de ce nu si-a făcut ergonomia in consecinta gen sa ii mai pună molding pading cum i.au făcut lui Lorenzo? (Btw vezi ca ergonomia tine de fiecare pilot în part3 și fiecare își "customizeaza" motoreta precum crede și Martin când a trecut la Aprilia 2 zile a zis ca a lucrat doar la ergonomie și poziție pe bike,putea și Bagnaia sa facă același lucru dacă îl deranjează într-atât, și nu Gigi nu s.ar fi opus la asa ceva ca nu are nici o legătură cu caracterul handling ul motoretei etc,una e ce ii cerea Lorenzo când venise de la Yamaha și alta e sa ii pună un mold sa aibă mai mult suport - hai sa nu o dam în exagerări din astea)

Mie personal mi se pare ca a băgat o scuza străvezie într-o disciplina unde tot timpul a avut probleme iar un mold pe rezervor nu cred ca îl va ajuta și nici sa dea vina pe motoreta.Dar am uitat de zilele lui de glorie din 2022 când se împrăștia o data la 2 curse și după aia susținea desigur "I didn’t make any mistakes,nu știu de ce am căzut ".Mda.

Trebuia sa fi tăcut azi musiu Bagnaia ,zic eu.

Nu a fost o performanță nașpa a fost un loc 3.C'mon.Omul a mers decent e în grafic,de ce naiba a simțit nevoia sa se scuze pt acest loc 3 nu știu...ce înseamnă presiunea hehe.

Sunt curios însă dacă știa înainte de cursa ce guma o sa pună Marquez și vice-versa.

Nu am zis nimic rău de Yamaha,încă e prea devreme sa vedem dacă au făcut vreun progres.

Eu l-am vorbit de rău pe Miller intradevar aici,de Yamaha nu am scos un cuvânt la aceasta cursa.

Am mai spus,nu am nimic cu firma Yamaha in sine,chiar îmi plac,ma deranjează ca nu ii pot da lui quartararo o moto cu care sa se poată bate la podiumuri asta e tot.insa după cum am spus e mult și vina lui quartararo ca a rămas la ei.asta e.

Am remarcat calificarea lui Miller - pilot rapid este,sa știi ca ii urmaresc parcursul încă de la moto3.

Eram însă 90% sigur ca o va comite în vreun fel în cursa,as usual,și desigur ca s.a ținut de cuvânt :D

pai tot el a declarat ca dupa ziua de vineri, locul 3 e mai mult decat isi dorea☺️

uite, ca sa nu mai cauti articolul☺️

Link spre comentariu