frigider Postat 10 ore în urmă Share Postat 10 ore în urmă 1 oră în urmă, ENEOS a spus: crashquez pt că a căzut de cele mai multe ori. Știu, era o gluma Dar ce nu e de ras e ca lumea nu intelegea ca el cade ca merge full cox. Ca pe bvd. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă Acum 3 ore, damager a spus: Daca e cineva care a distrus yamaha (si honda) aceea e Ducati. Daca punem problema in termenii astia, atunci Ducati a distrus toata concurenta, nu numai Honda si Yamaha. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 11 minute în urmă Share Postat 11 minute în urmă Acum 11 ore, ENEOS a spus: Fratele Alex l-a lăsat să treacă, restul e vrăjeală că mai rapid, că plm! MM era mai rapid.Dar pe final de cursa,pe gume uzate,pe gume noi nu stiu daca era mai rapid,el singur a zis ca nu era... Prima incercare de depasire a lui MM a fost childish,ca si cum ar fi incercat sa treaca de un amator un late break la vrajeala,contracarat usor. Cand a vazut ca nu e chiar asa ca in filme,cred ca nu mai stia cum sa procedeze,pt ca "arma" urmatoare a lui MM in acest caz ar fi fost un block-pass meltenesc de toata frumusetea cum numai el stie sa faca,si cu putin contact ca sa intelegi ca trebuie sa il lasi.Dar omul era debusolat pt ca ala era frati-su si nu ar fi dat in el...Pana la urma a incercat desigur la interior, (cam imparabil pt ca a si prins apex'ul ok),iar AM l-a vazut ca vine a stat linistit pe ext si a lasat-o moarta foarte rapid. In concluzie,nu zic ca "AM l-a lasat sa treaca",dar nici nu s-a opus in vreun fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate