Sari la conținut

3. Red Bull Grand Prix of The Americas

Cavaleru
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 91
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

brusc am realizat ca ma transform in cei care dadeau in MM cand era jos - cu atatea mistouri ref Peco.

dar MM era accidentat. Peco nu e.

deci sunt indreptatit?

adica una e sa dai intr-un om accidentat alta e intr-unu care se credea numero uno cand de fapt era doar circumstantial :) 

voi continua deci.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 12 minute, frigider a spus:

deci sunt indreptatit?

adica una e sa dai intr-un om accidentat alta e intr-unu care se credea numero uno cand de fapt era doar circumstantial :) 

voi continua deci.

:D

Mai,personal mi se pare ok omul.

Foarte....gentleman,mi-a placut asta.S-a vazut mai ales anul trecut.Respekt :ok:

Elegant,fin,recunoaste cand cineva e mai puternic/bun decat el,nu are ciuda,respecta adversarul.Nu prea mai exista genul asta de piloti.Chapeau.

Sunt curse/ani cand se ridica peste greseli si arata forta si performanta.Finalul lui 2023 mi s-a parut cea mai buna perioada a lui Pecco.

Asta a fost partea pozitiva.Partea negativa....

- declaratiile acelea (prostesti) cand l-a deranjat nu stiu care pilot de la o echipa de client ca nu ar trebui sa fie alte motorete la nivel cu a lui,gen ca il deranjeaza cei carora li s-au dat motorete bune si il jeneaza pe el,mi s-a parut ultima penibilitate

- declaratiile gen "nu stiu de ce am cazut - nu am facut nimic gresit" (mi se par similare cu declaratiile lui Maravilla)...cand telemetria ii spune de cele mai multe ori ca a gresit

- 2 campionate mondiale...cam mult pt el.Repet - 2023 mi s-a parut un campionat mondial.2022 nu.

- maturile....

Link spre comentariu

Hahaha.Chiar imi doresc sa fie adevarat.

Ca sa terminam o data pt totdeauna cu aceste legende cu "marii piloti de la sbk care daca ar veni in gp ar rupe tot".

...si a venit si pe o motoreta perfecta pt a-si etala skilu :crack:

Prostalaul de Marquez n-a putut sa o imblanzeasca,vine baiatul care se da cu spritzari si glezna goala si o pune cu botul pe labe :ok:

Link spre comentariu

am mai zis si o sa mai repet, oricine ar veni din wsbk nu o sa faca fata in motogp. avem numai contra exemple. piloti terminati care au plecat din motogp si in wsbk a dat de pamant cu concurenta si au iesit campeoni.

checa, biaggi, bautista, pana si amaraciunea aia de melandri a facut un loc 2 si 3 in campionat 

Link spre comentariu

Acum 32 minute, Method a spus:

Hahaha.Chiar imi doresc sa fie adevarat.

Ca sa terminam o data pt totdeauna cu aceste legende cu "marii piloti de la sbk care daca ar veni in gp ar rupe tot".

...si a venit si pe o motoreta perfecta pt a-si etala skilu :crack:

Prostalaul de Marquez n-a putut sa o imblanzeasca,vine baiatul care se da cu spritzari si glezna goala si o pune cu botul pe labe :ok:

A mai testat el cu Yamaha si nu a convins. Nu cred ca va convinge nici cu Honda. Omul este un pilot excelent, cu un pilotaj extrem si spectaculos, dar sunt prea multe lucruri diferite in MotoGP, fata de WSBK si nu cred ca are timp sa le aliniieze pe toate, ca sa faca performanta la nivelul cerut in cursele de GP. Motoretele de GP, au devenit atat de specializate si de diferite de cele de strada, incat daca nu esti crescut in aceasta competitie, ca sa te familiarizezi cu materialul de concurs si cu modul de lucru, nu ai nici o sansa. S-au dus vremurile in care duminica castigai cursa de GP, iar saptamana urmatoare concurai si castigai in IOM...  

Link spre comentariu

Acum 11 minute, xt600 a spus:

A mai testat el cu Yamaha si nu a convins. Nu cred ca va convinge nici cu Honda. Omul este un pilot excelent, cu un pilotaj extrem si spectaculos, dar sunt prea multe lucruri diferite in MotoGP, fata de WSBK si nu cred ca are timp sa le aliniieze pe toate, ca sa faca performanta la nivelul cerut in cursele de GP. Motoretele de GP, au devenit atat de specializate si de diferite de cele de strada, incat daca nu esti crescut in aceasta competitie, ca sa te familiarizezi cu materialul de concurs si cu modul de lucru, nu ai nici o sansa. S-au dus vremurile in care duminica castigai cursa de GP, iar saptamana urmatoare concurai si castigai in IOM...  

:agree:

Link spre comentariu

Acum 2 ore, danypop a spus:

Breiching niuz. Toprak turcu ar fi semnat cu onda mgp pentru 2026 insa va fi prezent in cateva curse (wildcard) chiar anul acesta dupa ce se termina sezonul wsbk

:bounce:

nici un site mare de stiri MotoGP nu a scris despre asta (Crash, GPone, Speedweek, AS... ).

terminati cu stiri de pe site-uri click bait sau cum se cheama. 

Link spre comentariu

Acum 14 minute, ioio_viola a spus:

corect!

cine mai da stiri neverificate de pe site-uri de 2 bani, primeste ban/suspendare, si la urmatoarea abatere carantina!

Link spre comentariu

Acum 3 ore, ioio_viola a spus:

nici un site mare de stiri MotoGP nu a scris despre asta (Crash, GPone, Speedweek, AS... ).

E "pe surse" stirea. Probabil o sa apara si pe acele site-uri daca o sa se confirme 100%. 

Link spre comentariu

Acum 2 ore, ENEOS a spus:

Toprak a fost sau Sofoglu? 🤔

Sofuoglu.

Pentru al nostru reprezinta una si aceeasi persoana adica un turc obscur care sa da prin ceva competitie moto de rang inferior. 
Nu e prima oara cand face confuzia. Desi a fost corectat, insista cu realitatea pe care o stie el.

Link spre comentariu

Acum 9 ore, xt600 a spus:

Depinde daca se poate adapta la franele de carbon.

umbla vorba prin paddock ca franeaza si reuseste sa opreasca mobra mai ceva  ca si pecco si ar fi unii din pilotii care are un feeling al motoretei apropiat de Stoner.

pacat ca are deja o varsta inaintata, daca ajungea in motogp pe la 18-19 ani prin moto3, moto2, cred ca se batea la varf in motogp. 

Link spre comentariu

Acum 20 ore, frigider a spus:

brusc am realizat ca ma transform in cei care dadeau in MM cand era jos - cu atatea mistouri ref Peco.

dar MM era accidentat. Peco nu e.

deci sunt indreptatit?

voi continua deci.

Cred ca te entuziasmezi prea tare dupa doar două curse.

Pecco isi va reveni si va fi la bătaie acolo sus pentru locul2 cu Frate_Alex sau cine o mai fi, Diggi, Bezzechi, VamosJorge.. 

Link spre comentariu

Acum 1 minut, ENEOS a spus:

Epic! :crack:

Trolololol

pe motogp.com e cursa din 2013 COTA.

ghici cine castiga.

COTA classics: The best of the Americas GP

https://www.motogp.com/en/news/2025/03/25/cota-classics-the-best-of-the-americas-gp/522337

cu placere.

Acum 6 ore, B.B. a spus:

Pecco isi va reveni si va fi la bătaie acolo sus pentru cu Marquez_fratele_mai_putin_talentat sau cine o mai fi

am corectat

plm.

Link spre comentariu

Acum 9 ore, frigider a spus:

Trolololol

pe motogp.com e cursa din 2013 COTA.

ghici cine castiga.

Nu ne mai tine in suspans! Spune! Cine?! :D

Acum 19 ore, damager a spus:

Depinde daca se poate adapta la franele de carbon.

umbla vorba prin paddock ca franeaza si reuseste sa opreasca mobra mai ceva  ca si pecco si ar fi unii din pilotii care are un feeling al motoretei apropiat de Stoner.

pacat ca are deja o varsta inaintata, daca ajungea in motogp pe la 18-19 ani prin moto3, moto2, cred ca se batea la varf in motogp. 

Omul franeaza extrem, numai in stoppie este pe franare. Un fel de MM (din epoca Honda) in varianta otomana, insa asta ii afecteaza viteza pe viraj. Testul cu Yamaha M1 a fost un fiasco, tocmai pentru ca motoreta aia cerea multa viteza pe viraj, de unde si modul particular in care trebuia pilotata. L-am urmarit pe turc in perioada in care era la Yamaha (cand a si luat primul titlu, de altfel) si as zice ca ienicerul este peste Pecco, ca talent, dar, asa cum spui, nu a avut sansa sa concureze si sa treaca prin clasele inferioare din motomondial, iar acum este prea tarziu pentru el. Oricum, nu cred ca informatia este reala, nici macar la nivel de zvonistica. 

Link spre comentariu