danypop Postat Joi la 17:43 Share Postat Joi la 17:43 Chiar acum, Kagemusha a spus: Propun ca @danypop să fie crucificat! Votez pentru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Joi la 19:27 Share Postat Joi la 19:27 Acum 1 oră, Kagemusha a spus: Propun ca @danypop să fie crucificat! in public. Nebunie, Peco nici nu e la conferinta de pre-event. Auci. Doar Peco e pe 3 in camp..ciudat ca nu l-au chemat si pe el. Desi mai rau se simtea cu fratii teribili decat asa, in rulota lui Stiu eu, o fi refuzat? vreo confirmare ceva de la Peco, merge cu 24? cu 25? poate 22? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Vineri la 05:09 Share Postat Vineri la 05:09 Acum 9 ore, frigider a spus: vreo confirmare ceva de la Peco, merge cu 24? cu 25? poate 22? Pacat.... Ar fi fost interesant de vazut diferența dintre 24 si 24.9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Vineri la 06:07 Share Postat Vineri la 06:07 Dacă il mai vad mult pe Fratele_mai_putin_talentat in prim plan .. nu ma mai uit la MotoGP. Nu am nimic cu el, sunt sigur ca e băiat-băiat, din ce am mai văzut chiar are o carismă a lui diferită de a lui MM, are alt stil de glume.. par parca e prea mult Marquez family pe ecran. Si ta-su .. mai e puțin si apare si mă-sa.. prea mult. Deja pare o afacere de familie in Ducati-Cup. In plus.. faptul că Alex (care pana mai ieri era un mediocru) se poate ține așa aproape de Marc in curse parcă ii scade din valoare si glorie acestuia din urmă. Adică eu ma simt bine când MM ii bate pe toți cu ceasul de la gară.. cand colo.. apare si Alex in peisaj.. Pun pariu ca același feeling il are cumva și Marc.. ba pulica, OK, te-am tinut aproape, te-am făcut pilot, te-am adus in atenția publicului..dar nu sări calul acum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Vineri la 06:07 Autor Share Postat Vineri la 06:07 aici nu fac pilotii cum vor ei. aici totul se face dupa vointa Gisusului de la Ducati! Acum 1 minut, B.B. a spus: Dacă il mai vad mult pe Fratele_mai_putin_talentat in prim plan .. nu ma mai uit la MotoGP. Nu am nimic cu el, sunt sigur ca e băiat-băiat, din ce am mai văzut chiar are o carismă a lui diferită de a lui MM, are alt stil de glume.. par parca e prea mult Marquez family pe ecran. Si ta-su .. mai e puțin si apare si mă-sa.. prea mult. Deja pare o afacere de familie in Ducati-Cup. In plus.. faptul că Alex (care pana mai ieri era un mediocru) se poate ține așa aproape de Marc in curse parcă ii scade din valoare si glorie acestuia din urmă. Adică eu ma simt bine când MM ii bate pe toți cu ceasul de la gară.. cand colo.. apare si Alex in peisaj.. Pun pariu ca același feeling il are cumva și Marc.. ba pulica, OK, te-am tinut aproape, te-am făcut pilot, te-am adus in atenția publicului..dar nu sări calul acum! sa-i faca Satana o ciubotica :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Vineri la 06:31 Share Postat Vineri la 06:31 1 oră în urmă, danypop a spus: Pacat.... Ar fi fost interesant de vazut diferența dintre 24 si 24.9 io cred ca nu l-a lasat gigi. adica iesi in presa ca vrei sa treci la 24 apoi zici ca nu mai treci. nu? sa ne ajute cineva mai calificat pe logica. Acum 24 minute, B.B. a spus: In plus.. faptul că Alex (care pana mai ieri era un mediocru) se poate ține așa aproape de Marc in curse parcă ii scade din valoare si glorie acestuia din urmă. Adică eu ma simt bine când MM ii bate pe toți cu ceasul de la gară.. cand colo.. apare si Alex in peisaj.. man, dupa ce trece de el MM ii da full cox si ii da zecimi pe tur. ce sens are sa ii dea 1 sec pe tur si sa cada? titlul 9 trebuie luat cu cap. intelege asta. ce sa-i faci daca dupa MM acum se pare ca AM e second best? decat peco, lasa sa aiba si altu rezultate. cel putin cat o mai tine. AM e la tv ca e urmatoru dupa el Satana. si daca era dupa PEco tot aparea. ca nr 2, contender etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Vineri la 07:16 Share Postat Vineri la 07:16 (editat) Acum 14 ore, xt600 a spus: Nu ne mai tine in suspans! Spune! Cine?! Omul franeaza extrem, numai in stoppie este pe franare. Un fel de MM (din epoca Honda) in varianta otomana, insa asta ii afecteaza viteza pe viraj. Testul cu Yamaha M1 a fost un fiasco, tocmai pentru ca motoreta aia cerea multa viteza pe viraj, de unde si modul particular in care trebuia pilotata. L-am urmarit pe turc in perioada in care era la Yamaha (cand a si luat primul titlu, de altfel) si as zice ca ienicerul este peste Pecco, ca talent, dar, asa cum spui, nu a avut sansa sa concureze si sa treaca prin clasele inferioare din motomondial, iar acum este prea tarziu pentru el. Oricum, nu cred ca informatia este reala, nici macar la nivel de zvonistica. Pai se pare ca deja a semnat. Vedem, el a zis clar ca vrea motogp. ce nu inteleg este de ce cu honda ai nu cu bmw. ma rog, la cum se prefigureaza viitorul industriei auto un Europa, poate se gandesc de 2 ori. la stilul lui oricum i se potriveste mai mult un V decat un L.... dar honda? Ce sa faca cu honda.... poate un ducati Editat Vineri la 07:20 de damager Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Vineri la 07:16 Share Postat Vineri la 07:16 Acum 42 minute, frigider a spus: io cred ca nu l-a lasat gigi. adica iesi in presa ca vrei sa treci la 24 apoi zici ca nu mai treci. nu? sa ne ajute cineva mai calificat pe logica. A zis-o chiar el, pepco. Zice că de fapt s-a exprimat el gresit (in engleză) că de fapt el nu vrea mobra 24 ci vrea feelingul ce l-a avut cu mobra 24 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Vineri la 07:18 Autor Share Postat Vineri la 07:18 Acum 1 minut, damager a spus: Pai se pare ca deja a semnat. Vedem, el a zis clar ca vrea motogp. ce nu inteleg este de ce cu honda ai nu cu bmw. ma rog, la cum se prefigureaza viitorul industriei auto un Europa, poate se gandesc de 2 ori pt ca bmw nu vrea sa investeasca in proiect motogepe. chiar daca a zis CEOul lor .. cred ca investitorii au zis pas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Vineri la 07:36 Share Postat Vineri la 07:36 Acum 19 minute, damager a spus: la stilul lui oricum i se potriveste mai mult un V decat un L.... dar honda? Ce sa faca cu honda.... poate un ducati se vad imbunatatiri clare la honda. tot e ceva. si-n wsbk s-a dus la BMW si a luat din prima titlul. omu e bun. sa vedem. Acum 19 minute, danypop a spus: A zis-o chiar el, pepco. Zice că de fapt s-a exprimat el gresit (in engleză) că de fapt el nu vrea mobra 24 ci vrea feelingul ce l-a avut cu mobra 24 da, am vaz acum https://www.motogp.com/en/videos/2025/03/27/bagnaia-i-know-the-new-bike-has-better-potential-marc-is-showing-it/522463 buna scuza. Acum 21 minute, danypop a spus: A zis-o chiar el, pepco. Zice că de fapt s-a exprimat el gresit (in engleză) că de fapt el nu vrea mobra 24 ci vrea feelingul ce l-a avut cu mobra 24 pai si de ce a stat 2 saptamani pana sa lamureasca problema? ca toata presa a vut "peco trece la gp24" sau a lasat publicitatea gratis sa mearga? plm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Vineri la 09:08 Share Postat Vineri la 09:08 Acum 1 oră, Cavaleru a spus: pt ca bmw nu vrea sa investeasca in proiect motogepe. chiar daca a zis CEOul lor .. cred ca investitorii au zis pas Eu sincer nu cred ca la o companie care învârte miliarde contează prea mult cateva sute de mil investiți intr-un proiect, oricare ar fi el si nu necesită cine știe ce mega aprobări. Probabil sunt altele motivele (lipsa interes, are CEO de la BMW ceva alta jucărie care îi ocupă tot timpul. Alt proiect, alta gagică. Plm.. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Vineri la 11:51 Share Postat Vineri la 11:51 (editat) Acum 19 ore, xt600 a spus: as zice ca ienicerul este peste Pecco, ca talent Hai sa nu exageram.Ma omoara talentele astea nedescoperite de prin competitiile inferioare - atatea diamante in tarana ce au fost preamarite in sbk de-a lungul anilor....ba si vine un de-alde Bautista samd (ca au fost destui cei care au venit in sbk cand nu au mai avut loc in gp) si le cam da cu talentul in cap.Dar vice-versa n-am vazut nici un talentat din asta sa rupa gura targului prin gp. De asta chiar ma bucur daca vine - ia sa vedem talentatul la treaba. Vorba ta - tin si eu minte ca a facut un test cu Yamaha si a fost la 0.7-1s de timpii normali cu Yamaha.Ia sa il vedem si pe Honda. Talentele din tzarana...Partz. Acum 6 ore, danypop a spus: Pacat.... Ar fi fost interesant de vazut diferența dintre 24 si 24.9 Never gonna happen - am zis si tot zis.In primul rand pt ca ii va da Gigi peste cap cu el si cu prostiile din capul lui. In al 2lea rand,pt ca dupa cum bine a remarcat un coleg,aparte de faptul ca probabil iteratia GP25 este mai performanta,indiferent ca vrea Pecco sa recunoasca sau nu,va beneficia de upgrade'uri de cateva ori in acest sezon,ca asa s-a intamplat in fiecare an,fapt ce va lasa GP24 (mult) in urma. Trebuie sa fie si el si Gigi prosti in gasca sa retrogradeze la GP24 doar ca nu poate sta el langa Memelu pe GP25. Acum 4 ore, danypop a spus: A zis-o chiar el, pepco. Zice că de fapt s-a exprimat el gresit (in engleză) că de fapt el nu vrea mobra 24 ci vrea feelingul ce l-a avut cu mobra 24 Hahah This is new. A nuantat-o ca atunci cand a zis sa nu le mai dea mobre asa de performante la aia cu Ducati din pluton,dupa aia a dat-o ca a fost gresit tradus. Acum 4 ore, Cavaleru a spus: pt ca bmw nu vrea sa investeasca in proiect motogepe. chiar daca a zis CEOul lor .. cred ca investitorii au zis pas Acum 2 ore, B.B. a spus: Eu sincer nu cred ca la o companie care învârte miliarde contează prea mult cateva sute de mil investiți intr-un proiect, oricare ar fi el si nu necesită cine știe ce mega aprobări. Probabil sunt altele motivele (lipsa interes, are CEO de la BMW ceva alta jucărie care îi ocupă tot timpul. Alt proiect, alta gagică. Plm.. ) CEO'ul poate vorbi multe,asa ceva trebuie trecut prin consiliul de administratie si votat. Si aia din consiliul de administratie sunt reprezentantii celor care au peste...8% era? stake in firma.Si domnii aceia ghici ce vor de la actiunile lor?PROFIT. Succes in a-i convinge ca, cheltuind cateva zeci de milioane bune pe an din profitul lor in gp,vei genera de fapt mai mult profit. Aia nu sunt prosti nici nu se imbata cu apa rece.Sa fim seriosi. Motivele le-a spus demult fostul de la Bmw : fac mai multa (sau cel putin la fel de multa imagine) sponsorizand cate o etapa,logo'urile peste tot pe pancarte,dau premiu de quali de sprint care era? si toate masinile oficiale. Oricum BMW e un brand care are asa un brand awarness de nici nu ii mai trebuie reclama.Aia sunt acolo cu Coca-Cola,Tesla,VW samd.Nu au nevoie sa cheltuiasca zeci de milioane pt a-si lua bataie in gp.De la o firma concurenta pe care o considera mult sub ei ca si tehnologie btw (VAG Group) Editat Vineri la 11:56 de Method Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Vineri la 12:41 Share Postat Vineri la 12:41 Acum 5 ore, danypop a spus: A zis-o chiar el, pepco. Zice că de fapt s-a exprimat el gresit (in engleză) că de fapt el nu vrea mobra 24 ci vrea feelingul ce l-a avut cu mobra 24 Și marmota mătura prin boxă! La nivelul ăsta te aștepți totuși să fie mai diplomat și rezervat în declarații, dar vorbește cam mult gura fără el... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Vineri la 13:12 Autor Share Postat Vineri la 13:12 PECCO beeing Pecco https://www.facebook.com/share/r/18o1ndi9tu/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Vineri la 13:16 Share Postat Vineri la 13:16 e ca si faza cu, o intorci ca la Ploiesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Vineri la 13:28 Autor Share Postat Vineri la 13:28 fiecare cu talentu lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Vineri la 14:00 Share Postat Vineri la 14:00 1 hour ago, ENEOS said: Și mătura marmota prin boxă! a marmota = verb Hai, că Pecco e unul dintre cei mai educați și rezervați în declarații, gen Dovi sau Dani Pedrosa, și la fel de elegant pe pistă. Doar că nu e la fel de inteligent și mai scapă câte un porumbel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Vineri la 14:19 Share Postat Vineri la 14:19 Se anunța precipitații cam pe tot weekendul,deci am putea avea surprize surprize Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Vineri la 15:46 Share Postat Vineri la 15:46 Acum 2 ore, Cavaleru a spus: PECCO beeing Pecco https://www.facebook.com/share/r/18o1ndi9tu/ L-a mai luat lumea in paula pe aici si cu alte ocazii. Astia chiar vorbesc engleza de balta, iar sa faci analiza pe textul in engleza de balta este ori sursa de senzational unde nu este cazul, ori neintelegerea faptului ca este vorba despre niste oameni care au alta prima limba. Acum 8 ore, damager a spus: Pai se pare ca deja a semnat. Vedem, el a zis clar ca vrea motogp. ce nu inteleg este de ce cu honda ai nu cu bmw. ma rog, la cum se prefigureaza viitorul industriei auto un Europa, poate se gandesc de 2 ori. la stilul lui oricum i se potriveste mai mult un V decat un L.... dar honda? Ce sa faca cu honda.... poate un ducati Omul deja a aratat ca poate sa fie campion cu doua motociclete care nu erau cotate drept cele mai bune, chiar cand s-a dus pe martoaga aia de BMW deja era mustrat ca se duce pentru bani si nu pentru performanta. Eu zic ca Honda a vazut potential in adaptabilitate si capacitatea de a face din rahat bici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Vineri la 16:07 Share Postat Vineri la 16:07 Zicea cineva ca la COTA va cadea cineva....dar nu a zis cine... Dar ploua cu galeata.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Vineri la 16:08 Share Postat Vineri la 16:08 Chiar acum, Lup69 a spus: Zicea cineva ca la COTA va cadea cineva....dar nu a zis cine... @Fanii, ați crestat în grindă? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Vineri la 16:13 Share Postat Vineri la 16:13 Dar nu a zis "cati" cineva vor cadea... Foarte aproape deocamdata Q de Peco...dar e prea devreme pentru o parere, doar asa, ca chestie... L-am zarit si pe Martinator in boxe, spectator... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Vineri la 16:31 Share Postat Vineri la 16:31 Acum 10 ore, B.B. a spus: Dacă il mai vad mult pe Fratele_mai_putin_talentat in prim plan .. nu ma mai uit la MotoGP. Nu am nimic cu el, sunt sigur ca e băiat-băiat, din ce am mai văzut chiar are o carismă a lui diferită de a lui MM, are alt stil de glume.. par parca e prea mult Marquez family pe ecran. Si ta-su .. mai e puțin si apare si mă-sa.. prea mult. Colegu', daca iti place MeMeu', trebuie sa iti placa si de fra-su si de ta-su... sunt la pachet. Este ca in ca(z)nicie, iti place fata, trebuie sa iti placa si soacra. Lucru usor, daca are 40+, divortata/vaduva si e mai buna ca fiica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Vineri la 16:35 Share Postat Vineri la 16:35 Cum ar fi sa ploua duminica la cursa mare????????Cu MIller si Zarco peste Peco? Nu mai zic de Tirbuson, finu' meu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Vineri la 16:37 Share Postat Vineri la 16:37 Acum 5 minute, xt600 a spus: trebuie sa iti placa si soacra. Lucru usor, daca are 40+, divortata/vaduva si e mai buna ca fiica Maximum p3rv3rsum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate