FxaAlex Postat Duminică la 23:37 Share Postat Duminică la 23:37 Salutare, am 16 de ani si dau pentru categoria A1. Problema mea e ca la școala la care dau de permis există un singur instructor și nu-l pot căra, de asemenea nu mai am posibilitatea să mă transfer la alta școală și voiam să știu ce se poate face Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat ieri la 03:38 Share Postat ieri la 03:38 il pui la slabit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat ieri la 04:10 Share Postat ieri la 04:10 Acum 4 ore, FxaAlex a spus: Salutare, am 16 de ani si dau pentru categoria A1. Problema mea e ca la școala la care dau de permis există un singur instructor și nu-l pot căra, de asemenea nu mai am posibilitatea să mă transfer la alta școală și voiam să știu ce se poate face De ce nu mai poti sa te transferi, ai semnat cu ei pe viata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat ieri la 05:49 Share Postat ieri la 05:49 Ce inseamna "nu il poti cara"? E vreo proba noua de carat instructorul in spate? Banuiesc ca esti fata. Inveti sa mergi si il vei cara pe motocicleta fara probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat ieri la 08:00 Share Postat ieri la 08:00 Ridici motorul pe-o roata, si cade fraierul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat ieri la 08:06 Share Postat ieri la 08:06 8 hours ago, FxaAlex said: ce se poate face Te duci la școala lui @Speedy.K, el are 60 de kile. Trimite-i PM și te primește sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat ieri la 08:38 Share Postat ieri la 08:38 Acum 28 minute, Kagemusha a spus: Te duci la școala lui @Speedy.K, el are 60 de kile. Trimite-i PM și te primește sigur. N-auzi ca l-au legat aia de un stalp langa scoala si nu poate sa se transfere?! Serios, acum, la cum raspunde pe forum mie unul mi-e clar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat ieri la 18:11 Admin Share Postat ieri la 18:11 E mișto forumul ăsta, ai o zi mai grea, dar te destinde și-ți redă pofta de viață. :-))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat 23 ore în urmă Share Postat 23 ore în urmă Acum 11 ore, Kagemusha a spus: Te duci la școala lui @Speedy.K, el are 60 de kile. Trimite-i PM și te primește sigur. 60…. mamaaa da ce a mancat in ultimi ani ca avea 40 cu tot cu casca hihihi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 22 ore în urmă Share Postat 22 ore în urmă Acum 45 minute, ianachim a spus: 60…. mamaaa da ce a mancat in ultimi ani ca avea 40 cu tot cu casca hihihi bataie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat 22 ore în urmă Share Postat 22 ore în urmă Speedy are 60 de kile?! Mă simt gras (87, dar mă salvează înălțimea). Ontopic: cât de gras e domnul instructor? Reformulez: ce greutate are dumnealui? Dacă școala moto nu are altă soluție, ar fi cazul să cadeți de comun acord să îți restituie o parte din bani și să cauți altă școală moto. Ca fapt divers, înainte să mă înscriu, m-am întâlnit cu instructorul și am stat de vorbă (aveam câteva întrebări pregătite și mi-au convenit răspunsurile). Ulterior nu a fost totul roz, dar instructorul era cu un cap mai mic decât mine. Examenul l-am dat cu alt instructor, care mai mult m-a încurcat (două puncte pentru semnalizat abuziv, sau ceva de genul, datorită lipsei unei comunicări eficiente). Nu te descuraja, consideră că e o provocare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 14 ore în urmă Share Postat 14 ore în urmă (editat) Mai exact 61. De vreo 3-4 ani. Nu stiu de ce ca ma mandream cu cele 59 neschimbate de vreo 25 de ani. Bine, nici de pitic nu-s prea inalt, la 1,70... Sa vedeti ce bataie e pe mine la examene, colegul meu avand vreo 90... Zici ca pui elevul sa impinga fara motor cu noi pasageri... Acum serios, sunt o gramada de instructori la 100+ cu care elevii iau linistit examenele, chiar si pe 125. Cine e cat de cat priceput merge si cu elefantul pasager. Eu abia astept generalizarea examinarii cu canal audio permanent deschis, sa mai creasca dreaqu calitatea admisilor. Editat 13 ore în urmă de Speedy.K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat 13 ore în urmă Moderatori Share Postat 13 ore în urmă Acum 8 ore, Cavaleru a spus: bataie Bataie,bataie,daa in loc de mancare. O fi avand el 60 de kile in viu,daa 50 e numai inima. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat 13 ore în urmă Share Postat 13 ore în urmă Acum 41 minute, Kristian a spus: O fi avand el 60 de kile in viu,daa 50 e numai inima. Pentru că are o inimă mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat 11 ore în urmă Share Postat 11 ore în urmă Uite cum greseste omul. Eu tot 60 kg, si putin peste 1,70 aveam cand am urcat prima data pe motor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 11 ore în urmă Share Postat 11 ore în urmă Acum 2 ore, Kristian a spus: Bataie,bataie,daa in loc de mancare. O fi avand el 60 de kile in viu,daa 50 e numai inima. Ba, culmea ca meniul meu favorit (si destul de des) e o juma de oala de sarmale, o juma de borcan de Nutella pe paine si niste beri la final. Da' nu se lipeste nimic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 10 ore în urmă Share Postat 10 ore în urmă 1 oră în urmă, Speedy.K a spus: Ba, culmea ca meniul meu favorit (si destul de des) e o juma de oala de sarmale, o juma de borcan de Nutella pe paine si niste beri la final. Da' nu se lipeste nimic... i hate you Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă Acum 4 ore, Speedy.K a spus: Ba, culmea ca meniul meu favorit (si destul de des) e o juma de oala de sarmale, o juma de borcan de Nutella pe paine si niste beri la final. Da' nu se lipeste nimic... ................................. Pune in loc de punctulete, vorbe de duh! pffff. Unii respira langa nutella (nu ca as mai avea voie sa bag asa ceva), si deja se ingrasa:)))))))) Cum sa ai 60 kile. jeeez. Atat aveam in clasa a 7 a :))))))))))) On topic-este un instructor in Bucuresti, barbos si corpolent. Cand zic corpolent de fapt vreau sa zic obez morbid, ca i ceva maaaaaare de tot. Are un rt , si cand il vezi pe rt, pare mica motoreta:))) Poate despre el o fi vorba. Imi si imaginez elevul nostru, pe un z650 de 180 kile, cu un instructor in spate tot de 180 kile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă unde esti mah instructor, pe ilioara ? vin sa-ti dau si eu 2 cxapace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KarolyTM Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Salut! Ai incercat sa turezi progresiv mai mult mobra,lasand usor din ambreiaj pana se pune in miscare? Sau ai si problema de echilibristica cu sau fara pasager? Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Pare troll. Cum sa nu stie instructorul sa-i spuna ce sa faca de e nevoie sa intrebe pe forum? Sa fim seriosi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate