frigider Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă 1 oră în urmă, tourist1 a spus: Nasolica https://www.autosport.com/motogp/news/martin-pushing-to-exit-aprilia-contract-early-manufacturer-considering-legal-action/10722045/ ce situatie de (cuvant urat). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Acum 2 ore, apriliacluj a spus: hahaha, buna asta! PS. vine JM la Ducati Factory, pleaca Pecco la Honda, sa fie cu Marini Nu cred ca mai sta LM10 la Honda. In afara de matreata n-a facut prea multe pe acolo. Inteleg ca i s-ar atribui de catre unii abilitati de dezvoltator, dar motocicleta trebuie dezvoltata pentru victorie, nu pentru locul 14. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 5 ore, B.B. a spus: @Method pai AM a facut o trecere pe breteaua de penalizare apoi a cazut, cand voiai sa o mai faca si pe a doua? Mie personal NU mi-a placut cursa, a fost un haos complet.. daca asta va face pe voi sa va entuziasmati.. e de inteles, a fost NEOBISNUITA si bizara, dar cam atat. @frigider pai a schimbat pe ud apoi imediat dupa cateva ture nu a mai plouat si a inceput sa se usuce.. au crezut toti ca NU mai ploua si pista deja se zvantase. Fata de cei care raman cu pneuri de ploaie daca se usuca si tu esti pe slickuri ii bati pe cei cu alea de ud cu ceasul de la gara.. cu penalizari cu tot. Si nu numai Marquez, multi au facut ca el.. Ca apoi sa inceapa iar sa toarne.. iar au schimbat, cat se poate de normal. Toata lumea il aplauda pe Zarco, pe mine ma scuzati dar faptul ca AI NIMERIT cum o sa fie vremea nu te face vreun erou national.. Ba, asa ofticos n-am vazut in viata mea! In loc sa te bucuri ca a terminat pe 2, ca a cazut Peco, plm, tu te ofruschezi ca-l aplauda lumea mai mult pe Zarco. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă 2 hours ago, Cavaleru said: cum ar fii sa il dea si Aprilia in judecata pentru accidentarea din afara circuitului care a privat-o de un pilot esential un numar considerabil de curse si teste? Nu zici rău. Deocamdată Aprilia nu a ieșit cu nimic oficial, dar e foarte posibil să-i fi zis lu' gipsy chiar așa. Dracu' știe ce scrie în contractul ăla, dar mulți și-au luat măsuri. N-ai voie să faci aia, aia, aia... Afacerea asta pare că devine mai interesantă decât campionatul. Ca să zic și ceva despre cursă, thumbs up pentru Zarco, a fost un fel de "now or never!". Marc a stat la cutie, probabil a aflat că a căzut Pecco și a socotit punctele, chiar a declarat diplomatic că a încercat să-l ajungă pe Zarco, a văzut că nu câștigă prea mult dacă forțează și s-a concentrat să păstreze distanța față de cel din spate. Briefly: - Tâmplaru', omul zilei. - Marquez, omul weekend-ului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă (editat) Acum 35 minute, Speedy.K a spus: Ba, asa ofticos n-am vazut in viata mea! In loc sa te bucuri ca a terminat pe 2, ca a cazut Peco, plm, tu te ofruschezi ca-l aplauda lumea mai mult pe Zarco. Cred ca ti-e rau. Eu sunt super happy ca MM a terminat pe doi si chiar in timpul cursei ma rugam la zeul motociclismului sa nu-l apuce vreo nebuneala sa-l prinda pe Zarco sa-i arate el cine e seful. Nu, a facut super bine. Nu m-am bucurat ca a cazut Bagnania, nu stiu unde ai citit tu asta??? Discutia era despre Alex Marquez despre care am zis ca ar fi vremea sa mai si cada, prea e constant. Karma, statistici, plm.. cat o sa mai tine dracu locu 2, pana cand? Chiar si eu m-am bucurat pt Zarco, a facut o cursa de zile mari, insa meritul e in mare parte pt ca a NIMERIT de cate ori si cat ploua, a fost consecvent cu pneurile, bravo lui. Dar asta nu e un talent deosebit, doar a intuit foarte bine ca o sa-i trebuiasca pneurile de ploaie toata cursa. Cat despre cursa, in afara de haos si cascadorii rasului.. eu nu am vazut nimic special la ea, e asa exciting sa vezi pe unii cum merg pe oua in 1.46 - 1.48 cand timpu normal de uscat este 1.3??WTF Da, a fost o cursa deosebita fata de restul dar nu neparat o capodopera de racing pur. Iar Zarco putea foarte bine sa cada in ultimul tur si gata nu mai era marele erou.. Cum sa ma oftic cand MM este deja cu avans si fata de fratior.. de Pecco nu mai zic. Editat 2 ore în urmă de B.B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Intrebare despre regulament: cand aia care aveau de facut doua LL au intrat ultima oara la boxe sa schimbe, unii din ei mai aveau inca de facut LL. Cand au iesit de la boxe li se stersesera. Tuturor. E in regulament sa se stearga daca mai 8ntri o data sa schimbi inapoi sau erau uitate smnele din cauza ca se zapacisera oamenii de la butoane? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 27 minute în urmă Share Postat 27 minute în urmă Acum 3 ore, tourist1 a spus: Inteleg ca i s-ar atribui de catre unii abilitati de dezvoltator, dar motocicleta trebuie dezvoltata pentru victorie, nu pentru locul 14. 1 oră în urmă, Speedy.K a spus: Intrebare despre regulament: cand aia care aveau de facut doua LL au intrat ultima oara la boxe sa schimbe, unii din ei mai aveau inca de facut LL. Cand au iesit de la boxe li se stersesera. Tuturor. E in regulament sa se stearga daca mai 8ntri o data sa schimbi inapoi sau erau uitate smnele din cauza ca se zapacisera oamenii de la butoane? La mm s a șters greu dacă țin bine minte. Îmi făceam griji sa nu fi călcat dunga și sa i dea sa facă din nou. O fi fost err de grafica,nu cred ca scapi asa ușor. E o penalizare serioasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat 24 minute în urmă Share Postat 24 minute în urmă 1 hour ago, Speedy.K said: Intrebare despre regulament: cand aia care aveau de facut doua LL au intrat ultima oara la boxe sa schimbe, unii din ei mai aveau inca de facut LL. Cand au iesit de la boxe li se stersesera. Tuturor. E in regulament sa se stearga daca mai 8ntri o data sa schimbi inapoi sau erau uitate smnele din cauza ca se zapacisera oamenii de la butoane? Deci mai are cineva senzatia ca s-au topit niste LL-uri...cum-necum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate