danypop Postat 8 ore în urmă Share Postat 8 ore în urmă https://m.gpone.com/en/2025/06/23/motogp/pirro-bagnaia-he-has-to-go-up-against-the-strongest-rider-in-history.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă Acum 6 ore, frigider a spus: am vaz si eu - da cred ca e piciorul scos in lateral iainte de curba? doar o coincidenta poate. Se poate se poate,dar la reluare mi s-a parut o ciubotica gen "baa,alo nu ma lovi cu carenele" - min.1.00 A fost un contact clar,de asta au si fost chemati la Race Direction dar toata lumea a dat-o la pace,si Alex din spate a zis la fel - Risky, I was not expecting collision between Pecco and Marc Acum 6 ore, frigider a spus: Vinales e totusi impresionant. Adica a mers bine cu Yama candva, cu Aprilia, acum KTM plm, inteleg de ce l-au luat KTM. As zice e top 3 ca si stil de pilotaj,viteza etc,tot timpul am zis asta,pacat ca e atat de instabil psihic si se descurajeaza foarte repede. Insa omul ca si skill e tatic,aici pe un circuit de flow iesea pe 3-4 cu tractorul ala de KTM.C'mon,daca nici asta nu e o performanta... Acum 4 ore, Cavaleru a spus: mi-a placut cursa, mai animat la lupta in fata ca niciodata. Peco a dat vina pe caciuciucu fata care si-a dat duhu.. Bai sa stii ca si mie.E multa liniste aici,vad ca lumea e in doliu,si eu as fi fost daca nu s-ar fi batut asa,dar duelul lor a salvat oarecum cursa. Nu ma asteptam ca Pecco sa iasa asa avid la joc si sa faca o asa batalie.Respekt - bravo lui,chiar daca a papat guma si pe final si-a luat-o tocmai pt ca s-a lansat la dueluri pe inceputul cursei. Ce nu inteleg eu....ma de ce i se termina guma DOAR lui Pecco dar lui MM nu? Ca doar s-au batut amandoi au fortat amandoi la fel? Pe final,Memelu a inceput sa dea mucu lu frati-su timpi raketa mult sub ceea ce facea oricine de pe circuit,deci guma lui era inca in forma,cum shit reuseste asta??? Ma asteptam ca dupa un duel asa puternic si care s-a intins pe destule tururi,sa aiba pe final amandoi gumele ferfenita,dar Marquez nu....wtf? ...am vazut acum discutia din cooldown room intre MM,AM si Diggia - l-a intrebat Diggia cat a facut in ultimul tur pe MM : 1.46.3. Raspunsul lui Diggia "no es possibile !!" Exact. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă Acum 16 ore, Method a spus: - Morbi e un dobitoc.De 2 ori - bai am înnebunit eu sau am văzut o ciuboțică discretă dată de MM în carena lui Bagnaia V-am prevazut și pe tine și pe Yamaha de la Aragon? La modul serios acum,aceste ESTE un circuit pt Yamaha pt ca e ff flowy nu e stop and GO deloc Poți să o spui de mai multe ori. Anul asta parca s-a tâmpit cu totul. Și în FP-uri, sta că proasta pe terasa, in turul de iesire, in curse, nu e prima data când își șterge carenele de alții s-au ii scoate afara, etc. Deh, vrea sa fie o copie fidela a idolului sau. Probabil încearcă, sa vadă dacă îi iese și lui. Nu era nimic de prevazut Nu am spus niciodată, în nici o postare că Yamaha va merge foarte bine pe toate circuitele și in toate condițiile. Am semnalat doar faptul, că pe anumite circuite Yamaha a obținut performanțe bune și f bune, ceea ce reprezintă un progres, fata de sezoanele trecute, când pe aceleași circuite se clasa la coada plutonului. Termenii de progres și reviriment i-am clarificat cu alta ocazie, deci nu mai revin. Așadar, nu mă așteptam la cine știe ce performanta Yamaha pe acest circuit. In ceea ce îl privește pe O, rămân la părerea formulată anterior: omul e rapid pe tururi lansate sau cu pista goala in fata, dar în pluton este nobody, nu numai că doar f rar este capabil sa facă o depășire, pe zonele virajate, unde ar trebui sa aibe un avantaj, dar nu are nici capacitatea de a-și conserva poziția printr-un pilotaj defensiv. Una este să fii depășit pe liniile drepte (deși nu mai este Yamaha chiar atât de lenta, dar sa zicem), și alta să lași virajul deschis și să îți facă orice rookie interiorul. Oke. Nu te poți bate cu băieții mari, dar te fac piloți ca Raul Fernandez, sau rookie ca Aldeguer, Ogura??? Cum spuneam, ieri are circumstanțe atenuante, umărul se pare că este destul de afectat...sa speram că nu va necesita vreo intervenție chirurgicală, aceste sezon compromis, pentru el. Da, ai dreptate, Mugello este un circuit propice filosofiei Yamaha, dar are un detaliu, care în actualele circumstanțe, reprezintă un minus pentru motoretele Yamaha: o linie dreapta cat o zi de post. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă 1 hour ago, Method said: E multa liniste aici,vad ca lumea e in doliu Las' că e mai bine așa, nu cred că le simte cineva lipsa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exilatu' Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Acum 21 ore, frigider a spus: La 22.06.2025 la 14:52, exilatu' a spus: Ogura, cum ,necum, plecat de la coada plutonului, termina pe 10, bravo. totusi a palit grav, incepuse super tare Din ce am înțeles, încă nu e total refăcut după accidentarea suferită , deci pentru mine rămâne acel bravo ținând cont și ca alții au plecat mai de sus și au terminat mai în spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Acum 2 ore, exilatu' a spus: Din ce am înțeles, încă nu e total refăcut după accidentarea suferită , deci pentru mine rămâne acel bravo ținând cont și ca alții au plecat mai de sus și au terminat mai în spate. La mai mare atunci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 1 oră în urmă Autor Share Postat 1 oră în urmă @Methodgaratant daca ramanea Satana la Gresini tot lua campionatu sezonu asta. Omu e de nebatut... profetia lui Cal s-a adeverit. Peco compenseaza mult pe franari sau cel putin asa s-a vazut runda asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate