frankone Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă Salutare lume, Ati folosit careva asa ceva? Sunt ok? Un pic de context ... am achizitionat o Honda Forza 350 pt oras, all good, super multumit deocamdata, dar mansoanele (mai ales cel din stanga) par uzate si inestetice, chiar lipicioase cumva.. noroc ca sunt cu manusi pe mana altfel senzatia este eeeeks Mansoanele sunt cu incalzire, sunt OEM si sa le schimb cu altele costa cat un rinichi.. nu as merge pe varianta asta. Aftermarket nu ma intereseaza pt ca la astea vad nivelul de incalzire in informatiile din bord, am butonul direct langa manson, etc. Asa ca am gasit ceva numit Grip Puppies, nu prea le gasesc in tara decat pe siteuri gen amazon, ebay, etc. dar nu ar fi o problema, ca pot astepta pana ar ajunge. Intrebarea mea e daca ati volosit careva asa ceva, daca arata ok, nu au un aspect cheap, etc.. Din ce am citit ele ar pastra functia de incalzire si zice-se ca ar creste confortul, atenueaza vibratiile, etc.. asa se lauda producatorii cel putin. Am cautat si pe forum, sunt cateva mentiuni aici ca ar fi ok.. dar daca nu cer prea mult, poate careva care are asa ceva, sa faca cateva poze de apropae, rezolutie ok, sa vad cum arata montate..? Mersi anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yes! Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă https://www.nippynormans.com/grip-buddies/grip-puppies-handlebar-grip-covers-foam/productreviews astea asa, la prima mana pe google.. Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat 6 ore în urmă Autor Share Postat 6 ore în urmă mersi, le-am vazut pe amandoua, stiu sa caut si eu pe google sau yt. Nu asta am cerut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Abia ce le-am schimbat, proaspăt întors din tură, le am de anul trecut, peste 17.000 km, s-au cam subțiat și astăzi le-am dat jos. Sunt din China, au costat foarte puțin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat 4 ore în urmă Admin Share Postat 4 ore în urmă Sunt foarte bune și fac exact ce spune reclama. Am avut vreo 3 perechi până acum. Și eu am manșoane încălzite, lasă căldura să treacă mai greu, dar o fac. Marele avantaj este că atenuează vibrațiile foarte mult. Cu o condiție, cumpăra originale, nu de pe Aliexpress sau alte prostii! PS: Motohub în București le au pe stoc, 130 ron. Mansoane Grip Puppies - BMW MOTORRAD MOTOHUB https://bmw-motorrad-motohub.ro/produse/mansoane-grip-puppies/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat 4 ore în urmă Autor Share Postat 4 ore în urmă Mersi Lucian & luv, voi incerca in cazul acesta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate