frankone Postat Luni la 16:16 Share Postat Luni la 16:16 Salutare lume, Ati folosit careva asa ceva? Sunt ok? Un pic de context ... am achizitionat o Honda Forza 350 pt oras, all good, super multumit deocamdata, dar mansoanele (mai ales cel din stanga) par uzate si inestetice, chiar lipicioase cumva.. noroc ca sunt cu manusi pe mana altfel senzatia este eeeeks Mansoanele sunt cu incalzire, sunt OEM si sa le schimb cu altele costa cat un rinichi.. nu as merge pe varianta asta. Aftermarket nu ma intereseaza pt ca la astea vad nivelul de incalzire in informatiile din bord, am butonul direct langa manson, etc. Asa ca am gasit ceva numit Grip Puppies, nu prea le gasesc in tara decat pe siteuri gen amazon, ebay, etc. dar nu ar fi o problema, ca pot astepta pana ar ajunge. Intrebarea mea e daca ati volosit careva asa ceva, daca arata ok, nu au un aspect cheap, etc.. Din ce am citit ele ar pastra functia de incalzire si zice-se ca ar creste confortul, atenueaza vibratiile, etc.. asa se lauda producatorii cel putin. Am cautat si pe forum, sunt cateva mentiuni aici ca ar fi ok.. dar daca nu cer prea mult, poate careva care are asa ceva, sa faca cateva poze de apropae, rezolutie ok, sa vad cum arata montate..? Mersi anticipat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yes! Postat Luni la 16:54 Share Postat Luni la 16:54 https://www.nippynormans.com/grip-buddies/grip-puppies-handlebar-grip-covers-foam/productreviews astea asa, la prima mana pe google.. Succes! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Luni la 17:05 Autor Share Postat Luni la 17:05 mersi, le-am vazut pe amandoua, stiu sa caut si eu pe google sau yt. Nu asta am cerut. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Luni la 17:56 Share Postat Luni la 17:56 Abia ce le-am schimbat, proaspăt întors din tură, le am de anul trecut, peste 17.000 km, s-au cam subțiat și astăzi le-am dat jos. Sunt din China, au costat foarte puțin. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Luni la 19:32 Admin Share Postat Luni la 19:32 Sunt foarte bune și fac exact ce spune reclama. Am avut vreo 3 perechi până acum. Și eu am manșoane încălzite, lasă căldura să treacă mai greu, dar o fac. Marele avantaj este că atenuează vibrațiile foarte mult. Cu o condiție, cumpăra originale, nu de pe Aliexpress sau alte prostii! PS: Motohub în București le au pe stoc, 130 ron. Mansoane Grip Puppies - BMW MOTORRAD MOTOHUB https://bmw-motorrad-motohub.ro/produse/mansoane-grip-puppies/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Luni la 19:43 Autor Share Postat Luni la 19:43 Mersi Lucian & luv, voi incerca in cazul acesta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yes! Postat ieri la 03:37 Share Postat ieri la 03:37 Acum 10 ore, frankone a spus: mersi, le-am vazut pe amandoua, stiu sa caut si eu pe google sau yt. Nu asta am cerut. Scuza-ma pe mine ca mi-am permis sa imi folosesc timpul in incercarea de a te ajuta. Puteai sa zici mersi si sa treci peste. Entitled litle twat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian C. Postat ieri la 04:20 Share Postat ieri la 04:20 Eu folosesc tuburi termo contractante, daca zic bine. Se gasesc tot prin china pe dimensiunea manșonului. Avantajul e că păstrează dimensiunea originala, nu incarca ghidonul cu material. Dezavantaje, n am identificat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat ieri la 05:05 Share Postat ieri la 05:05 Eu am așa ceva. Își fac treaba cu brio. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat ieri la 08:01 Autor Share Postat ieri la 08:01 Acum 3 ore, Cristian C. a spus: Eu folosesc tuburi termo contractante, daca zic bine. Se gasesc tot prin china pe dimensiunea manșonului. Avantajul e că păstrează dimensiunea originala, nu incarca ghidonul cu material. Dezavantaje, n am identificat. Mersi de idee. Poate fi si asta o optiune buna... de studiat.. Acum 2 ore, Kagemusha a spus: Eu am așa ceva. Își fac treaba cu brio. Mersi mult pt poze. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat ieri la 12:42 Share Postat ieri la 12:42 Acum 9 ore, yes! a spus: Scuza-ma pe mine ca mi-am permis sa imi folosesc timpul in incercarea de a te ajuta. Puteai sa zici mersi si sa treci peste. Entitled litle twat! good point! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzunoi Postat ieri la 13:47 Share Postat ieri la 13:47 Singura mentiune ar fi ca iti maresc diametrul mansonului. Mie asta mi se pare o chestie buna dar depinde si de marimea mainii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat ieri la 14:43 Share Postat ieri la 14:43 Da, măresc semnificativ diametrul manșonului, ceea ce e un lucru bun pentru mine, e fix ce îmi trebuie. A se nota un aspect negativ: dacă plouă, rețin apa pentru o perioadă lungă de timp. N-am avut de at de astea ceaina, mi se par ok, țin cam 15.000 km (un sezon mediu). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat ieri la 14:46 Admin Share Postat ieri la 14:46 Da, corect. Dacă ai degetele mai scurte s-ar putea să nu-ți priască. Ale mele erau originale, nu mi s-a părut că rețineau apa, nu m-a deranjat niciodată aspectul ăsta. Sunt dintr-un soi de cauciuc tip burete, dar nu foarte poros. Trebuie luat și încercat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat 10 ore în urmă Moderatori Share Postat 10 ore în urmă Acum 14 ore, l.u.v a spus: Da, corect. Dacă ai degetele mai scurte s-ar putea să nu-ți priască. ... Cum a fost in cazul meu. Le-am dat jos. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă Grip puuuuupieees!! Rad mereu niste prieteni de mine ca pun pe toate moto din dotare:))) SI GSU a primit :))) Mie imi plac. Atenueaza din vibratii, si imi fac mai comoda folosirea mansoanelor. DA, mansoanele devin substantial mai groase cu ele montate. Trebuie probat. Ai variante si mai subtiri, ai si tub termocontractil. AM luat grip puppies originale, si fake uri china. Sunt identice:)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat 7 ore în urmă Autor Share Postat 7 ore în urmă Acum 20 ore, Cavaleru a spus: good point! Care good point? de ce incurajezi marlania pe forum? de asta a ajuns forumul asta ce a ajuns, ca multi arunca cu injuraturi gratuite. Exact asta i-am zis, mersi, si am mers mai departe. Anyways.. multumesc inca odata tuturor care si-au descris experienta cu acest produs, exact asta cautam. Mersi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yes! Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă Acum 36 minute, frankone a spus: Care good point? de ce incurajezi marlania pe forum? de asta a ajuns forumul asta ce a ajuns, ca multi arunca cu injuraturi gratuite. Exact asta i-am zis, mersi, si am mers mai departe. Anyways.. multumesc inca odata tuturor care si-au descris experienta cu acest produs, exact asta cautam. Mersi! Pai marlania de la tine a inceput, ca a trebuit sa inchei cu atitudinea pasiv-agresiva "stiu si eu sa caut pe youtube si google". Forumul a ajuns ce a ajuns din cauza acestui Ego care ii face pe unii sa creada ca sunt buricul pamantului si cand nu primesc FIX ce au cerut (de parca le datoreaza cineva) se transforma in litle twats. Puteai raspunde asa : mersi,am gasit si eu aceste video/links dar sper sa primesc feedback si de la colegii de forum. Dar cum bunul simt e altundeva, ai vrut sa te dai rotund pt ca nu ti-am dat FIX ce ai cerut. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat 6 ore în urmă Autor Share Postat 6 ore în urmă Acum 4 minute, yes! a spus: Pai marlania de la tine a inceput, ca a trebuit sa inchei cu atitudinea pasiv-agresiva "stiu si eu sa caut pe youtube si google". Forumul a ajuns ce a ajuns din cauza acestui Ego care ii face pe unii sa creada ca sunt buricul pamantului si cand nu primesc FIX ce au cerut (de parca le datoreaza cineva) se transforma in litle twats. Puteai raspunde asa : mersi,am gasit si eu aceste video/links dar sper sa primesc feedback si de la colegii de forum. Dar cum bunul simt e altundeva, ai vrut sa te dai rotund pt ca nu ti-am dat FIX ce ai cerut. Am raspuns asa pentru ca la randul meu am citit printre randuri o atitudine pasiv-agresiva de "uite, am ce am gasit la o prima cautare, daca nu iti era lene sa cauti, gaseai si tu si nu mai postai aiurea". Anyways, daca am gresit cu presupunerea, nu am nicio problema sa imi cer scuze si sa reformulez: mersi,am gasit si eu aceste video/links dar sper sa primesc feedback si de la colegii de forum. Ceea ce am si primit de altfel, deci dpmdv se poate inchide discutia si topicul. Asfalt uscat tuturor! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Mamă, câtă gălăgie de la niste bureți. Concluzia e simpla, cum s-a mai zis și mai sus: ai mâna mică, nu pui. Simplu, nu? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate