Sari la conținut

16. SAN MARINO Red Bull Grand Prix of San Marino and the Rimini Riviera

Cavaleru
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 93
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Acum 6 minute, frigider a spus:

Pana la urma zig zag cu moto nu e ca sa încălzească gumele?

Pt ce e?

Hmm... nu stiu ce sa zic.. probabil si pentru incalzire, dar  mai degraba incearca sa uzeze putin flancurile pneurilor, sa elimine stratul acela lucios de pe suprafata lor. Zic si eu... 

Incalzirea pneurilor se produce in special datorita deformarilor elastice ale pneurilor, pe franari. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 3 ore, xt600 a spus:

Daca astazi Aprilia are, intr-adevar, performante bune, se datoreaza aproape exclusiv lui Bezz

Daa...performanţele de astăzi ale lui Aprilia nu se datorează lui Rivola care lucrează acolo de juma de deceniu,ci unui italian cu zulufi (nu ăla) care călărește motoreta de jumătate de an.

Cento procento :bounce: 

Chiar sunt curios daca iese din Q1.

Era sa ia pole.

Desigur,atunci când are un rezultat bun e datorita motoretei (situație reflectata desigur de performanţele solide ale celorlalte Yamaha) cand cade în pluton e el pilot prost.

Iar eu tin sa precizez ca am sa folosesc "narativ" si alte barbarisme doar  pentru ca te zgarie pe tine pe creier.

Aici te aprob,și nu o zic la mișto :ok:

Colegul sa ia prima oara comentatorii de moto de pe tv de urechi pt neologismele și înfloriturile pe care le aplica limbii române,după aia pe noi.

Acum 1 oră, danypop a spus:

Bine Bezz😎😎

Hai si cu prima victorie de sprint💪

:clap:

Acum 1 oră, B.B. a spus:

De ce nu e MM in pole?

Mi-ai ridicat mingea la fileu,nu pot sa nu ți-o servesc.

MM nu e în pole pt ca (la fel ca la Spielberg) nu e the fastest man :bounce:

Nici atunci la Spielberg n-ai înțeles ce înseamnă the fastest,tot Bezzechi e.

1 oră în urmă, frigider a spus:

Zi și tu frațică.

O fi cedat psihic, asemeni lui Q.

Sau eroare de grafica.

:bounce:

Țiganul a iesit din start cu remorca după el,erau vorbiți.

Problema e ca nici AM nu era fastest,a și zis după quali ca el e f mulțumit cu locul,se astepta la mai nasol.

Stiau ca pe high grip viraje multe și fără avantajele unei linii drepte mari unde sa se etaleze motorul Ducati vor avea probleme pe quali.

1 oră în urmă, xt600 a spus:

Totusi, am sperante ca pe circuitul asta va face treaba buna.

Eu nu.

Din păcate sunt pesimist pt cursa,tot Ducati vad în fața.

Iar dacă greșești aici la plecare,salut....f greu de depasit efectiv nu e loc niciunde decât cu riscuri f mari.

Ar fi frumos totusi ca Aprilia sa mai ia un podium în cursă..  și sa vedem dacă își mai revine Bagnaia.

Editat de Method
Link spre comentariu

Acum 1 oră, danypop a spus:

Bine Bezz😎😎

Hai si cu prima victorie de sprint💪

Sa speram si sa fie !! ✌️

O motocicleta nu se face singura. Trebuie sa ai piloti care sa ajute la dezvoltarea si rafinarea ei. Daca astazi Aprilia are, intr-adevar, performante bune, se datoreaza aproape exclusiv lui Bezz, pentru ca dupa accidentaarile (stupide) ale lui JM, tot programul Aprilia a cazut pe umerii lui.

Cred ca o parte din merite trebuie atribuite altcuiva. Inainte de Bezz, vreo cativa ani Aleix Espargaro, incet incet, cum s-a putut, a tras de Aprilia sa o duca undeva mai sus.

Link spre comentariu

Acum 4 ore, xt600 a spus:

O motocicleta nu se face singura. Trebuie sa ai piloti care sa ajute la dezvoltarea si rafinarea ei. Daca astazi Aprilia are, intr-adevar, performante bune, se datoreaza aproape exclusiv lui Bezz, pentru ca dupa accidentaarile (stupide) ale lui JM, tot programul Aprilia a cazut pe umerii lui. Practic toate testele din presezon si tot ce s-a testat si modificat in timpul sezonului se bazeaza pe telemetria si feedback-ul lui Bezz. Asadar, rolul lui Bezz este fundamental pentru felul in care arata Aprilia, in momentul de fata. Este foarte important pentru un constructor, sa aibe un asemenea pilot si toate echipele care au piloti de acest gen, au facut progrese sensibile de la inceputul sezonului si pana acum. Falimentarul KTM, cu Acosta si Binder si mai ales Dani Pedrosa, a facut progrese, Honda, cu Zarco, Mir si Marini, toti piloti buni pentru feedback, arata altfel fata de inceputul sezonului. Sincer, mi l-as dori pe Bezz la Yamaha  in locul primadonei. Din pacate este luat...   

Chiar sunt curios daca iese din Q1. Sanse ar fi. 

Iar eu tin sa precizez ca am sa folosesc "narativ" si alte barbarisme doar  pentru ca te zgarie pe tine pe creier. Am vazut ca ai obiceiul sa tii lectii de limba romana si pe alte topicuri. So, imi asum folosirea acestui cuvant. Cand scriu un text oficial, nu il folosesc, dar in plm, aici sunt pe un forum, unde aleg sa ma exprim colocvial, nu scriu pe site-ul Academiei. In rest, ai dreptate in ceea ce priveste semantica substantivului "natrativ". Ma deranjeaza etalarea de "eruditie" lingvistica pe un forum.. Bine ca forumul nu are sistem de publicare peer review. Sper ca am lamurit subiectul. 

Nici nu-mi faceam griji, stiu ca tu esti in stare sa scrii prostii intentionat, chiar daca recunosti cu voce tare ca sunt prostii. Evident ca poti sa scrii ce vrei, daca tii cu tot dinadinsul sa te faci de ras, doar n-o sa te opresc eu!?  Tocmai de-aia doar am reamintit. 

Link spre comentariu

Aaaaaaaaaa!!!

Nuuuuuuuuuuuuuu!!!

Cine e raraita care comentează la PrimaSport?

Acum 8 minute, Method a spus:

A găsit limita Memelu :D

Macar poate fericit ca limita lui e mai sus decât a lui Bez... :P

Link spre comentariu

Una de "e om de marketing" după cum ea însuși s-a caracterizat.

Renate...something

Ce face Bez cu piciorul de plastic în mână? :)

Damn asta vine cu ma-sa la circuit,și eu făceam mișto de măturile lui Bagnaia.

Man-up...

Acum 3 minute, B.B. a spus:

Macar poate fericit ca limita lui e mai sus decât a lui Bez... :P

Pai nu e ca Bezzechi n-a găsit-o și totuși e mai rapid

Fastest man remember? :bounce:

Link spre comentariu

E tot o greșeală a lui MM atribuita presiunii lui Bezzechi și o victorie a lui in fata lui MM.

Vezi ca Bezzechi avea ritm peste el și ar fi încercat sa îl depășească din nou - tocmai de aia forța Marquez- știa ca trebuie sa fugă.

Bez făcuse 1.30.9 și tot pe acolo se învârtea,însă în turul dinainte de a-l depăși Marquez greșise pierduse fața pe un viraj și avea 1.31.5 - tocmai de aia a reușit Memelu sa se apropie.

Spectaculos sprintul nu ma așteptam sincer la bătălia asta sper ca și mâine în cursă sa se bată dar...cred ca are mai puține șanse Bez mâine.Din păcate.

Link spre comentariu

Cam rrrrautacioasa Rrrrenata prrrin comentarrrriile ei.

Rrrrenata who?

Maine câștigă detașat MMel, azi a fost așa de încălzire.

Method nu știu de ce ritmuri vorbești tu dar mie mi s-a părut ca in alea primele tururi MM se joacă efectiv.. ba era calare pe Bez ba era la 30m in spate.. facea acel acordeon cu ceva lejeritate de speriat. Mai ales pe filmările aeriene se vedea.

Acum 15 minute, Method a spus:

E tot o greșeală a lui MM atribuita presiunii lui Bezzechi și o victorie a lui in fata lui MM.

Vezi ca Bezzechi avea ritm peste el și ar fi încercat sa îl depășească din nou - tocmai de aia forța Marquez- știa ca trebuie sa fugă.

Atribuită prostiei lui MM, normal ca Bez tragea sa isi recupereze poziția. Tu chiar crezi ca MM mai e la nivelul in care il doare in kur de vreo presiune din spate? :crack:

Link spre comentariu

Victorie Aprilia in sprint. Era cazul! Bravo Bezz!! Combinata cu iesirea in pietris a lui MM, este binevenita pentru ca mai amana o etapa deznodamantul campionatului. Btw... mi s-a parut cam tensionat Marc, etapa asta.. probabil nu se simte bine cu Rossi prin preajma. :D In fine, poate este doar o parere. 

Link spre comentariu

Acum 59 minute, Method a spus:

E tot o greșeală a lui MM atribuita presiunii lui Bezzech

Care presiune frate ca n a avut o tura completa în față.

Acum 41 minute, xt600 a spus:

Victorie Aprilia in sprint. Era cazul! Bravo Bezz!! Combinata cu iesirea in pietris a lui MM, este binevenita pentru ca mai amana o etapa deznodamantul campionatului. Btw... mi s-a parut cam tensionat Marc, etapa asta.. probabil nu se simte bine cu Rossi prin preajma. :D In fine, poate este doar o parere. 

Nu s a amânat nimic deocamdată.

Încă e posibil în Japonia.

Dacă era sa câștige AM se amâna cred.

Link spre comentariu

Acum 3 ore, MirceaB a spus:

Cred ca o parte din merite trebuie atribuite altcuiva. Inainte de Bezz, vreo cativa ani Aleix Espargaro, incet incet, cum s-a putut, a tras de Aprilia sa o duca undeva mai sus.

Fara discutie. Rolul lui Aleix este incontestabil. In postarea mea m-am referit strict la evolutia modelului 2025, care a ramas aproape in totalitate pe umerii lui Bezz. Practic, Bezz contina munca lui Aleix.  

Link spre comentariu

Acum 34 minute, frigider a spus:

Care presiune frate ca n a avut o tura completa în față.

1 oră în urmă, xt600 a spus:

m-am uitat si la tnt si englezsii observau multe probleme la Bez,

aia evidenta a fost cand a pierdut fata de a vrut mm sa se bage. 

dar mai apoi ochiul fin al oamenilor cu experienta au vazut ca moto lu bez nu prea era ce  trebuie.

plus ca si la depasirea MM a profitat de o eroare la Bez.

MM a stat pana in tur 4 parca sa depaseasca, deci nu s-a pripit.

acum na, a comis-o.

la fotbal nu se mai dau la tv aia de intra in c*ru gol pe teren, sau imbracati.

la gp e foame de audienta de se dau live persoane din tribuna imbracate in galben fosforescent care aclama cazatura unui anume pilot? 

Link spre comentariu