Sari la conținut

18. INDONESIA Pertamina Grand Prix of Indonesia

Cavaleru
 Share

Postări Recomandate

Acum 16 minute, damager a spus:

si pe spate. Pe linia dreapta face ca tori dracii motoreta. Si fata si spate banuiesc... la cum facea mobra.

avea si Rins samsa unui rezultat bun dupa atata vreme si i l-a ruinat MM.

ma rog, nu e in totalitate vina lui MM, a intrat la block-pass, dar in fata deja era Morbidelli parca si a trebuit sa evite

100% vina lui Marquez după părerea mea

Întrare la rupere in aglomerație și intr-un punct al cursei în care...nimic.

În fine.

Eu zic una : totul bine și frumos atâta timp cât Marcelino is fastest.Daca cumva în viitor va veni cineva care va fi marginal mai rapid...Marquez va acționa mai dur decât maestrul Rossi.

Clinciurile cu Pedrosa si Lorenzo din 2013 stau mărturie - când altul va încerca să îl depășească...măcel.

Melteanul tot meltean moare.

Bezzechi magistral,superb.M-a dat pe spate.Elegant si in același timp hotărât.

Cel mai impresionant a fost după părerea mea nu atât depasirea cât faptul cum a avut cohones sa întoarcă peste (sau na,marginal în fața lui) Aldeguer la următorul viraj unde acesta era pe interior și ajunsese înapoi lângă italian.Respekt,îți trebuie big balls sa faci asa ceva :ok:

Hai Aprilia !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 84
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Acum 3 minute, Method a spus:

100% vina lui Marquez după părerea mea

Întrare la rupere in aglomerație și intr-un punct al cursei în care...nimic.

În fine.

Eu zic una : totul bine și frumos atâta timp cât Marcelino is fastest.Daca cumva în viitor va veni cineva care va fi marginal mai rapid...Marquez va acționa mai dur decât maestrul Rossi.

Clinciurile cu Pedrosa si Lorenzo din 2013 stau mărturie - când altul va încerca să îl depășească...măcel.

Melteanul tot meltean moare.

Bezzechi magistral,superb.M-a dat pe spate.Elegant si in același timp hotărât.

Cel mai impresionant a fost după părerea mea nu atât depasirea cât faptul cum a avut cohones sa întoarcă peste (sau na,marginal în fața lui) Aldeguer la următorul viraj unde acesta era pe interior și ajunsese înapoi lângă italian.Respekt,îți trebuie big balls sa faci asa ceva :ok:

Hai Aprilia !

Clar vina lui MM, dar are circumstante atenunate. Adica este posibil ca sa fi reusit sa ia virajul daca avea liber in fata. Dar na, trebuia sa vada ca nu are unde sa se duca. Si eu cred ca daca ajunge sa se bata cu cineva revine MM cel dinainte de accidentare.

virajele alea largi permit trase alternative, mai largi ca sa pastrezi viteza pe viraj. Dar, orice trasa alternativa, vine cu riscuri mari din cauza ca e mai murdar circuitul. 
sa pilotezi asa o motoreta care pare ca face chattering la fiecare viraj este i performanta.

Link spre comentariu

Acum 28 minute, frigider a spus:

Ceva de la Englezi:

- aici e un cauciuc special tratat pt condițiile de temperaturi f înalte.

- Q1 MM "losing the front at the beginning of the fast lap - just what you need for confidence." :))))

Și ceva de la mine: 
MM de când a trecut la Gresini, de 2 ani e în boxa din stânga.

Și marini începe sa strălucească dar Japonia de casa, aici  e un circuit ciudat..

Spuneau ceva si comentatorii Prima  despre acel pneu. Cica ar avea o carcasa speciala, care face ca pneul sa intre mai greu in temperatura si, in felul acesta, sa impiedice degradarea prematura. 

:lol:Pare totusi, ca pe MM nu prea il afecteaza la confidenta... :D

Vom vedea la anul, in ce boxa va sta... 

Honda incepe sa arate foarte bine. Daca un pilot precum Marini, care nu este vreun geniu al pilotajului, obtine asemenea rezultate, motocicleta are deja un potential ridicat. Eu zic ca daca in presezon lucreaza la fel de eficient, vor recupera mult din decalajul fata de Ducati si Aprilia si ii vom vedea implicati macar in lupta pentru podiumuri, daca nu si pentru victorii. In tot cazul, Am sentimentul ca Ducati si-a cam atins maximul cu acel GP24, care cred ca a fost cea mai buna motoreta a lor ever. GP25 este inca o motocicleta performanta, dar selectiva, cu care a putut face performanta doar MM. Dar ce performanta! Cred ca de acum, pe fondul progreselor facute de Aprilia si, mai nou, Honda, Ducati va intra pe o panta usor descendenta. Asta nu este rau, cu trei constructori, la bataie pentru podium si victorii, ce campionat am avea la anul.. :)

Acum 27 minute, Method a spus:

...Marquez va acționa mai dur decât maestrul Rossi.

Hai, las-o! Daca Rossi a fost dur pe circuit, nu prea mai este nimic de spus. Pai poti sa compari porcariile (atat ca numar, cat si ca gravitate) facute de Mm pe circuit cu cele cateva ale lui Rossi? Rossi, pana si cand facea cate o golanie, o facea cu stil. 

Acum 38 minute, Speedy.K a spus:

Cum, frate, cu toate chestiile de siguranta, costume airbag, etc etc etc sa sufereun pilot 28 (douazeci si opt!!!) de fracturi intr-un sezon?!?!

Cum spuneam, intr-o alta postare: JM, din trei cazaturi, il concureaza pe Pedrosa, in topul (nedorit) al celui mai mare numar de fracturi. Pedrosa are vreo 25, cu diferenta ca la el s-au acumulat pe parcursul intregii cariere. 

Link spre comentariu

Noroc cu startul greșit al lui Bez.

Dacă pleacă bine în gp face 37 puncte ușor.

Se apropie de locul 3 al lui Peco.

Bine Fermin, nu s a panicat.

Fierbe în suc propriu JM în fața televizorului.

primul podium pentru Fernandez.

După 4 ani.

Peco rula cu 2.5s mai lent decât Aldeguer.

Acum 1 oră, bmdbmw a spus:

Deeeci i-a luat Gigi iar piesele de GP24 sau cum e? Cartonul ramane carton 😂

E cauciucul ala ciudat.

Vedem în Australia.

Acum 1 oră, Cavaleru a spus:

a castigat o gramada de sprinturi unde nu trebe gandire ci doar blana orbitoare

Ai cam simplificat 

1 oră în urmă, danypop a spus:

Ăștia au luat titlul într-o cursa unde impreuna au adunat 2-3 puncte 🤣🤣

Screenshot_20251004_102933_com.android.chrome~2.jpg

1 oră în urmă, Cavaleru a spus:

Haha 

Totuși a fost sprint.

Juma de puncte ;)

1 oră în urmă, xt600 a spus:

De remarcat si cursa lui Marini, a scos cam tot ce a putut din Honda. 

Era in spatele lui Morbi care e greu de depășit.

Și a trecut de el.

Nu au dat depășirea pe ecran.

Link spre comentariu

Acum 56 minute, xt600 a spus:

Spuneau ceva si comentatorii Prima  despre acel pneu. Cica ar avea o carcasa speciala, care face ca pneul sa intre mai greu in temperatura si, in felul acesta, sa impiedice degradarea prematura. 

:lol:Pare totusi, ca pe MM nu prea il afecteaza la confidenta... :D

Vom vedea la anul, in ce boxa va sta... 

Honda incepe sa arate foarte bine. Daca un pilot precum Marini, care nu este vreun geniu al pilotajului, obtine asemenea rezultate, motocicleta are deja un potential ridicat. Eu zic ca daca in presezon lucreaza la fel de eficient, vor recupera mult din decalajul fata de Ducati si Aprilia si ii vom vedea implicati macar in lupta pentru podiumuri, daca nu si pentru victorii. In tot cazul, Am sentimentul ca Ducati si-a cam atins maximul cu acel GP24, care cred ca a fost cea mai buna motoreta a lor ever. GP25 este inca o motocicleta performanta, dar selectiva, cu care a putut face performanta doar MM. Dar ce performanta! Cred ca de acum, pe fondul progreselor facute de Aprilia si, mai nou, Honda, Ducati va intra pe o panta usor descendenta. Asta nu este rau, cu trei constructori, la bataie pentru podium si victorii, ce campionat am avea la anul.. :)

Hai, las-o! Daca Rossi a fost dur pe circuit, nu prea mai este nimic de spus. Pai poti sa compari porcariile (atat ca numar, cat si ca gravitate) facute de Mm pe circuit cu cele cateva ale lui Rossi? Rossi, pana si cand facea cate o golanie, o facea cu stil. 

Cum spuneam, intr-o alta postare: JM, din trei cazaturi, il concureaza pe Pedrosa, in topul (nedorit) al celui mai mare numar de fracturi. Pedrosa are vreo 25, cu diferenta ca la el s-au acumulat pe parcursul intregii cariere. 

si eu sunt de parere ca MM este

mult mai agresiv decat Rossi. biaggi era mai plangacios si tot timpul se plangea de agresivitatea lui Rossi. Dar daca na gandim la cati a dat MM pe jos fortand mult peste limita, cred ca e departe de Rossi in ceea ce priveste agresivitatea. 

dar si la Rossi ramane de referinta depasirea la Stoner, cand ambitia i-a depasit talentul ☺️

Editat de damager
Link spre comentariu

Acum 6 minute, damager a spus:

dar si la Rossi ramane de referinta depasirea la Stoner, cand ambitia i-a depasit talentul ☺️

Aia nu a fost agresivitate, a pierdut-o pe ud încercând o depășire.

Dacă Bez câștiga mâine și Peco face sub 5 puncte Bez trece pe 3.

IMG_9671.jpeg

Link spre comentariu

1 hour ago, danypop said:

Si ceva foarte amuzant 🤣🤣

Ăștia au luat titlul într-o cursa unde impreuna au adunat 2-3 puncte 🤣🤣

Screenshot_20251004_102933_com.android.chrome~2.jpg

Cu Peco la juma de minut dupa Bez, sau dupa rookie of the tear, cu un Ducati de anu' trecut...probabil s-a oprit la un expresso....sau nu a vrut sa il faca pe Jiji sa se bucure ca i-ar fi cazut plasturele...

15 minutes ago, frigider said:

Problema ar fi doar din partea lui Bez, trebuie sa faca cumva sa castige, ptr Peco ar fi chiar o minune sa iasa in puncte la cum au mers lucrurile azi, but never say never....

tot atat de bine poate sa isi revina la etapele urmatoare, who knows?

Link spre comentariu

Acum 19 minute, frigider a spus:

Aia nu a fost agresivitate, a pierdut-o pe ud încercând o depășire.

IMG_9671.jpeg

Mda, după weekendul trecut deja il vedeam pe Pecco pe 2 la general... Cum se schimba lucrurile de la o zi la alta 🙄

Link spre comentariu

Acum 2 ore, damager a spus:

si eu sunt de parere ca MM este

mult mai agresiv decat Rossi. biaggi era mai plangacios si tot timpul se plangea de agresivitatea lui Rossi. Dar daca na gandim la cati a dat MM pe jos fortand mult peste limita, cred ca e departe de Rossi in ceea ce priveste agresivitatea. 

:agree:

Lui Rossi în afara de episodul ciubotica nu am ce sa ii reproșez.On-track.

Avea multe "perfide" mai mult în conferințe baga el zâzanie și lucra la psihicul adversarilor.Cum zicea și Pedrosa: Rossi de multe ori te bătea dinainte sa te lupți realmente cu el :)

Nu pot sa ii reproșez nici asta,deși nu e cusher,nu e politically corect,e un mind game pe care îl făcea cu presa și mai ales cu publicul invrajbind adversarii.Unii puneau botul - Pedrosa,MM,sometimes Stoner,Lorenzo însă era imperturbabil.Si ulterior și Marquez a trecut peste,deși a declarat în documentar ca l-a marcat.Deh,riscul meseriei.

Marcelino însă e invers - off-track rade cu toți,în conferințe ii laudă iar on-track da cu barda.

Acum 3 ore, damager a spus:

Adica este posibil ca sa fi reusit sa ia virajul daca avea liber in fata.

Daca o calculam asa...și JM este posibil sa fi reușit frânarea aia în primul viraj cursa trecuta când l-a împrăștiat pe Bezzechi daca avea liber în față :)

Vis-a-vis de ce ziceam mai sus,chiar ar fi super sa fie la anul sau în 2027 cineva care sa fie marginal peste MM ca și viteza sa vedem ce se întâmplă.

Cred ca la ora actuala sunt 3 piloti pt care MM are respect,din varii motive : Bagnaia,Quartararo și Acosta.Cu ăștia s-ar purta mai moderat,oricine altcineva însă cred ca ar avea de suferit într-un duel de la egal la egal cu miza pt el.Si nici de astia 3 nu bag de tot mana în foc 😛

Acum 3 ore, xt600 a spus:

Am sentimentul ca Ducati si-a cam atins maximul cu acel GP24

Nu ii canta prohodul lui Ducati/Gigi după o cursă slabă - nu e deloc cazul.

Și eu mi-as dori sa vedem și pe altcineva la vârf dar nu cred ca se va apropia nimeni de ei,cel puțin pana în 2027.

Acum 3 ore, xt600 a spus:

JM, din trei cazaturi, il concureaza pe Pedrosa, in topul (nedorit) al celui mai mare numar de fracturi. Pedrosa are vreo 25, cu diferenta ca la el s-au acumulat pe parcursul intregii cariere. 

Eh,pai si-a fracturat atunci 17 coaste.Prostia se plătește nasol rău de tot,mai ales în sportul asta.

S-a vazut diferența de abordare și inteligență între cei 2 piloti Aprilia la început de sezon : unul se urca și la fix al 2lea contact blană orbitoare cu consecințele văzute celălalt a zis ca a forțat 4real abia în fp3 din primul gp.Si inerent cele 2 traiectorii atat de diferite în campionat...mai e ceva de zis?

De episodul "vreau sa reziliez contractul cu (probabil) a2a motoreta ca și performanțe din gp după ce am mers pe ea 1.5 etape " nu mai zic nimic...

Link spre comentariu