Sari la conținut

20. MALAYSIA Petronas Grand Prix of Malaysia

Cavaleru
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 72
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Acum 2 ore, Cavaleru a spus:

ca nu au avut pilot sa il inlocuiasca pe JM..

Asta e foarte adevărat...

Chitroși nu dau bani,ca sunt convins ca ar veni oricare la ei ca pilot de teste.

Îl țin pe Salvadori care era la pensie demult.

Dar ce s-a întâmplat la moto3 ca nu inteleg cică e toată grila modificata?

La ce căldură e,yamaha zice ca vor merge cu soft și vor gestiona,e clar unde vor termina.

Tyre choice va fi super important pe căldura aia...

V4 e cu 10kmh mai slow decât L4 la Yamaha? Nice...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

E inca in teste :) Ce a facut Vale cu primul M1 e aproape imposibil de egalat in era modernă. Modelul nou are nevoie de ani pana la o semi maturizare.

La Moto3 s-a lasat iar cu accident grav. Desi nu sunt copiii care merg de ieri pe motor, lipsa de atentie si gandul la gâște duce la accidente foarte grave. Accidentul e asemanator cu al lui Marquez, cand aproape si-a pierdut vederea pentru prima oară.  

Sunt curios cum o sa arate cursele de Moto3 din 26' cand vir avea motoare de R7...

Link spre comentariu

Ce o fi pățit Bagnaia??

Bai nene dar prost și meltean e Morbidelli ala omg...pe lângă el Marquez e fecioară imaculată - efectiv fiecare depasire pe care o face trebuie sa fie cu bâta ori da în vreun rider or îl scoate de pe trasa,fara excepții.Omul e consistent în prostie.

Link spre comentariu

1 oră în urmă, Method a spus:

Dar ce s-a întâmplat la moto3 ca nu inteleg cică e toată grila modificata?

Rueda a percutat din spate in turul de formare a grilei un alt pilot care mergea incet dar pe marginea pistei.

Rueda cred ca facut fixation point ca altfel nu-mi explic reactia zero, pe camera se vede clar cum se apropie de ala de la mai bine de 100m... si nici o miscare de ezitare. efectiv percutat din spate ca si cum nu ar fii fost acolo.

A zacut cel lovit pe pista 10-15 minute pana l-au evacutat cu elicopterul apoi au asteptat intoarcerea elicopterului ca sa poata relua cursa. plus mizerie si ulei pe circuit ce au trebuit curatate...

no acum putem zice ca a fost dezastru cursa lui Bez a terminat mai infata  decat a luat startul doar ca au cazut aia din fata.

si Ogura l-a depasit in penultimul tur.. valeu

Link spre comentariu

Mare idiot Morbido... nu stiu ce a fost cu el, tot sezonul asta? 

@Method, cade teoria conform careia Yamaha se topeste la caldura. Si a mers pe softuri. Trebuie sa o revizuiesti. ;) 

Ce recuperari au facut Bastianini si Binder! Pacat de Aldeguer, care facuse o cursa foarte buna pana la cazatura. 

Mir si Acosta, curse excelente. Mi-a placut Honda astazi. 

Editat de xt600
Link spre comentariu

Acum 3 minute, ovi_ice a spus:

Pffffff... mai bine ca nu l-am vazut in direct. Ce nebunie!! Starea pilotilor care este?? 

Link spre comentariu

Acum 27 minute, xt600 a spus:

@Method, cade teoria conform careia Yamaha se topeste la caldura. Si a mers pe softuri. Trebuie sa o revizuiesti. ;) 

Ce recuperari au facut Bastianini si Binder! Pacat de Aldeguer, care facuse o cursa foarte buna pana la cazatura. 

Morbido o arde asa de mai mult timp doar ca sezonu asta cred ca si-a autoimpus un target  si vrea sa il si depaseasca...

Link spre comentariu

Acum 6 minute, Cavaleru a spus:

Morbido o arde asa de mai mult timp doar ca sezonu asta cred ca si-a autoimpus un target  si vrea sa il si depaseasca...

Clar! Dar ca anul asta, nu a mai fost niciodata. Omul a devenit foarte periculos. 

Link spre comentariu

Acum 6 minute, Cavaleru a spus:

Nu înțeleg de ce anume il acuzați acum, nici măcar n-a fost investigat incidentul. Si nici n-au dat vreo filmare in care sa se vadă cum s-a petrecut. De pe mobra lui Q pare ca acesta a iesit putin cam larg in acel viraj iar Morbido a profitat, fapt care l-a speriat/luat prin surprindere pe Q

Link spre comentariu

Acum 38 minute, xt600 a spus:

Pffffff... mai bine ca nu l-am vazut in direct. Ce nebunie!! Starea pilotilor care este?? 

Rueda has a right hand fracture and concussions (source: ajo), Dettwiler seems to not be in life-threatening conditions (source: servus TV).

Link spre comentariu

Acum 2 minute, danypop a spus:

Nu înțeleg de ce anume il acuzați acum, nici măcar n-a fost investigat incidentul. Si nici n-au dat vreo filmare in care sa se vadă cum s-a petrecut. De pe mobra lui Q pare ca acesta a iesit putin cam larg in acel viraj iar Morbido a profitat, fapt care l-a speriat/luat prin surprindere pe Q

A fost un incident de cursa, nu era ceva de investigat. Cum spui, Q a iesit larg (cum altfel?) iar Morbi s-a bagat. Numai ca s-a bagat ca ghiolbanul. Nu il acuza nimeni de rea intentie, doar ca face manevrelle astea intr-o maniera necontrolata, foarte periculoasa. 

Link spre comentariu

Acum 25 minute, xt600 a spus:

A fost un incident de cursa, nu era ceva de investigat. Cum spui, Q a iesit larg (cum altfel?) iar Morbi s-a bagat. Numai ca s-a bagat ca ghiolbanul. Nu il acuza nimeni de rea intentie, doar ca face manevrelle astea intr-o maniera necontrolata, foarte periculoasa. 

S-a dat vreo reluare cu acea depasire, ca eu n-a văzut. Ma refer la o reluare in care sa se vada clar manevra. Asa dupa filmarea de pe mobra lui Q, parea ca Morbidu a venit de departe. 

Link spre comentariu

Acum 45 minute, danypop a spus:

S-a dat vreo reluare cu acea depasire, ca eu n-a văzut. Ma refer la o reluare in care sa se vada clar manevra. Asa dupa filmarea de pe mobra lui Q, parea ca Morbidu a venit de departe. 

Nu s-a dat, dar nu pare ca e ceva de vazut.

virajul e mare, permite mai multe trase. Q nu a fost acolo, toti intra mai larg ca sa optimizeze iesirea in linia dreapta.

Mor a intrat mai strans si a luat virajul fara da iasa larg.

cred ca momentul prins de pe monbra lui Q l-a facut sa para asa agresiv.

Link spre comentariu

Bine AM, dacă l lasă pe Peco sa scape papa.

Ghinion pt Peco, nu avea nevoie da măcar a mers bine weekendu asta.

Săracu Pedro, mereu când merge bine se găsește altu sa-si aducă aminte cum sa se dea.

Englezii: Ciudat aldeguer ca nu a mers cu mediu pe spate. Era singuru care mergea decent cu el. Și ritmul de cursa era lent la început.

Nebunie cum a mers Mir. F agresiv, Englezii spuneau ca zici ca e mm pe Honda.

Clar q pleacă la Honda.

Din ce zice Q Englezii spun ca după testul Sepang de la anu Q va decide dacă rămâne.

Se întrebau dacă Peco vrea sa rămână la ducati dar e și întrebarea dacă uzina îl va mai dori pe Peco.

Interesant.

In 27 sigur Honda o sa aibă pe Acosta sau Q sau JM sau Peco.

Pedro zicea ca n ultimele 2 curbe moto nu ii dădea puterea necesara și a rugat echipa sa lase problema în mana lui dreapta.

Ar fi păcat încă un an fără victorie.

Link spre comentariu

Acum 3 ore, damager a spus:

Nu s-a dat, dar nu pare ca e ceva de vazut.

virajul e mare, permite mai multe trase. Q nu a fost acolo, toti intra mai larg ca sa optimizeze iesirea in linia dreapta.

Mor a intrat mai strans si a luat virajul fara da iasa larg.

cred ca momentul prins de pe monbra lui Q l-a facut sa para asa agresiv.

Mda și totuși cu Q intrând larg tot a fost "necesar" ca Morbidelli sa îl lovească.

Dacă nici aia nu e agresivitate prostească și gratuita...

Nici nu îl bănuiesc de intenție,doar de prostie.

Acum 5 ore, ovi_ice a spus:

Rueda has a right hand fracture and concussions (source: ajo), Dettwiler seems to not be in life-threatening conditions (source: servus TV).

Crash.net spun ca Rueda are fractura de mana dar e ok în rest însă Detwiller e nasol "Swiss news publication Blick reports that it has been told by Dettwiler’s father that the 20-year-old rider suffered multiple cardiac arrests after his crash. Additionally, he has injured his spleen and lungs and lost a substantial amount of blood, as well as an open fracture in one of his legs."

Acum 6 ore, xt600 a spus:

Nu e "teoria"mea e o declarație a lui Rins și Q și de la început de an dar și din anii anteriori,nu mi-o atribui mie.

Și nu e o teorie - Q a mers slab a și zis ca nu avea pace de mai mult - l-ar fi depășit și Aldeguer dacă stătea în picioare si cu abandonul lui Bagnaia pare ok rezultatul.

Ritmul de cursa oricum a fost super slow - dacă am vazut eu bine aveau timpi de 1.59.9 în timp ce în quali aveau 1m57? 3s/tur? Foarte încet s-a mers.

Link spre comentariu

Acum 26 minute, Method a spus:

Crash.net spun ca Rueda are fractura de mana dar e ok în rest însă Detwiller e nasol......

Nu e "teoria"mea e o declarație a lui Rins și Q și de la început de an dar și din anii anteriori,nu mi-o atribui mie.

Ritmul de cursa oricum a fost super slow - dacă am vazut eu bine aveau timpi de 1.59.9 în timp ce în quali aveau 1m57? 3s/tur? Foarte încet s-a mers.

Mda.. foarte urat crash-ul.... 

Atunci trebuie reviziuita. Macar partial. 

Da, ritmul a fost lent. S-a mers chiar si in 2.0. Softurile... 

Link spre comentariu