danypop Postat 12 ore în urmă Share Postat 12 ore în urmă +2 pentru ora României Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 11 ore în urmă Share Postat 11 ore în urmă Acum 2 ore, Cavaleru a spus: ca nu au avut pilot sa il inlocuiasca pe JM.. Asta e foarte adevărat... Chitroși nu dau bani,ca sunt convins ca ar veni oricare la ei ca pilot de teste. Îl țin pe Salvadori care era la pensie demult. Dar ce s-a întâmplat la moto3 ca nu inteleg cică e toată grila modificata? La ce căldură e,yamaha zice ca vor merge cu soft și vor gestiona,e clar unde vor termina. Tyre choice va fi super important pe căldura aia... V4 e cu 10kmh mai slow decât L4 la Yamaha? Nice... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat 11 ore în urmă Share Postat 11 ore în urmă E inca in teste Ce a facut Vale cu primul M1 e aproape imposibil de egalat in era modernă. Modelul nou are nevoie de ani pana la o semi maturizare. La Moto3 s-a lasat iar cu accident grav. Desi nu sunt copiii care merg de ieri pe motor, lipsa de atentie si gandul la gâște duce la accidente foarte grave. Accidentul e asemanator cu al lui Marquez, cand aproape si-a pierdut vederea pentru prima oară. Sunt curios cum o sa arate cursele de Moto3 din 26' cand vir avea motoare de R7... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat 11 ore în urmă Share Postat 11 ore în urmă Începe cursa. Sa vedem care pe care. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 10 ore în urmă Share Postat 10 ore în urmă Ce o fi pățit Bagnaia?? Bai nene dar prost și meltean e Morbidelli ala omg...pe lângă el Marquez e fecioară imaculată - efectiv fiecare depasire pe care o face trebuie sa fie cu bâta ori da în vreun rider or îl scoate de pe trasa,fara excepții.Omul e consistent în prostie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat 10 ore în urmă Share Postat 10 ore în urmă Până la urmă nu a fost care pe care. Fără sare și piper cursa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 10 ore în urmă Autor Share Postat 10 ore în urmă 1 oră în urmă, Method a spus: Dar ce s-a întâmplat la moto3 ca nu inteleg cică e toată grila modificata? Rueda a percutat din spate in turul de formare a grilei un alt pilot care mergea incet dar pe marginea pistei. Rueda cred ca facut fixation point ca altfel nu-mi explic reactia zero, pe camera se vede clar cum se apropie de ala de la mai bine de 100m... si nici o miscare de ezitare. efectiv percutat din spate ca si cum nu ar fii fost acolo. A zacut cel lovit pe pista 10-15 minute pana l-au evacutat cu elicopterul apoi au asteptat intoarcerea elicopterului ca sa poata relua cursa. plus mizerie si ulei pe circuit ce au trebuit curatate... no acum putem zice ca a fost dezastru cursa lui Bez a terminat mai infata decat a luat startul doar ca au cazut aia din fata. si Ogura l-a depasit in penultimul tur.. valeu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă (editat) Mare idiot Morbido... nu stiu ce a fost cu el, tot sezonul asta? @Method, cade teoria conform careia Yamaha se topeste la caldura. Si a mers pe softuri. Trebuie sa o revizuiesti. Ce recuperari au facut Bastianini si Binder! Pacat de Aldeguer, care facuse o cursa foarte buna pana la cazatura. Mir si Acosta, curse excelente. Mi-a placut Honda astazi. Editat 9 ore în urmă de xt600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă Incidentul de la Moto3 (cred ca se poate accesa linkul si fara cont de fb): https://www.facebook.com/vlsports/videos/motogp-malaysiangp-moto3-sighting-lap-重大車禍-全場急停紅旗/2619518688400498/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă Acum 3 minute, ovi_ice a spus: Incidentul de la Moto3 (cred ca se poate accesa linkul si fara cont de fb): https://www.facebook.com/vlsports/videos/motogp-malaysiangp-moto3-sighting-lap-重大車禍-全場急停紅旗/2619518688400498/ Pffffff... mai bine ca nu l-am vazut in direct. Ce nebunie!! Starea pilotilor care este?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă Acum 29 minute, Cavaleru a spus: si Ogura l-a depasit in penultimul tur.. valeu Alegere greșită de pneu. Până una alta, este din nou pe trei la general. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 9 ore în urmă Autor Share Postat 9 ore în urmă Acum 27 minute, xt600 a spus: Mare idiot Morbido... nu stiu ce a fost cu el, tot sezonul asta? @Method, cade teoria conform careia Yamaha se topeste la caldura. Si a mers pe softuri. Trebuie sa o revizuiesti. Ce recuperari au facut Bastianini si Binder! Pacat de Aldeguer, care facuse o cursa foarte buna pana la cazatura. Mir si Acosta, curse excelente. Mi-a placut Honda astazi. Morbido o arde asa de mai mult timp doar ca sezonu asta cred ca si-a autoimpus un target si vrea sa il si depaseasca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă Iar steag roșu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă Acum 6 minute, Cavaleru a spus: Morbido o arde asa de mai mult timp doar ca sezonu asta cred ca si-a autoimpus un target si vrea sa il si depaseasca... Clar! Dar ca anul asta, nu a mai fost niciodata. Omul a devenit foarte periculos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă Acum 6 minute, Cavaleru a spus: Morbido o arde asa de mai mult timp doar ca sezonu asta cred ca si-a autoimpus un target si vrea sa il si depaseasca... Nu înțeleg de ce anume il acuzați acum, nici măcar n-a fost investigat incidentul. Si nici n-au dat vreo filmare in care sa se vadă cum s-a petrecut. De pe mobra lui Q pare ca acesta a iesit putin cam larg in acel viraj iar Morbido a profitat, fapt care l-a speriat/luat prin surprindere pe Q Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă Acum 38 minute, xt600 a spus: Pffffff... mai bine ca nu l-am vazut in direct. Ce nebunie!! Starea pilotilor care este?? Rueda has a right hand fracture and concussions (source: ajo), Dettwiler seems to not be in life-threatening conditions (source: servus TV). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă Acum 2 minute, danypop a spus: Nu înțeleg de ce anume il acuzați acum, nici măcar n-a fost investigat incidentul. Si nici n-au dat vreo filmare in care sa se vadă cum s-a petrecut. De pe mobra lui Q pare ca acesta a iesit putin cam larg in acel viraj iar Morbido a profitat, fapt care l-a speriat/luat prin surprindere pe Q A fost un incident de cursa, nu era ceva de investigat. Cum spui, Q a iesit larg (cum altfel?) iar Morbi s-a bagat. Numai ca s-a bagat ca ghiolbanul. Nu il acuza nimeni de rea intentie, doar ca face manevrelle astea intr-o maniera necontrolata, foarte periculoasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exilatu' Postat 8 ore în urmă Share Postat 8 ore în urmă Moreira iz on faier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 8 ore în urmă Share Postat 8 ore în urmă Acum 25 minute, xt600 a spus: A fost un incident de cursa, nu era ceva de investigat. Cum spui, Q a iesit larg (cum altfel?) iar Morbi s-a bagat. Numai ca s-a bagat ca ghiolbanul. Nu il acuza nimeni de rea intentie, doar ca face manevrelle astea intr-o maniera necontrolata, foarte periculoasa. S-a dat vreo reluare cu acea depasire, ca eu n-a văzut. Ma refer la o reluare in care sa se vada clar manevra. Asa dupa filmarea de pe mobra lui Q, parea ca Morbidu a venit de departe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă Acum 45 minute, danypop a spus: S-a dat vreo reluare cu acea depasire, ca eu n-a văzut. Ma refer la o reluare in care sa se vada clar manevra. Asa dupa filmarea de pe mobra lui Q, parea ca Morbidu a venit de departe. Nu s-a dat, dar nu pare ca e ceva de vazut. virajul e mare, permite mai multe trase. Q nu a fost acolo, toti intra mai larg ca sa optimizeze iesirea in linia dreapta. Mor a intrat mai strans si a luat virajul fara da iasa larg. cred ca momentul prins de pe monbra lui Q l-a facut sa para asa agresiv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă Bine AM, dacă l lasă pe Peco sa scape papa. Ghinion pt Peco, nu avea nevoie da măcar a mers bine weekendu asta. Săracu Pedro, mereu când merge bine se găsește altu sa-si aducă aminte cum sa se dea. Englezii: Ciudat aldeguer ca nu a mers cu mediu pe spate. Era singuru care mergea decent cu el. Și ritmul de cursa era lent la început. Nebunie cum a mers Mir. F agresiv, Englezii spuneau ca zici ca e mm pe Honda. Clar q pleacă la Honda. Din ce zice Q Englezii spun ca după testul Sepang de la anu Q va decide dacă rămâne. Se întrebau dacă Peco vrea sa rămână la ducati dar e și întrebarea dacă uzina îl va mai dori pe Peco. Interesant. In 27 sigur Honda o sa aibă pe Acosta sau Q sau JM sau Peco. Pedro zicea ca n ultimele 2 curbe moto nu ii dădea puterea necesara și a rugat echipa sa lase problema în mana lui dreapta. Ar fi păcat încă un an fără victorie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Acum 3 ore, damager a spus: Nu s-a dat, dar nu pare ca e ceva de vazut. virajul e mare, permite mai multe trase. Q nu a fost acolo, toti intra mai larg ca sa optimizeze iesirea in linia dreapta. Mor a intrat mai strans si a luat virajul fara da iasa larg. cred ca momentul prins de pe monbra lui Q l-a facut sa para asa agresiv. Mda și totuși cu Q intrând larg tot a fost "necesar" ca Morbidelli sa îl lovească. Dacă nici aia nu e agresivitate prostească și gratuita... Nici nu îl bănuiesc de intenție,doar de prostie. Acum 5 ore, ovi_ice a spus: Rueda has a right hand fracture and concussions (source: ajo), Dettwiler seems to not be in life-threatening conditions (source: servus TV). Crash.net spun ca Rueda are fractura de mana dar e ok în rest însă Detwiller e nasol "Swiss news publication Blick reports that it has been told by Dettwiler’s father that the 20-year-old rider suffered multiple cardiac arrests after his crash. Additionally, he has injured his spleen and lungs and lost a substantial amount of blood, as well as an open fracture in one of his legs." Acum 6 ore, xt600 a spus: Mare idiot Morbido... nu stiu ce a fost cu el, tot sezonul asta? @Method, cade teoria conform careia Yamaha se topeste la caldura. Si a mers pe softuri. Trebuie sa o revizuiesti. Ce recuperari au facut Bastianini si Binder! Pacat de Aldeguer, care facuse o cursa foarte buna pana la cazatura. Mir si Acosta, curse excelente. Mi-a placut Honda astazi. Nu e "teoria"mea e o declarație a lui Rins și Q și de la început de an dar și din anii anteriori,nu mi-o atribui mie. Și nu e o teorie - Q a mers slab a și zis ca nu avea pace de mai mult - l-ar fi depășit și Aldeguer dacă stătea în picioare si cu abandonul lui Bagnaia pare ok rezultatul. Ritmul de cursa oricum a fost super slow - dacă am vazut eu bine aveau timpi de 1.59.9 în timp ce în quali aveau 1m57? 3s/tur? Foarte încet s-a mers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Acum 26 minute, Method a spus: Crash.net spun ca Rueda are fractura de mana dar e ok în rest însă Detwiller e nasol...... Nu e "teoria"mea e o declarație a lui Rins și Q și de la început de an dar și din anii anteriori,nu mi-o atribui mie. Ritmul de cursa oricum a fost super slow - dacă am vazut eu bine aveau timpi de 1.59.9 în timp ce în quali aveau 1m57? 3s/tur? Foarte încet s-a mers. Mda.. foarte urat crash-ul.... Atunci trebuie reviziuita. Macar partial. Da, ritmul a fost lent. S-a mers chiar si in 2.0. Softurile... Bagnaia ia pozitie fata de decizia de a se lua startul in cursa de la Moto3 si in legatura cu difuzarea documentarului Sepang 2015. Si cam are dreptate... https://www.gpone.com/en/2025/10/26/motogp/bagnaia-lack-of-sensitivity-over-moto3-crash-and-2015-documentary.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 4 ore, frigider a spus: Clar q pleacă la Honda. Din ce zice Q Englezii spun ca după testul Sepang de la anu Q va decide dacă rămâne. Se pare ca si Ducati si Honda sunt intresate de Q. Acum 1 oră, Method a spus: Crash.net spun ca Rueda are fractura de mana dar e ok în rest însă Detwiller e nasol "Swiss news publication Blick reports that it has been told by Dettwiler’s father that the 20-year-old rider suffered multiple cardiac arrests after his crash. Additionally, he has injured his spleen and lungs and lost a substantial amount of blood, as well as an open fracture in one of his legs." Nu imi este clar cine a fost de vina aici, Rueda care a venit din spate, nu avea viziblitate asta e clar, erau mai multi piloti pe interior, clar nu l-a vazut, sau baiatul ala care merge asa lent. In regulament nu exista ceva care as reglementeze viteza in lap-ul de formare. Probabil ca se va pune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 1 oră în urmă Autor Share Postat 1 oră în urmă 1 oră în urmă, damager a spus: Se pare ca si Ducati si Honda sunt intresate de Q. Nu imi este clar cine a fost de vina aici, Rueda care a venit din spate, nu avea viziblitate asta e clar, erau mai multi piloti pe interior, clar nu l-a vazut, sau baiatul ala care merge asa lent. In regulament nu exista ceva care as reglementeze viteza in lap-ul de formare. Probabil ca se va pune. uita-te pe filmarea de pe motoreta lui Rueda, are vizibilitate 100m pana la baiatul lovit fara sa-i fie blocata de cineva. si link video Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate