danypop Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă +2 pentru ora României Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Acum 2 ore, Cavaleru a spus: ca nu au avut pilot sa il inlocuiasca pe JM.. Asta e foarte adevărat... Chitroși nu dau bani,ca sunt convins ca ar veni oricare la ei ca pilot de teste. Îl țin pe Salvadori care era la pensie demult. Dar ce s-a întâmplat la moto3 ca nu inteleg cică e toată grila modificata? La ce căldură e,yamaha zice ca vor merge cu soft și vor gestiona,e clar unde vor termina. Tyre choice va fi super important pe căldura aia... V4 e cu 10kmh mai slow decât L4 la Yamaha? Nice... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă E inca in teste Ce a facut Vale cu primul M1 e aproape imposibil de egalat in era modernă. Modelul nou are nevoie de ani pana la o semi maturizare. La Moto3 s-a lasat iar cu accident grav. Desi nu sunt copiii care merg de ieri pe motor, lipsa de atentie si gandul la gâște duce la accidente foarte grave. Accidentul e asemanator cu al lui Marquez, cand aproape si-a pierdut vederea pentru prima oară. Sunt curios cum o sa arate cursele de Moto3 din 26' cand vir avea motoare de R7... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Începe cursa. Sa vedem care pe care. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Ce o fi pățit Bagnaia?? Bai nene dar prost și meltean e Morbidelli ala omg...pe lângă el Marquez e fecioară imaculată - efectiv fiecare depasire pe care o face trebuie sa fie cu bâta ori da în vreun rider or îl scoate de pe trasa,fara excepții.Omul e consistent în prostie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Până la urmă nu a fost care pe care. Fără sare și piper cursa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 1 oră în urmă Autor Share Postat 1 oră în urmă 1 oră în urmă, Method a spus: Dar ce s-a întâmplat la moto3 ca nu inteleg cică e toată grila modificata? Rueda a percutat din spate in turul de formare a grilei un alt pilot care mergea incet dar pe marginea pistei. Rueda cred ca facut fixation point ca altfel nu-mi explic reactia zero, pe camera se vede clar cum se apropie de ala de la mai bine de 100m... si nici o miscare de ezitare. efectiv percutat din spate ca si cum nu ar fii fost acolo. A zacut cel lovit pe pista 10-15 minute pana l-au evacutat cu elicopterul apoi au asteptat intoarcerea elicopterului ca sa poata relua cursa. plus mizerie si ulei pe circuit ce au trebuit curatate... no acum putem zice ca a fost dezastru cursa lui Bez a terminat mai infata decat a luat startul doar ca au cazut aia din fata. si Ogura l-a depasit in penultimul tur.. valeu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă (editat) Mare idiot Morbido... nu stiu ce a fost cu el, tot sezonul asta? @Method, cade teoria conform careia Yamaha se topeste la caldura. Si a mers pe softuri. Trebuie sa o revizuiesti. Ce recuperari au facut Bastianini si Binder! Pacat de Aldeguer, care facuse o cursa foarte buna pana la cazatura. Mir si Acosta, curse excelente. Mi-a placut Honda astazi. Editat 1 oră în urmă de xt600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Incidentul de la Moto3 (cred ca se poate accesa linkul si fara cont de fb): https://www.facebook.com/vlsports/videos/motogp-malaysiangp-moto3-sighting-lap-重大車禍-全場急停紅旗/2619518688400498/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 3 minute, ovi_ice a spus: Incidentul de la Moto3 (cred ca se poate accesa linkul si fara cont de fb): https://www.facebook.com/vlsports/videos/motogp-malaysiangp-moto3-sighting-lap-重大車禍-全場急停紅旗/2619518688400498/ Pffffff... mai bine ca nu l-am vazut in direct. Ce nebunie!! Starea pilotilor care este?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 29 minute, Cavaleru a spus: si Ogura l-a depasit in penultimul tur.. valeu Alegere greșită de pneu. Până una alta, este din nou pe trei la general. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 1 oră în urmă Autor Share Postat 1 oră în urmă Acum 27 minute, xt600 a spus: Mare idiot Morbido... nu stiu ce a fost cu el, tot sezonul asta? @Method, cade teoria conform careia Yamaha se topeste la caldura. Si a mers pe softuri. Trebuie sa o revizuiesti. Ce recuperari au facut Bastianini si Binder! Pacat de Aldeguer, care facuse o cursa foarte buna pana la cazatura. Mir si Acosta, curse excelente. Mi-a placut Honda astazi. Morbido o arde asa de mai mult timp doar ca sezonu asta cred ca si-a autoimpus un target si vrea sa il si depaseasca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Iar steag roșu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 6 minute, Cavaleru a spus: Morbido o arde asa de mai mult timp doar ca sezonu asta cred ca si-a autoimpus un target si vrea sa il si depaseasca... Clar! Dar ca anul asta, nu a mai fost niciodata. Omul a devenit foarte periculos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 6 minute, Cavaleru a spus: Morbido o arde asa de mai mult timp doar ca sezonu asta cred ca si-a autoimpus un target si vrea sa il si depaseasca... Nu înțeleg de ce anume il acuzați acum, nici măcar n-a fost investigat incidentul. Si nici n-au dat vreo filmare in care sa se vadă cum s-a petrecut. De pe mobra lui Q pare ca acesta a iesit putin cam larg in acel viraj iar Morbido a profitat, fapt care l-a speriat/luat prin surprindere pe Q Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 38 minute, xt600 a spus: Pffffff... mai bine ca nu l-am vazut in direct. Ce nebunie!! Starea pilotilor care este?? Rueda has a right hand fracture and concussions (source: ajo), Dettwiler seems to not be in life-threatening conditions (source: servus TV). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 59 minute în urmă Share Postat 59 minute în urmă Acum 2 minute, danypop a spus: Nu înțeleg de ce anume il acuzați acum, nici măcar n-a fost investigat incidentul. Si nici n-au dat vreo filmare in care sa se vadă cum s-a petrecut. De pe mobra lui Q pare ca acesta a iesit putin cam larg in acel viraj iar Morbido a profitat, fapt care l-a speriat/luat prin surprindere pe Q A fost un incident de cursa, nu era ceva de investigat. Cum spui, Q a iesit larg (cum altfel?) iar Morbi s-a bagat. Numai ca s-a bagat ca ghiolbanul. Nu il acuza nimeni de rea intentie, doar ca face manevrelle astea intr-o maniera necontrolata, foarte periculoasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exilatu' Postat 40 minute în urmă Share Postat 40 minute în urmă Moreira iz on faier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 32 minute în urmă Share Postat 32 minute în urmă Acum 25 minute, xt600 a spus: A fost un incident de cursa, nu era ceva de investigat. Cum spui, Q a iesit larg (cum altfel?) iar Morbi s-a bagat. Numai ca s-a bagat ca ghiolbanul. Nu il acuza nimeni de rea intentie, doar ca face manevrelle astea intr-o maniera necontrolata, foarte periculoasa. S-a dat vreo reluare cu acea depasire, ca eu n-a văzut. Ma refer la o reluare in care sa se vada clar manevra. Asa dupa filmarea de pe mobra lui Q, parea ca Morbidu a venit de departe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate