Method Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă Upsy daisy RF about to be gang raped... Au Pana Marquez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmdbmw Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă (editat) Mm out cu pana...in ce hal s-a indoit janta aia Editat 7 ore în urmă de bmdbmw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă A venit satana si a plecat satana. Plm cum era janta aia... cred ca a strmbat-o cand a trecut peste vibrator pe pana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă Uu am văzut la reluare și eu. Aia nu e pana aia e janta lovita...oare de la ieșirea aia pe vibrator? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmdbmw Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă Si...tirbusonul pe 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă Aaaa călcat Mir Facepalm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă Alex a picat in acelasi loc cu MM? Ogura mananca si el Ducati pe paine... 4 Aprilia in top 5! 4 minutes ago, Method said: Aia nu e pana aia e janta lovita...oare de la ieșirea aia pe vibrator? +1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă (editat) Acum 6 minute, Method a spus: Uu am văzut la reluare și eu. pare ca a pierdut aerul inainte pt ca ridica mobra repede inainte si venea foarte larg. Ori forta ca sa-l ajunga pe RF si la fel cum a mers toata cursa nu reusea sa incadreze mobra pe viraj si a spart cand a trecut peste vibrator, ori a avut inainte pana si a strambat janta cand a lovit vibratorul bun si Martin... sper sa isi revina. Ce ma bucura cel mai milt este ca deocamdata ducati nu mai este mobra suprema.... vedm cum o fi mai incolo. Editat 6 ore în urmă de damager Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă Super cursa, una peste alta JM si-a ales prost momentul sa plece la Yamaha....daca mai era vreo indoiala ... sau mai degraba italienii l-au pus pe faras... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă Iuhuuuu !!!! Aprilia top. Bravo Bezzecchi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă Cel putin pe circuitul asta Aprilia a fost arma totala. Ok, circuit oarecum atipic, unde aero joaca un rol foarte important, dar vestile nu sunt deloc bune pentru Ducati. Anul trecut, fratii marquez faceau mishto de tot plutonul, iar patru motorete Ducati erau in top 5. Acum Ducati a fost pe niciunde... weekend de uitat pentru ei. Foarte urata dejantarea aia la MM... la cca 180 km/h... pff.. De remarcat depasirea lui JM la MM si a lui Mir la DiGia. Bezz imperial... omul cursei de departe. Acosta, exceptional pe autobuzul ala... O cursa foarte frumoasa... La cum arata lucrurile, cred ca vom avea un sezon foarte interesant. Doamne ajuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă Deci Qatar-ul sare din schema... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă 1 oră în urmă, damager a spus: ducati nu mai este mobra suprema.... vedm cum o fi mai incolo. Da și eu sper,măcar sa se bata cu cineva MM. Nu îmi inchipui ca Bez va avea forța mentala și Aprilia profesionalismul sa tina o lupta de un întreg sezon pt campionat dar măcar asa pe alocuri.. 1 oră în urmă, Lup69 a spus: Super cursa, una peste alta JM si-a ales prost momentul sa plece la Yamaha....daca mai era vreo indoiala ... sau mai degraba italienii l-au pus pe faras... Da,mai degeaba a 2a. Și poate cineva sa ii condamne? Acum 44 minute, Lup69 a spus: Deci Qatar-ul sare din schema... Pai na...am văzut ca a cazut o bombardea și pe Burj Kakalifa pe acolo. Va fi iureș mare. Update : se pare ca Alonso e bine,tocmai a pus o poza de pe patul de spital "muy afortunado" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă (editat) Acum 3 ore, frigider a spus: Sa știi ca cu mm q nu a avut probleme deloc. De presiune etc. Dar apoi a cedat psihic mai rău ca o femeie. Dubios S-au si intalnit de multe ori pe circuit. El are probleme psihologice, in general. Editat 3 ore în urmă de xt600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Cică Yamaka,în urma rezultatelor excepționale înregistrate la Buriram,le-a interzis pilotilor sa dea declarații în presa. Asta nu schimba totuși rezultatele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă (editat) Era fraților Marquez se pare că a apus Bez campion. Sau Pedro? Am descoperit problema. MM mergea calm cand a avut o problema în viraj și a decis sa nu riște și sa iasă larg. Dacă mergea la nervi nu pățea buba asta. Aparent nu s a mai întâmplat buba asta cu îndoit janta. Și când nu termina cursa omu bifează un record. s-a-ncheiat sirul de 88 curse cu ducati pe podium. cu ceva ghinion ce-i drept. tot respectu pt Bez ca dupa ce a comis-o sambata a mers asa. ok si cu putin noroc ca MM nu l-a-ncurcat deloc la start - dar si daca il incurca, tot bez castiga. RF iar super bine. JM la fel, are 5 zile de mers pe moto. nu-l vad bine pe Bez. Cat despre Peco - sa speram ca acest cauciuc special e problema. Dar aia de la TNT au pus punctul pe i: anul trecut tot cauciuc tratat era. E o posibilitate sa fie si in brazilia acelasi cauciuc. Eu sper sa mearga mai OK mm acolo ca e circuit nou, plm. Editat 1 oră în urmă de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate