xt600 Postat 10 ore în urmă Share Postat 10 ore în urmă Acum 56 minute, Ovidiu M a spus: ..... ci pentru ca Pedro e un MM dar cu o moto presa slaba pentru a face diferenta. Si, din pacate, va ajunge la Ducati intr-un moment in care constructorul italian nu mai detine suprematia, Iar Marea Resetare va amesteca si mai mult cartile. Din pacate, timingul nu este cel mai bun... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovidiu M Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă Acum 38 minute, frigider a spus: pentru Bastianini ce scuza ai? La Bestie e pura intamplare. Uite rezultatele din celelalte etape: Pedro e constant bun, in ciuda motocicletei si a rezultatelor colegilor de la KTM: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă As indrazni sa spun ca si KTM a facut progrese sensibile. In situatia in care se afla austriecii, sunt condamnati sa progreseze, altfel nu mai au viitor in aceasta competitie. Cu tot talentul, Acosta nu s-ar bate constant la podium, daca nu ar avea cu ce. Iar Bastianini, Binder, etc, sunt nevoiti sa se adapteze la o motocicleta care este construita preponderent in jurul lui Acosta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă 1 oră în urmă, xt600 a spus: Si, din pacate, va ajunge la Ducati intr-un moment in care constructorul italian nu mai detine suprematia, Iar Marea Resetare va amesteca si mai mult cartile. Din pacate, timingul nu este cel mai bun... saracu pedro. Cica Birer ala sau cum il cheama se lupta sa il tina pe pedro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă Acum 1 oră, Ovidiu M a spus: De unde o tot scoateti pe asta cu retrasul? MM nu s-a retras cand a terminat campionatul pe 13 si 14 si se retrage acum pentru ca nu a (mai) castigat curse la rand? Sa fim seriosi... @frigider Pedro a terminat pe podium nu pt ca e KTM rupta din soare, ci pentru ca Pedro e un MM dar cu o moto presa slaba pentru a face diferenta. Foarte adevarat. 1 oră în urmă, frigider a spus: pentru Bastianini ce scuza ai? Basti e bun si el dar moto e ciudata, poate ii place prea mult aici. Ca lui Rins cand a castigat cu Honda apoi a fost pe nicaieri in rest. Ti-ai raspuns singur. Sa il urmaresti pe Bastianini la Jerez and beyound - Acosta tot in carti va fi,Bastianini...oha. 1 oră în urmă, frigider a spus: 2026 ultimul an pe rit vechi: eu nu as mai fi investit 1 leu pt 2026 vazand ce sezon 25 a avut ducati. asta or fi facut si ei? Si eu la fel m-as fi gandit...vis-a-vis de motor si alte chestii consumatoare de bani nu cred ca au mai bagat,dar la aero am inteles ca deja testau alte carene pe la Jerez cu Pirro...nu ca aero nu ar fi consumatoare de bani,dimpotriva. 1 oră în urmă, frigider a spus: acum, Aprilia stiind ca e ultimul an pe reguli vechi - au turnat bani cu galeata si au facut 2-3-5 pasi in fata? bazandu-se si ei pe ideea ca ducati vor sta chill? stiau ca e poate sansa lor? (eu asa am zis, daca bez nu iese campion anu asta poate nu va mai avea sansa asta vreodata, nu stim cum va merge pe moto sub reguli noi) cu MM in balarii chiar ar fi putut fi anul Bez dar JM e ca un ghimpe care doar va intra din ce in ce mai adanc pe masura ce aduna KM si isi revine. Aprilia nu cred ca a facut-o special pe sistemul "Ducati nu va mai baga bani in ultimul an,hai sa rupem noi norma",la Aprilia e o progresie continua din 2022 de cand i-a convins AEx sa scoata acea motoreta groundbreaking. Intradevar ca progresul lor a fost accelerat din a 2a parte a sezonului 2025 - cauze fiind mai multe : progrese tehnice ale lor in primul rand,apoi MM a fost accidentat/nu a mai tras/nu a mai riscat/participat la anumite curse... Acum in 2026 e foarte interesant ca se vede inca 1 (MARE) pas al Aprilia atat pe aero (vezi ce ziceau riderii cum Aprilia's au apasare sporita pe frane dar si better grip in conditii low-grip) cat si pe motor (vezi capatul liniei drepte de la COTA cu Aprilia recuperand vizibil fata de Ducati deci terminal speed superior). Din ce s-a vazut pe COTA,par a avea cel mai puternic motor,this is new for 2026... Deci da - au bagat niste bani pt a realiza toate astea. Piloti capabili de a duce motoreta pe 1 si a se bate la campionat au si din astia...sa nu cumva sa nu isi dea in cap unul altuia,pt ca JM nu va putea fi stapanit sa nu se bata cu Bez.... 1 oră în urmă, frigider a spus: nu e vb ca nu vrea el sa mai ia 1-2 titluri e vb de accidentari. la un mom dat poa sa isi dea seama ca nu merita. A zis ca se va retrage atunci cand nu mai e la varf,cand nu se mai poate bate pt podiumuri. Ceea ce in momentul de fata nu cred ca e cazul. Acum 43 minute, xt600 a spus: As indrazni sa spun ca si KTM a facut progrese sensibile. In situatia in care se afla austriecii, sunt condamnati sa progreseze, altfel nu mai au viitor in aceasta competitie. Cu tot talentul, Acosta nu s-ar bate constant la podium, daca nu ar avea cu ce. Intradevar,se vede ceva,in ciuda gaurii negre financiare in care sunt. Acosta a zis ca noua motoreta se simte mult mai ok pe curbe,e mai maleabila. El merge cu toate update'urile si carenele "actualizate" ceilalti se pare ca nu prea le place,merg cu iteratiile trecute. Cine stie...cert e ca Acosta a fost in carti si aici si la celelalte 2 curse. Ok ok - cele 2 anterioare au fost low grip dar aici ai nevoie si de o moto buna pe curbe si putere pt linia dreapta si flickabilitate pt curbele acelea de final...ai nevoie de o moto destul de performanta pt a fi bine pe Cota. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă (editat) Atatea discutii pentry 3 etape din care cel putin toate au fost dubioase. Prima .. ca prima, inca nu s-au dezmeticit toti. MM abandon tehnic. Chiar ca nu a fost vina nimanui acea intamplare cu roata spate. Brazilia, fiasco total, vreme aiurea in zilele de pregatire, asflat ciudat, gropi in asfalt, prea cald in ziua cursei, cursa scurtata. COTA - reperul tuturor, Marc Marquez se rupe in doua din prima zi cazand la 187.5Km pe un viraj pe care in anii trecuti il lua cu ochii inchisi - motivul circuitul are in feicare an alte damburi pentru ca organizatorii le polizeaza pe unele dar apar altele. O fi MM zeu dar dupa cazatura aia va spun cu mana pe inima ca pur si simplu i s-a taiat si de COTA si de tot, probabil voia la el in casa in patut si sa mangaie potaia. Posibil sa se fi despartit si de Gemma.. ? Din tot asta de mai sus voi trageti marile concluzii, ca Aprilia rupe, ca MM se retrage.. Mie de ex mi se pare ca Pecco merge un picut mai bine, a mai scapat de sindromul MM=bau Bau.. (BTW am vazut un documentar pe motoGP app pe televizor, MM All in RED, pe care credeam ca l-am vazut, .. dar nu, acolo sunt multe momente cu Pecco si Marc facand chestii impreuna, se inteleg destul de bine) Diggia este exemplul cel mai clar ca Ducati nu este praf si nu a patit nimic. Alex Marquez - ce plm o mai fi avand si ala, cine stie .. are el ceva Morbidelli.. nici nu are rost sa discutam. p.s. stiu ce are Alex Marquez, pleaca de la Gresini si asta probabil il chinuie putin psihic plus ca probabil nu mai are acelasi chef sa se rupa in doua. Alex nu e vreun mega talent, el este un tip super-muncitor (o spune chiar fra-su in acelasi documentar) -- iar daca nu mai depune atata efort, se vede. La el nu e magie, la el e doar munca. Editat 6 ore în urmă de B.B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă Acum 21 minute, B.B. a spus: MM All in RED, pe care credeam ca l-am vazut, .. dar nu, acolo sunt multe momente cu Pecco si Marc facand chestii impreuna, se inteleg destul de bine) *all on red - ca la ruleta pai erau camere, normal ca se purtau frumos Acum 21 minute, B.B. a spus: Atatea discutii pentry 3 etape din care cel putin toate au fost dubioase. or fi fost dubioase da bez a luat 3 din 3. Acum 22 minute, B.B. a spus: Diggia este exemplul cel mai clar ca Ducati nu este praf si nu a patit nimic. digia era ba sus ba jos acu e mai mereu sus, a facut clic si el. in timp ce fratii M - au facut declic. Acum 26 minute, B.B. a spus: BTW am vazut un documentar pe motoGP eu vreau sa ma uit la inside ducati - ar fi episod pt fiecare etapa. sunt curios de asta de la cota. tot e pauza 1 luna. Acum 27 minute, B.B. a spus: Mie de ex mi se pare ca Pecco merge un picut mai bine anu trecut incepuse cu locuri 2-3-5 anu asta e mai rau dar aici la cota da, parea ca incepe sa miste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă ...și Quartararo despre cursa din Cota și situația actuală a echipei Yamaha : "Honestly, I don't think there's anything to take away from a race like this.We had a really bad time this Sunday; the bike changes a lot. “I try to do things a little differently, experiment during the race, because in the end we're so far behind that I've been able to try some small details, but it's clear that it's not working. I'm already expecting it to be a very long season." Seems fair. Acum 1 oră, B.B. a spus: Din tot asta de mai sus voi trageti marile concluzii, ca Aprilia rupe, ca MM se retrage.. Mie de ex mi se pare ca Pecco merge un picut mai bine, a mai scapat de sindromul MM=bau Bau.. Diggia este exemplul cel mai clar ca Ducati nu este praf si nu a patit nimic. Alex Marquez - ce plm o mai fi avand si ala, cine stie .. are el ceva Morbidelli.. nici nu are rost sa discutam Sunt de acord cu tine în anumite lucruri : - nici mie nu mi se pare ca se puteau trage mari concluzii despre Aprilia dupa primele 2 etape - circuite ciudate Low-grip fara date etc.Dupa Cota însă....inclin sa cred ca Aprilia are un gamechanger. - MM nu a pomenit nimic de retragere,discuția despre retragere mi se pare fake,un zvon lansat de fanboii care sunt panicați ca idolul lor nu mai castigă absolut tot ca în 2025 și considera ca MM va da quit - MM nu a dat quit când era în cea mai neagra perioadă a sa 2020-2023 și da acum pt ca Ducati nu mai e chiar arma letala și el are o accidentare (minora fata de ce a avut anterior) la umăr?Haida-de. - Pecco pare a fi mult mai ok dar sa vedem la următoarele 2-3 gp uri înainte sa îl dam "vindecat" - intradevar performanta lui Diggia eu cred ca arata clar faptul ca Gp26 e chiar o moto performanta...doar ca Aprilia pare și mai performanta- asta e viața - Morbidelli...are si el Gp26? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgem Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă 1 oră în urmă, Method a spus: - MM nu a pomenit nimic de retragere,discuția despre retragere mi se pare fake,un zvon lansat de fanboii care sunt panicați ca idolul lor nu mai castigă absolut tot ca în 2025 și considera ca MM va da quit - MM nu a dat quit când era în cea mai neagra perioadă a sa 2020-2023 și da acum pt ca Ducati nu mai e chiar arma letala și el are o accidentare (minora fata de ce a avut anterior) la umăr?Haida-de. - Morbidelli...are si el Gp26? MM a spus înainte de începerea sezonului că motivul pentru care nu vrea să semneze pe 2 ani un nou contract (ci vrea 1+1) e ca să se poată retrage, dacă vede clar că nu mai e competitiv. Nu vrea să rămână ca Rossi prea mult în competiție, când nu mai are șanse să fie campion se retrage. Nu e cazul acum, are șanse. Morbidelli nu are GP26, inițial era vorba ca ambele motociclete VR46 să fie GP26, apoi s-a răzgândit Rossi (după ce și Morbidelli a spus la teste că se înțelege mai bine cu modelul vechi). Știu asta to tdin articole mai vechi citite, înainte de începerea sezonului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă (editat) In plus si eu am auzit o declaratie a lui MM in care a spus ca nu vrea sa concureze la 40 de ani. Acum cati are, 33? Cu alte ocazii si de mai multe ori a spus ca o sa concureze atata timp cat "he will still enjoy it".** Nu, nu cred in vreo retragere fulgeratoare dar e pe masa, probabil la varsta de 35. ** acum stim ce inseamna "enjoy it" la Marc,, adica sa castige.. Editat 3 ore în urmă de B.B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă 1 oră în urmă, georgem a spus: MM a spus înainte de începerea sezonului că motivul pentru care nu vrea să semneze pe 2 ani un nou contract (ci vrea 1+1) e ca să se poată retrage, dacă vede clar că nu mai e competitiv. Nu vrea să rămână ca Rossi prea mult în competiție, când nu mai are șanse să fie campion se retrage. Nu e cazul acum, are șanse. Morbidelli nu are GP26, inițial era vorba ca ambele motociclete VR46 să fie GP26, apoi s-a răzgândit Rossi (după ce și Morbidelli a spus la teste că se înțelege mai bine cu modelul vechi). Știu asta to tdin articole mai vechi citite, înainte de începerea sezonului. Da aia am citit și eu dar nu cred ca e cazul,adică omul se bate la podiumuri etapa de etapa.Sunt convins ca e inca the man to beat - presimt ca la Jerez și LeMans o sa se schimbe nițel balanța. Mi se pare foarte calculat și realist și sunt sigur ca înțelege ca Ducati nu vor fi 4ever în fruntea tuturor. Deci Morbi are Gp25...sau 24? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgem Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 7 minute, Method a spus: Deci Morbi are Gp25...sau 24? Are modelul GP25, din câte înțeleg. https://www.motorsport.com/motogp/news/rossi-vr46-team-launches-2026-motogp-bike-in-rome/10789901/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă La 30.03.2026 la 15:31, frigider a spus: Prostii. MM a uitat sa se dea de anu trecut până acum, nu ii mai căutați scuze. la fel ca si Peco care a uitat din 2025 sa se dea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 35 minute, ioio_viola a spus: la fel ca si Peco care a uitat din 2025 sa se dea El chiar pare ca a uitat. În plus, Peco nu a fost accidentat Aici încerc sa bat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgem Postat 40 minute în urmă Share Postat 40 minute în urmă Acum 33 minute, frigider a spus: El chiar pare ca a uitat. În plus, Peco nu a fost accidentat Aici încerc sa bat. Peco pare că merge mai bine anul ăsta, dar nu mai are motivație. Probabil la anul va fi coleg la Aprilia cu Bezzecchi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate