Method Postat 12 ore în urmă Share Postat 12 ore în urmă ...și una amuzantă pt cine s-a uitat la moto2 : Alonso a declarat ca startul lui ratat de pe urma caruia a ajuns pe locul 15 în primul viraj (dar a recuperat și a terminat pe ....4?) s-a datorat faptului ca a uitat sa bage motoreta în viteză pe linia de start. Facepalm * și motivul abandonului lui Bagnaia - probleme la frâne La fel ca JM în sprint....Pe Jerez probleme la frâne?Foarte ciudat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Acum 8 ore, exilatu' a spus: I-a auzit pe comentatori spunând că e o temperatură bună la sol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 1 oră în urmă Autor Share Postat 1 oră în urmă Acum 10 ore, Method a spus: Ei serios?Ma uit P.S. Vorbeau în cooldown room despre cazatura lui MM : - Bez : "(Marquez) a încercat sa tina pasul cu tine (AM) și a întrat mult prea tare în 11 și...." - Diggia tot despre Marquez: nu a ieșit larg deloc a fost doar... - AM : a fost destul de mult vânt în 11 totuși... Sa tragă fiecare ce concluzie dorește.Eu o vad ca pe exact ce a zis Bezzechi - a vrut sa nu il lase pe AM sa fuga și a forțat cam prea mult.Asta e.Next time - la LeMans cred va fi top dog Marquez. si baietii de la TNT ziceau acelasi lucru. ca a fortat sa nu-l piarda pe AM in conditiile in care asta era mult mai rapid de boshorogu de fra-su Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă tinand cont ca a cazut, chiar de doua ori, totusi a adunat 12 puncte boshorogu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat 40 minute în urmă Share Postat 40 minute în urmă Acum 12 ore, Method a spus: Neoficial însă e f clar : Yamaha - JM (lol) + Ogura Honda - Q (15mil/an?omg) + Mir K(k)tm - AM (1 meleon,serios?) + ....? (era Vinales în plan la început de an dar acum nu știu dacă mai e în cărți) Aprilia - Bez +Bagnaia (pleașca vieții ce a prins) Ducati - Dreamteam MM + Acosta. zvonurile zic ca la Honda o sa fie Q+ David Alonso.... raamane de vazut unde o sa fie Mir. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 34 minute în urmă Share Postat 34 minute în urmă Acum 3 minute, damager a spus: zvonurile zic ca la Honda o sa fie Q+ David Alonso.... Wow serios?Pfff.... Alonso e mare meserie insa uite,mai are de invatat.Nu e proven inca daca ma pot exprima asa. Asta nu inseamna ca nu ar fi o achizitie f buna. Sunt f curios daca sezonul asta va lua campionatul la moto2...intradevar insa,Honda nu poate astepta sa vada daca baiatul confirma pt ca acuma pana in iunie-iulie se semneaza contractele,dupa aia mai trebuie sa astepte 2 ani... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate