Method Postat 13 ore în urmă Share Postat 13 ore în urmă ...și una amuzantă pt cine s-a uitat la moto2 : Alonso a declarat ca startul lui ratat de pe urma caruia a ajuns pe locul 15 în primul viraj (dar a recuperat și a terminat pe ....4?) s-a datorat faptului ca a uitat sa bage motoreta în viteză pe linia de start. Facepalm * și motivul abandonului lui Bagnaia - probleme la frâne La fel ca JM în sprint....Pe Jerez probleme la frâne?Foarte ciudat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Acum 8 ore, exilatu' a spus: I-a auzit pe comentatori spunând că e o temperatură bună la sol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 3 ore în urmă Autor Share Postat 3 ore în urmă Acum 10 ore, Method a spus: Ei serios?Ma uit P.S. Vorbeau în cooldown room despre cazatura lui MM : - Bez : "(Marquez) a încercat sa tina pasul cu tine (AM) și a întrat mult prea tare în 11 și...." - Diggia tot despre Marquez: nu a ieșit larg deloc a fost doar... - AM : a fost destul de mult vânt în 11 totuși... Sa tragă fiecare ce concluzie dorește.Eu o vad ca pe exact ce a zis Bezzechi - a vrut sa nu il lase pe AM sa fuga și a forțat cam prea mult.Asta e.Next time - la LeMans cred va fi top dog Marquez. si baietii de la TNT ziceau acelasi lucru. ca a fortat sa nu-l piarda pe AM in conditiile in care asta era mult mai rapid de boshorogu de fra-su Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă tinand cont ca a cazut, chiar de doua ori, totusi a adunat 12 puncte boshorogu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 12 ore, Method a spus: Neoficial însă e f clar : Yamaha - JM (lol) + Ogura Honda - Q (15mil/an?omg) + Mir K(k)tm - AM (1 meleon,serios?) + ....? (era Vinales în plan la început de an dar acum nu știu dacă mai e în cărți) Aprilia - Bez +Bagnaia (pleașca vieții ce a prins) Ducati - Dreamteam MM + Acosta. zvonurile zic ca la Honda o sa fie Q+ David Alonso.... raamane de vazut unde o sa fie Mir. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 3 minute, damager a spus: zvonurile zic ca la Honda o sa fie Q+ David Alonso.... Wow serios?Pfff.... Alonso e mare meserie insa uite,mai are de invatat.Nu e proven inca daca ma pot exprima asa. Asta nu inseamna ca nu ar fi o achizitie f buna. Sunt f curios daca sezonul asta va lua campionatul la moto2...intradevar insa,Honda nu poate astepta sa vada daca baiatul confirma pt ca acuma pana in iunie-iulie se semneaza contractele,dupa aia mai trebuie sa astepte 2 ani... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 1 oră în urmă Autor Share Postat 1 oră în urmă btw ca m-am cam uitat pe sarite la curse ca am fost prins cu altele si seara imi picau ochii in gura cand ma uitam la ele. ce a facut turkish delight? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă (editat) Acum 13 ore, Method a spus: Neoficial însă e f clar : Yamaha - JM (lol) + Ogura Honda - Q (15mil/an?omg) + Mir K(k)tm - AM (1 meleon,serios?) + ....? (era Vinales în plan la început de an dar acum nu știu dacă mai e în cărți) Aprilia - Bez +Bagnaia (pleașca vieții ce a prins) Ducati - Dreamteam MM + Acosta. sunt zvonuri ca DiGi ar merge la KTM si de Vinales inapoi la Aprilia/Trackhouse. Daca Trackhouse ramane cu Aprilia. Mir nu are nimic deocamdata. Sunt destul de multi care nu au semnat nimic conform zvonurilor: Miler, Binder, Rins, Mir, Marini, Zarco, Morbideli... Editat 1 oră în urmă de ioio_viola Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 19 minute în urmă Share Postat 19 minute în urmă Acum 56 minute, Cavaleru a spus: btw ca m-am cam uitat pe sarite la curse ca am fost prins cu altele si seara imi picau ochii in gura cand ma uitam la ele. ce a facut turkish delight? Slab! Foarte slab! Si nu locul ocupat, la final, este partea nasoala, ci faptul ca a terminat la 44sec si jumatate de lider. Enorm!!! Si asta pe un circuit pe care, daca nu ma insel, il cunoaste, pentru ca este si in calendarul WSBK. Sau ma insel? In declaratiile de dupa rundele precedente, parea foarte demoralizat si asta nu e bine. Are nevoie urgenta de psiholog, altfel nu il vad bine. Fara un mental bun, skill-ul este degeaba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate