Sari la conținut

4. SPAIN ESTRELLA GALICIA 0,0 GRAND PRIX OF SPAIN

Postări Recomandate

...și una amuzantă pt cine s-a uitat la moto2 :

Alonso a declarat ca startul lui ratat de pe urma caruia a ajuns pe locul 15 în primul viraj (dar a recuperat și a terminat pe ....4?) s-a datorat faptului ca a uitat sa bage motoreta în viteză pe linia de start.

Facepalm:lol:

* și motivul abandonului lui Bagnaia - probleme la frâne 

La fel ca JM în sprint....Pe Jerez probleme la frâne?Foarte ciudat...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 110
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Acum 10 ore, Method a spus:

Ei serios?Ma uit :ok:

P.S. Vorbeau în cooldown room despre cazatura lui MM :

- Bez : "(Marquez) a încercat sa tina pasul cu tine (AM) și a întrat mult prea tare în 11 și...."

- Diggia tot despre Marquez: nu a ieșit larg deloc a fost doar...

- AM : a fost destul de mult vânt în 11 totuși...

Sa tragă fiecare ce concluzie dorește.Eu o vad ca pe exact ce a zis Bezzechi - a vrut sa nu il lase pe AM sa fuga și a forțat cam prea mult.Asta e.Next time - la LeMans cred va fi top dog Marquez.

si baietii de la TNT ziceau acelasi lucru. ca a fortat sa nu-l piarda pe AM in conditiile in care asta era mult mai rapid de boshorogu de fra-su

Link spre comentariu

Acum 12 ore, Method a spus:

Neoficial însă e f clar :

Yamaha - JM (lol) + Ogura

Honda - Q (15mil/an?omg) + Mir 

K(k)tm - AM (1 meleon,serios?) + ....? (era Vinales în plan la început de an dar acum nu știu dacă mai e în cărți)

Aprilia - Bez +Bagnaia (pleașca vieții ce a prins)

Ducati - Dreamteam MM + Acosta.

zvonurile zic ca la Honda o sa fie Q+ David Alonso....

raamane de vazut unde o sa fie Mir.

Link spre comentariu

Acum 3 minute, damager a spus:

zvonurile zic ca la Honda o sa fie Q+ David Alonso....

Wow serios?Pfff....

Alonso e mare meserie insa uite,mai are de invatat.Nu e proven inca daca ma pot exprima asa.

Asta nu inseamna ca nu ar fi o achizitie f buna.

Sunt f curios daca sezonul asta va lua campionatul la moto2...intradevar insa,Honda nu poate astepta sa vada daca baiatul confirma pt ca acuma pana in iunie-iulie se semneaza contractele,dupa aia mai trebuie sa astepte 2 ani...

Link spre comentariu

btw ca m-am cam uitat pe sarite la curse ca am fost prins cu altele si seara imi picau ochii in gura cand ma uitam la ele. ce a facut turkish delight?

Link spre comentariu

Acum 13 ore, Method a spus:

Neoficial însă e f clar :

Yamaha - JM (lol) + Ogura

Honda - Q (15mil/an?omg) + Mir 

K(k)tm - AM (1 meleon,serios?) + ....? (era Vinales în plan la început de an dar acum nu știu dacă mai e în cărți)

Aprilia - Bez +Bagnaia (pleașca vieții ce a prins)

Ducati - Dreamteam MM + Acosta.

sunt zvonuri ca DiGi ar merge la KTM si de Vinales inapoi la Aprilia/Trackhouse. Daca Trackhouse ramane cu Aprilia. 

Mir nu are nimic deocamdata. Sunt destul de multi care nu au semnat nimic conform zvonurilor: Miler, Binder, Rins, Mir, Marini, Zarco, Morbideli...

Editat de ioio_viola
Link spre comentariu

Acum 56 minute, Cavaleru a spus:

btw ca m-am cam uitat pe sarite la curse ca am fost prins cu altele si seara imi picau ochii in gura cand ma uitam la ele. ce a facut turkish delight?

Slab! Foarte slab! Si nu locul ocupat, la final, este partea nasoala, ci faptul ca a terminat la 44sec si jumatate de lider. Enorm!!! Si asta pe un circuit pe care, daca nu ma insel, il cunoaste, pentru ca este si in calendarul WSBK. Sau ma insel? In declaratiile de dupa rundele precedente, parea foarte demoralizat si asta nu e bine. Are nevoie urgenta de psiholog, altfel nu il vad bine. Fara un mental bun, skill-ul este degeaba... 

Link spre comentariu

Acum 2 ore, xt600 a spus:

Slab! Foarte slab! Si nu locul ocupat, la final, este partea nasoala, ci faptul ca a terminat la 44sec si jumatate de lider. Enorm!!! Si asta pe un circuit pe care, daca nu ma insel, il cunoaste, pentru ca este si in calendarul WSBK. Sau ma insel? In declaratiile de dupa rundele precedente, parea foarte demoralizat si asta nu e bine. Are nevoie urgenta de psiholog, altfel nu il vad bine. Fara un mental bun, skill-ul este degeaba... 

Sbk'ul nu este motogp,eu de cand tot zic...

Si hai ca inteleg daca primea vreo oferta sa vina la Ducati sau Aprilia o echipa care e in carti,dar cand tu vii pe (de departe) cea mai slaba motoreta din lot,what do you expect?

Uita-te la Bulega,care am inteles ca rupe norii prin sbk si el nici la clasele mici moto3 si moto2 era pocnitoare...dar in sbk chiar merge din cate am inteles...sau am inteles eu gresit?

Erau povesti ca il aduc cumva Ducati in gp,mi s-ar parea aberant,atata vreme cat vorba colegului,sunt nume mai mult decat decente din gp care nu au inca ghidon...

Acum 3 ore, ioio_viola a spus:

Mir nu are nimic deocamdata. Sunt destul de multi care nu au semnat nimic conform zvonurilor: Miler, Binder, Rins, Mir, Marini, Zarco, Morbideli...

De Mir nu imi fac probleme,pt ca eu cred ca se va descurca...in ciuda prestatiilor patetice din ultimii 2 ani.

Binder sper sa isi gaseasca si el un loc,Zarco la fel.

Restul....poate e mai bine sa vina altii mai tineri,sa se mai primeneasca lotul :)

Link spre comentariu