Sari la conținut

Detinatori de Honda CBR 600F

Sinner-
 Share

Ce model de CBR conduci?  

1.871 membri au votat

Nu ai permisiunea să votezi în acest sondaj, sau să vezi rezultate sondaj. Te rog autentifică-te sau înregistrează-te pentru a vota în acest sondaj.

Postări Recomandate

• Răspunsuri 19,6k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Am inceput sa agat gagici cu CBR F pe la ARC si sa le aduc pe topic :) Welcome Iulia! ;)

Asa, apropo de wheelies, aseara am fost la o adunare de stunteri :) si era un tip cu un F4i sport care o tinea lumanare :)..si avea foaie mai mica pe spate decat stock! Apoi m-am dus in parcare la IKEA si surpriza, adidas se da pe o roata :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pe la 6k-7k, da :D 1m maxim am ridicat-o de jos avand in vedere ca e prima oara cand fac voit wheelie!

Link spre comentariu

Nu am citit toate cele 152 de pagini, dar sunt curioasa, mai sunt si alte fete cu cebereuri (ce funnyyyy ce vede scris asa) :D

Mai e aileea, Pushu, Alexutza.. si mai sunt, nu esti singura intre lupi ;)

Link spre comentariu

Ieri la arc am vazut a DOUA tipa cu motor identic identic cu al meu....sa-mi trag una.

Si nu le-ai intrebat, cat baga la ora motocicleta lor? :D

Le-am vazut si eu..;)

Link spre comentariu

F4i la treaba!

Data viitoare trage-ma de mana, ca de fiecare data cand vad un F4 ca al tau ma tot uit :D

post-18773-1217507805_thumb.jpg

post-18773-1217507812_thumb.jpg

post-18773-1217507819_thumb.jpg

Link spre comentariu

F4i la treaba!

Data viitoare trage-ma de mana, ca de fiecare data cand vad un F4 ca al tau ma tot uit :D

ehe mai adidas ai vazut ca poti... ;) si eu mam dat cu cbr-ica al meu ..ma cam uimit aseara ce am facut cu el...ahh...incep sa imi schimb cu mult impresia despre el....uff...la un moment data mam ridicat atat de mult si foarte usor fara sa trag de ea incat numaram stelele, dar a fost mai nasol la cadere ca ma prins cu roata fata prost pozitionat...am tras o sperietura mama mama cu voblajul ce-a urmat..ahhh...deci si f2-ul poate...mai greu unpic dar poate trebuie sa ii prinzi atunci intre 5000 si 7000 punctul acela culminant :) ...pana acasa numai asa am mers in suturi...nu ma mai potoleam... :)

Link spre comentariu

Clar ;)

Pana acum am mai vazut 4 identice. 2 tipi, 2 tipe. Un tip si-o tipa ii cunosc.

Deci este un motor frumos, echilibrat, pana si din punct de vedere sexual :D

@adidas: Sunt inconfundabil, ca-s galben din cap pana-n....brau, ca cizmele-s negre :)

Link spre comentariu

F4i la treaba!

tare tipu' dar o tinea doar cat il tinea gazul ...ii era unpic frica sa ii dea a doua...si tot zicea ca a facut greseala ca si-a schimbat pinioanele...ptr ca tot la fel o ridica exact cu pinioanele ei originale....

asea...deci..ce facem cu intalnirea aia intre cbr f-isti?...sa stabilit ceva...?

Link spre comentariu

Sambata sau Duminica? Eu nu pot veni ca plec maine pe Valea Doftanei si de acolo direct la ai mei la Roman. Next week poate :D

Link spre comentariu

Ieri la arc am vazut a DOUA tipa cu motor identic identic cu al meu....sa-mi trag una.

lasa ca si eu te-am vazut ,te chinuiai sa o scoti din boschetii de la arc ,ti-a luat vreo 2 minute sa te impingi in picioare :D

Link spre comentariu

lasa ca si eu te-am vazut ,te chinuiai sa o scoti din boschetii de la arc ,ti-a luat vreo 2 minute sa te impingi in picioare ;)

Duamneeee da ce se vede lumea asta......uf..... :D :)

eu nu vam vazut pe nici unul....decat pe adidas ca e in calduri se pare... :)

Editat de NeBuN@Ke
Link spre comentariu

sal

tocmai am venit de la omologare..respins ;)

motivul ?! :D : - semnalizatoare spate culoare alba ( obligatoriu galbena )

- bec pozitii fata albastru ( se cere alb )

- asa am luat bestia ce sa fac...

- daca cineva se incumeta sa ma ajute la un schimb sa-mi fac si eu omologarea saru'mana

moto e cbr f4 sport, stau in Dr. Taberei

Link spre comentariu

lasa ca si eu te-am vazut ,te chinuiai sa o scoti din boschetii de la arc ,ti-a luat vreo 2 minute sa te impingi in picioare :)

Aha, tu erai ;)

Si te uitai si radeai in loc sa vii sa ma tragi si pe mine eh? :D

Ce sa-i fac dom'le daca loc langa bordura nu mai aveam, cricu intra in asfalt...am bagat-o la iarba verde. :)

Link spre comentariu

Hai bine v-am gasit eF-istilor ;)

Eu Iulia, una bucata F3. O am de un an si sunt fooooarte multamita. O cheama Xena (iF-XNA) :) Intruniri , plimbari (plimbare???) , dictutii ? I'm in !

salutare!!! nu team mai vazut la arc...probabil ai venit mai tarziu. poate ne vedem la ursu :D ride safe!

Link spre comentariu

Domnu' adidas...mi-a parut bine ;) ...dar imi pare rau ca nu mi-ai prezentat si motoru' :D

Era murdar si imi era rusine sa-l prezint asa :) Si mie mi-a parut bine de cunostinta :)

sal

tocmai am venit de la omologare..respins :)

motivul ?! :) : - semnalizatoare spate culoare alba ( obligatoriu galbena )

- bec pozitii fata albastru ( se cere alb )

- asa am luat bestia ce sa fac...

- daca cineva se incumeta sa ma ajute la un schimb sa-mi fac si eu omologarea saru'mana

moto e cbr f4 sport, stau in Dr. Taberei

Cauta o solutie de compromis cu semnalizatoarele alea sau cumpara-ti becuri normale..si pe pozitie la fel.

Link spre comentariu