Pleata-in-vant Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 as avea si eu nevoie de o toba de Hoinar,Are careva?platesc id de mess:hells_boy_cristi@yahoo.com :cheers salutari cu faru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_83 Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 In continuare donez atas de Dnepr. Primul venit, primul servit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChipTavi Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Aruncati o privire si aici : /index.php?showtopic=226419 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 (editat) In continuare donez atas de Dnepr. Primul venit, primul servit! salutare !!! poti sa atasezi niste poze cu atasul ... ms(de unde esti???) . Am vazut ca ai detinut si un voshod...mai ai piese de la el ???? Editat Iunie 23, 2008 de Sir_Fanes2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angelmic Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Fratilor! Caut innebunit un set de semeringuri de Simson! Aveti careva? 0740229545 Madalin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Din cate ma gandesc eu, tie iti trebuie segmenti. Daca ai uzura numai la cel de ungere, sa nu iti faci griji. Semeringuri se gasesc la magazine de rulmenti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Am de donat un cadru de Peugeot,fac maine poze la el cadru e in stare destul de buna si are si roti,mai am si un rezervor de cz maine la cererea unui user care le vrea pun poze ps:sunt din Lugoj,nu trimit mai departe decat daca primesc suma de bani pe transport, am mai patit-o sa o trimit si sa nu o ridice multumita @Mr_ORL pun aceste donatii,pana acu nu am mai vazut topicul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Am de donat un cadru de Peugeot,fac maine poze la el cadru e in stare destul de buna si are si roti,mai am si un rezervor de cz maine la cererea unui user care le vrea pun pozeps:sunt din Lugoj,nu trimit mai departe decat daca primesc suma de bani pe transport, am mai patit-o sa o trimit si sa nu o ridice multumita @Mr_ORL pun aceste donatii,pana acu nu am mai vazut topicul vreau sa vad poze frate!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 vreau sa vad poze frate!!!! maine Poze cu cadru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 maine Poze cu cadru' ok frate !!! ms pt poze ..nu este chiar ce cautam dar oricum iti multumesc mult !!! Daca pot sa te ajut si eu cu ceva candva ...da-mi PM.... bft Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 (editat) Poze cu rezervorul,scuze pentru claritate dar sunt facute cu telu' Editat Iulie 1, 2008 de Denis TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Poze cu rezervorul,scuze pentru claritate dar sunt facute cu telu' rezervoru imi trebuie mie.. platesc transport tot. doar sa mi-l trimiti.. am 2 cz-euri dintre care doar unul are rezervorul bun. si mai imi trebuie unul. id: iulica_leordeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miha_hoe Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 salutare! m'am apucat de curand sa reconditionez un cz 175 sport si am nevoie de amortizoarele de pe fatza .. daca ma puteti ajuta cumva nu neaparat cu donatie pot sa le si cumpar. va rog sa imi trimiteti un pm va multumesc o seara buna domnilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 (editat) rezervoru imi trebuie mie.. platesc transport tot. doar sa mi-l trimiti.. am 2 cz-euri dintre care doar unul are rezervorul bun.si mai imi trebuie unul. id: iulica_leordeni Rezervoru' pleaca la Iulica aka TheIceman. PS:@miha_hoe:Vezi ca exista un topic cu cerseli,nu mai postati aici cerseli.aici e Donatii Editat Iulie 1, 2008 de Denis TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 bv ma denis....fain pejo's-u ala...fa-te si tu util comunitatii, ca poate asa iti mai speli din pacate si imaginea sifonata... si nu mai da indicatii, pe bune...lasa sa se ocupe altii de asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Salut "nevoiasilor".Ceam mai gasit la fiare vechi in garaj:rez.Dnepra,MZ 2.50,MZ 1.25,Tula. Motoare:MZ 2.50,DKV 1.25 Voshod dezmembrat. CZ 1.75, amortizoare fata Mobra S,Hoinar,Voshod, roti Minsc si Voshod,cadru Voshod, aparatoare completa lant Jawa/Cz 1.75, ap. lant Minsc.Aveti nevoie de ceva dati un PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 sal .. am eu nevoie de un rezervor de MZ 125 si de lantul de minsk... dak se pote....fac multe berii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angelmic Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Ai dreptate! De segmenti am nevoie urgenta! Crezi ca pot sa-i inlocuiesc cumva? Oare se potrivesc cei de Tico, la care diametrul pistonului este de 68,5mm? 0740229545 Madalin sau ID: camaromlm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 Salut "nevoiasilor".Ceam mai gasit la fiare vechi in garaj:rez.Dnepra,MZ 2.50,MZ 1.25,Tula. Motoare:MZ 2.50,DKV 1.25 Voshod dezmembrat. CZ 1.75, amortizoare fata Mobra S,Hoinar,Voshod, roti Minsc si Voshod,cadru Voshod, aparatoare completa lant Jawa/Cz 1.75, ap. lant Minsc.Aveti nevoie de ceva dati un PM.Tel 0722255057 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mendozaccc Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 NU CRED CA AICI TREBUIA SA POSTEZ,DAR....IN FINE! am cunoscut prin cineva un nene care are prin atelierul sau (fier forjat) 1 motor si rotile unui CZ 175(enduro) de care se pregatea sa scape,dupa ce prin 1996 le-a abandonat la el un tip si nu s-a mai intors.voia sa ii faca un cadru special,sau asa ceva! eu le-am vazut si arata bine toate.motorul se invarte la pedala,etc. e pacat mare de ele.omul voia 200 ron pe ele,dar i-am zis ca cu 100 are sanse sa ii aduc pe cineva sa le ia sau sa le luam chiar eu si colegii din clubul din care fac parte sa le punem la noi in club(cand vom avea un sediu!)pe post decorativ. eu zic ca cine ere nevoie de ele....PM.si incerc sa il pun in llegatura directa cu nenea. NUMA' BINE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 Salut "nevoiasilor".Ceam mai gasit la fiare vechi in garaj:rez.Dnepra,MZ 2.50,MZ 1.25,Tula. Motoare:MZ 2.50,DKV 1.25 Voshod dezmembrat. CZ 1.75, amortizoare fata Mobra S,Hoinar,Voshod, roti Minsc si Voshod,cadru Voshod, aparatoare completa lant Jawa/Cz 1.75, ap. lant Minsc.Aveti nevoie de ceva dati un PM. A FOST POSTAT GRESIT ANUNTUL. Un comunist ma intrbat ce mai am prin garaj si i-ar trebui sa faca un Babilonmotors, in trducerea mea ,sa paraie sa scoata fum,dar buna de mers pe drum.Imi pare rau ca v-am dezamagit cu donatiile,Toate bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 sal ..am eu nevoie de un rezervor de MZ 125 si de lantul de minsk... dak se pote....fac multe berii un rezervor as avea, lant numai nou daca vrei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 NU CRED CA AICI TREBUIA SA POSTEZ,DAR....IN FINE! am cunoscut prin cineva un nene care are prin atelierul sau (fier forjat) 1 motor si rotile unui CZ 175(enduro) de care se pregatea sa scape,dupa ce prin 1996 le-a abandonat la el un tip si nu s-a mai intors.voia sa ii faca un cadru special,sau asa ceva! eu le-am vazut si arata bine toate.motorul se invarte la pedala,etc. e pacat mare de ele.omul voia 200 ron pe ele,dar i-am zis ca cu 100 are sanse sa ii aduc pe cineva sa le ia sau sa le luam chiar eu si colegii din clubul din care fac parte sa le punem la noi in club(cand vom avea un sediu!)pe post decorativ. eu zic ca cine ere nevoie de ele....PM.si incerc sa il pun in llegatura directa cu nenea. NUMA' BINE! Ce dimensiuni au rotile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 maine Poze cu cadru' VALABIL!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Comyny Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 Salut!! Pai donez un cauciuc Barum 18/3.25.. e destul de sters dar merge pentru cine nu are . Daca e cineva interesat pun si poze.Numa'bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate