raducanescovan Postat Iunie 10, 2014 Share Postat Iunie 10, 2014 salutare ma intereseaza sa cumpar o roata fata de pegaso ; imi trebuie doar cercul si spitele , fara butuc stiu, probabilitatea ca cineva sa vanda doar astea e mica, dar imi incerc norocul 0749/356.947 sau PM multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shumilica Postat Iunie 10, 2014 Share Postat Iunie 10, 2014 @raducanescovan uita-te prin paginile anterioare (vreo 5-6 in urma) si-au pus mai multi motocicletele la dezmembrat. Cauta si pe olx/tocmai. Oricum iei toata roata la un pret bun, nu cred ca are rost sa te complici si tu si vanzatoru sa le iei separat. Ieri am fost pana la comana si am bagat-o prin padure, pana la izvor acolo, cred ca primul meu drum forestier mai lungut asa, cu tot cu pasager. Am avut ceva emotii la o bucata de vreo 15 metri foarte namoloasa si cu santuri de roti de masini, dar atat eu cat si furia mea rosie ne-am descurcat admirabil! Imi place din ce in ce mai mult de ea, de cum se comporta pe teren accidentat, cum trage, cum arata etc. Sambata am participat la stafeta la triatlonul de la 2 mai (faraasfalt.ro, locul 25 din 67 la categoria noastra, stafeta mixt, multumesc, multumesc) si am mers cu bicla pe un traseu superb, care merita si (cred ca e si) posibil sa fie facut cu motoreta, uitati aici traseul: http://www.endomondo.com/workouts/353054002/4241622 Eu m-as baga oricand sa-l fac, chiar si in weekendul asta cu intrunirea vietii, la care sper sa mai am resurse sa ma alatur si eu lui eugen si gasca lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V a L y O Postat Iunie 10, 2014 Share Postat Iunie 10, 2014 (editat) Am bagat ieri un drum pana la tara si chiar cu 10Km pana sa ajung m-a prins ploaia. Cu ocazia asta am invatat cateva lucruri: doar sub casca nu intra apa si imi trebuie un costum de ploaie (pelerina + pantaloni). Editat Iunie 10, 2014 de V a L y O Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Iunie 10, 2014 Share Postat Iunie 10, 2014 Salut @Cristian 1 ! Bine ai revenit . Asteptam povesti & poze ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugenkawa Postat Iunie 10, 2014 Share Postat Iunie 10, 2014 @raducanescovan uita-te prin paginile anterioare (vreo 5-6 in urma) si-au pus mai multi motocicletele la dezmembrat. Cauta si pe olx/tocmai. Oricum iei toata roata la un pret bun, nu cred ca are rost sa te complici si tu si vanzatoru sa le iei separat. Ieri am fost pana la comana si am bagat-o prin padure, pana la izvor acolo, cred ca primul meu drum forestier mai lungut asa, cu tot cu pasager. Am avut ceva emotii la o bucata de vreo 15 metri foarte namoloasa si cu santuri de roti de masini, dar atat eu cat si furia mea rosie ne-am descurcat admirabil! Imi place din ce in ce mai mult de ea, de cum se comporta pe teren accidentat, cum trage, cum arata etc. Sambata am participat la stafeta la triatlonul de la 2 mai (faraasfalt.ro, locul 25 din 67 la categoria noastra, stafeta mixt, multumesc, multumesc) si am mers cu bicla pe un traseu superb, care merita si (cred ca e si) posibil sa fie facut cu motoreta, uitati aici traseul: http://www.endomondo.com/workouts/353054002/4241622 Eu m-as baga oricand sa-l fac, chiar si in weekendul asta cu intrunirea vietii, la care sper sa mai am resurse sa ma alatur si eu lui eugen si gasca lui. Super. Felicitari pentru calificare. Macar nu ai fost ultimul. Te asteptam cu drag. Noi plecam Vineri dimineata la ora 08:00 din Pantelimon. Am bagat ieri un drum pana la tara si chiar cu 10Km pana sa ajung m-a prins ploaia. Cu ocazia asta am invatat cateva lucruri: doar sub casca nu intra apa si imi trebuie un costum de ploaie (pelerina + pantaloni). ValyO, eu mi-am luat din Dragonul Rosu un costum de pescar pentru ploaie. Anul trecut am dat 35 de ron. E destul de rezistent, dar transpiri la greu daca stai cu el pe loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Iunie 10, 2014 Share Postat Iunie 10, 2014 Salut Aprilistilor! M-am intors din turneu!Am sa revin mai incolo cu detalii si poze! Mai aline,da' fain numar ai... Cat ii priveste pe cei ce au renuntat la Aprilica,le doresc sucesuri multe cu ceea ce-si vor lua sau nu dup-aia!Cei ce nu inteleg sensibilitatea calutului innaripat,nu prea au de ce avea unul!Apropos:stiti cate probleme tehnice am avut in 3700 de km?Zero!La fel si ceilalti! daca a fost un succes nu pot decat sa ma bucur... asteptam cu totii poze , detalii , si altele care sa ne instruiasca si pe noi cei cu experienta mai putina .. cat despre numar ... sincer asa a picat ,am renuntat la nr preferential , nu din cauza banilor , nu stiu , cel putin am zis la rand ....optiune de moment desi ma gandisem la ceva numere ..... si la masina a fost la fel insa in masina port si acum o potcoava de cal pe care am gasit-o chiar cand am luat -o.Prefer sa ma bucur de alte lucruri decat de numar .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jupanu77 Postat Iunie 10, 2014 Share Postat Iunie 10, 2014 @raducanescovan uita-te prin paginile anterioare (vreo 5-6 in urma) si-au pus mai multi motocicletele la dezmembrat. Cauta si pe olx/tocmai. Oricum iei toata roata la un pret bun, nu cred ca are rost sa te complici si tu si vanzatoru sa le iei separat. Ieri am fost pana la comana si am bagat-o prin padure, pana la izvor acolo, cred ca primul meu drum forestier mai lungut asa, cu tot cu pasager. Am avut ceva emotii la o bucata de vreo 15 metri foarte namoloasa si cu santuri de roti de masini, dar atat eu cat si furia mea rosie ne-am descurcat admirabil! Imi place din ce in ce mai mult de ea, de cum se comporta pe teren accidentat, cum trage, cum arata etc. Sambata am participat la stafeta la triatlonul de la 2 mai (faraasfalt.ro, locul 25 din 67 la categoria noastra, stafeta mixt, multumesc, multumesc) si am mers cu bicla pe un traseu superb, care merita si (cred ca e si) posibil sa fie facut cu motoreta, uitati aici traseul: http://www.endomondo.com/workouts/353054002/4241622 Eu m-as baga oricand sa-l fac, chiar si in weekendul asta cu intrunirea vietii, la care sper sa mai am resurse sa ma alatur si eu lui eugen si gasca lui. Si eu ma misc cat de cat si cu bicla, asa ca poate mai schimbam pareri/ experiente. Noi (eu si inca trei colegi) vrem sa mergem pe 28 iunie la Vidraru, sa reconstituim un traseu pe care se desfasoara o competitie, cu o saptamana inainte. Asa ca, daca vrei, putem pastra legatura (si) pentru bicla. Numarul meu este la semnatura, iar pe endomondo sunt "mario bucuresti". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Iunie 11, 2014 Share Postat Iunie 11, 2014 asa, de seara , ca sa am motiv de cearta , am mai dat un strat de lac : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin_escu Postat Iunie 11, 2014 Share Postat Iunie 11, 2014 Salut domnilor, am reusit sa-mi cumpar acumulator, am gasit unul fara intretinere cu gel. Pret 162 lei, este cel albastru din mijloc, cel negru este vechi. L-am luat de la CARANDA din str Drumul Intre Tarlale nr 42, asa cum m-a sfatuit EUGENKAWA. Merci de informatie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Iunie 11, 2014 Share Postat Iunie 11, 2014 Sunt bune bateriile astea Yucell ? Esti multumit ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugenkawa Postat Iunie 11, 2014 Share Postat Iunie 11, 2014 Salut domnilor, am reusit sa-mi cumpar acumulator, am gasit unul fara intretinere cu gel. Pret 162 lei, este cel albastru din mijloc, cel negru este vechi. Acumulatori.jpg L-am luat de la CARANDA din str Drumul Intre Tarlale nr 42, asa cum m-a sfatuit EUGENKAWA. Merci de informatie! Cu placere. Numai bine. Sunt bune bateriile astea Yucell ? Esti multumit ? Remu, eu am avut pe fosta mobra una din aia albastra, de 14 Amperi, aproape 2 ani pana am dat mobra. Iarna am dat-o jos si am tinut-o in casa, la caldura, primavara a luat-o din prima. Momentan pe Pegaso am un Fiam fara intretinere luata tot de la ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Iunie 11, 2014 Share Postat Iunie 11, 2014 (editat) dupa atatea zile ploioase am scos iubitele un pic la o plimbarica pe iarba si nu numai , dupa ce am lustruit un pic lacul de ieri si am facut-o sa luceasca , am incelecat-o si am pus-o la incercare pe vechiul traseu de motocros international Campina , sau ma rog ce a mai ramas din el.. scuze pentru punga , am cules flori de cimbrisor Editat Iunie 11, 2014 de alin geamanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugenkawa Postat Iunie 11, 2014 Share Postat Iunie 11, 2014 Sa-ti traiasca, Alin. Marfa casca aia. Ce marca / model este? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin_escu Postat Iunie 11, 2014 Share Postat Iunie 11, 2014 @remu1 Sunt multumit, pe cea neagra a distrus-o pentru ca nu am scos-o 2 ierni consecutive de pe motor, dar chiar si asa abuzata a tinut 3 ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Iunie 11, 2014 Share Postat Iunie 11, 2014 Sa-ti traiasca, Alin. Marfa casca aia. Ce marca / model este? marca HELD , model Takato 7810- am luat-o la pret redus de la ROMIMOTO-Cluj cand mai luam piese de la ei am vrut sa mai iau una dar nu se mai fabrica acest model .Pret intreg 530 lei eu am luat-o cu 240 . Imi place si mie de aceea am pastrat-o pt mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mony Postat Iunie 12, 2014 Share Postat Iunie 12, 2014 Foarte frumoasa tura. Ma asteptam ca la sarbi sa fie ok drumurile. In Grecia si Macedonia stiam cum sunt, dar pentru Serbia presupuneam ca soselele si autostrazile sunt la alt nivel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shumilica Postat Iunie 12, 2014 Share Postat Iunie 12, 2014 Ce model frumos de pegaso! Poze din fata nu ai? Din ce an e? Cu cat o dai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugenkawa Postat Iunie 12, 2014 Share Postat Iunie 12, 2014 Ehe,Pegaso STRADA. Frumoasa plimbare. Shumulica,mergi maine pana la urma? Noi ne strangem dimineata la 8,la benzinaria Lukoil din Pantelimon. Acum sunt cu fi-miu la antrenmentul de fotbal si cand ma intorc ma apuc de bagaje. Lantul l-am cutat si gresat de ieri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jupanu77 Postat Iunie 12, 2014 Share Postat Iunie 12, 2014 Drum bun, baieti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugenkawa Postat Iunie 12, 2014 Share Postat Iunie 12, 2014 Multumim. Tocmai ce am incarcat calutul cu cele necesare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bodyvl Postat Iunie 12, 2014 Share Postat Iunie 12, 2014 de vanzare:piese aprilia pegaso 650 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costyn Postat Iunie 12, 2014 Share Postat Iunie 12, 2014 Salut,sunt si eu nou pe aici si posesor de calut,am si eu o problema in sensul ca se aude un zgomot de la lant ca si cand ar fi o z ala blocata sau cam asa Ceva ,c'è as putea sa fac sau cine ma poate ajuta si pe mine?stau lagna bucuresti ?.spre oltenita dak e vreun coleg care ma poate ajuta chiar si cu un sfat ii sunt recunoscator,nu prea le am eu asa cu mecanica dar i mi place sa mi dau silinta,asa ca astept un semn de la voi sa pun si eu calutul la punct. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old Postat Iunie 13, 2014 Share Postat Iunie 13, 2014 bine ai revenit, Cristi! nu stiam de ce ai telefonul inchis inainte sa pleci in tura. ca te sunam pe alt numar. scuze! asteptam mai multe detalii, daca vrei! o sa vad cand imi fac timp sa vin cu saua la atelierul vostru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Iunie 13, 2014 Share Postat Iunie 13, 2014 Salut,sunt si eu nou pe aici si posesor de calut,am si eu o problema in sensul ca se aude un zgomot de la lant ca si cand ar fi o z ala blocata sau cam asa Ceva ,c'è as putea sa fac sau cine ma poate ajuta si pe mine?stau lagna bucuresti ?.spre oltenita dak e vreun coleg care ma poate ajuta chiar si cu un sfat ii sunt recunoscator,nu prea le am eu asa cu mecanica dar i mi place sa mi dau silinta,asa ca astept un semn de la voi sa pun si eu calutul la punct. Incearca sa il speli cu multa motorina, sa il freci cu o perie mai dura de plastic, clatesti cu apa si dupa aia ungi bine. Ideal ar fi sa dai jos lantul daca are za de desfacere si sa il lasi in motorina o noapte. Verifica sa fie si intins la specificatii. Poate doar e intins si loveste bascula. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mony Postat Iunie 13, 2014 Share Postat Iunie 13, 2014 @costyn @Patrick_M Din ce am observat, motorina in ziua de azi ataca mult mai tare aluminiul si cauciucul. Probabil din cauza rafinarii mai bune sau / si a aditivilor. Eu unul as folosi pentru curatat orice fel de ulei de motor (auto sau moto) in locul motorinei. Si uleiul curata excelent si desi este gras prin definitie, inmoaie excelent reziduurile... degreseaza foarte bine si e usor de indepartat ulterior. Asta cu degresatul cu ajutorul uleiului v-a placut, nu-i asa ? Dupa aia sters bine de tot cu un spray de curatat lantul sau cu spray de frane, uscat si uns cu spray de lant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate