Sari la conținut

Grupul posesorilor de Aprilia Pegaso 650 pana in 2004

Postări Recomandate

• Răspunsuri 12,2k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Alin,filtrul de aer la modelul tau este de fapt un burete intr-o carcasa,si se scoate pe partea stanga,in zona bateriei?

ca asta?

post-74306-0-08754800-1399892751_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

http://4riders.ro/videoclipuri-motoare/compilatie-cu-accidente-moto?utm_content=buffer4b75d&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=buffer

nu stiu daca vedeti clipul , dar in principiu trb condus cu atentie , chiar daca ai prioritate : " DIN FATA PROSTULUI TREBUIE SA TE DAI LA O PARTE"

multe din faze sunt petrecute la intersectie asa ca ....

bineinteles excluzant" tampeniile"

Aha. Este exact ca filtrul de F650,care la Romimoto este 18 Ron...

stiu ca e roz dar asta am gasit atunci!!!!!!!!

post-78987-0-01884600-1399912978_thumb.jpg

post-78987-0-46498400-1399912982_thumb.jpg

Editat de alin geamanu
Link spre comentariu

WTF este poponeataățare??? :eek: si cum se citeste?? si care e etimologia cuvantului? pe google n-am mai vazut demult cuvant care sa dea atat de putine rezultate (doua, tot de pe motociclism.ro).

Link spre comentariu

bune pozele , am vazut ceva la ambreiaj , mie imi agata in treapta a doua , si nu reusesc sa reglez din cablu , dar nu ma incumet sa desfac inca insa pozele imi sunt edificative pentru a-mi pune intrebari :ce si cum ?

Link spre comentariu

Salutare!!! Va rog sa mi spuneti si mie de unde sa iau un releu de incarcare pt Aprilia Pegaso 650 ML sau daca se potriveste vreo chinezarie ca bani... Al meu incarca la relanti 14.50 iar daca aprind farul si o mai si turez baga 15.80 . VA ROG DATI_MI SOLUTII :peace:

Link spre comentariu

scoate filtru de ulei si vezi ca sunt doua suruburi imbus pe care le desurubezi,mai sunt doua in fata pe acceasi parte cu volanta in dreptul pinioanelor mici(tot doua),dupa ce ai desfacut fi atent si nu forta cu surubelnita in carter.in partea din spate a motorului ai un locas micut unde poti sa fortezi cu surubelnita incet.Ai patit-o pe-a mea.

Eugene mai are inca 4 suruburi dupa cate vad eu

Link spre comentariu

Am schimbat pompa de apa (kit reparatie pompa apa). Si daca tot am lucrat pe partea stanga, am mai schimbat si scarita stanga pilot (era indoita in urma unei trante). Atentie: inainte de a desface suruburile ce tin scarita stanga, cauta pe cineva sa tina de motor. E foarte incomod sa o tii proptita cu umarul si sa lucrezi acolo. :)

Anul trecut am observat ca in timp ce mergeam cu motorul, acul de temperatura scadea putin sub 60 de grade. Acum am verificat termostatul si e blocat pe deschis. Am renuntat la termostat (acum 3 ani am schimbat garnitura de chiuloasa din cauza ca termostatul se blocase pe inchis si a fiert motorul).

Poze: o-ring de la carcasa termostatului si simeringul de la parghia schimbatorului de viteze (28x7x3)

post-41831-0-66687200-1400004289_thumb.jpg

post-41831-0-37879000-1400004293_thumb.jpg

post-41831-0-03118000-1400004296_thumb.jpg

post-41831-0-23360500-1400004299_thumb.jpg

post-41831-0-13181800-1400004302_thumb.jpg

Link spre comentariu

Cred ca in curand ma voi desparti si eu de motorul meu din considerente financiare.

Trebuie doar sa il vopsesc si o sa fie o motocicleta impecabila si mecanic si optic.

Nu voi face schimbul de semeringuri - pe care le am - si de ulei in amortizoare (asta va fi singurul minus)

Pana la sfarsitul lunii va fi gata si o voi scoate la vanzare.

Link spre comentariu

Pacat,Mony, dar asa e in viata. Unele lucruri sun mai prioritare decat altele. Azi am reusit sa ma joc cu un programel de editare, si am reusit sa fac filmuletul asta, din concediul de anul trecut.

Inca un filmulet de pe Transalpina veche, spre Ranca, drumul neasfaltat. Calitatea imaginii nu e extraordinara, ca am filmat cu o camera video veche de mana.

Inca unul:

Mai era una haioasa, in care ne-am trezit cu turma de oi in fata pe urcare si curba la dreapta:

Editat de eugenkawa
Link spre comentariu

Careva dintre voi, isi confectionase un Cablu de ambreiaj artizanal! :)

cum se descurcacablul,rezista bine?,ca mi-am facut si eu doar vre-o 5...:))

evident,inca n-am montat nici unul,dar o sa vina vremea in curand!

Link spre comentariu

• Vizitator changed the title to Grupul posesorilor de Aprilia Pegaso 650 pana in 2004