pachemon Postat Martie 30, 2008 Share Postat Martie 30, 2008 ajutoooooorrrrrr!!!! vreau si io sa ies cu ea si am o mica MARE problema!!! /index.php?showtopic=191735 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Martie 30, 2008 Share Postat Martie 30, 2008 ajutoooooorrrrrr!!!! vreau si io sa ies cu ea si am o mica MARE problema!!! /index.php?showtopic=191735 Nu imi amintesc unde am gasit articolul cu schimbarea garniturilor la amortizorul spate.Mai apeleaza,poate se gaseste cineva sa iti spuna.Daca nu,userul DEALER avea un amortizor de BMW F650 care cred ca se potriveste(practic este aproape aceeasi motocicleta);cauta-l la vanzari si il gasesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ASU11 Postat Martie 30, 2008 Share Postat Martie 30, 2008 @pachemon, contacteaza`ma daca vrei amortizor spate YM: A5U11 0727086015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aprilia_team Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 Salutare fratzilor!!! Am si yo o intrebare!!! Ce ulei tre sa bag in pegaso 650 cube din 99??? Si ce filtru de ulei am nevoie??? aprilia Pegaso 650 cube din 99 este cumva pegaso 3??? Multumesc mult!!! Bafta multa in trafic si asfalt uscat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 gasesti pe www.louis.de filtru cod ulei 5w40 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LGO Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 Salutare fratzilor!!! Am si yo o intrebare!!! Ce ulei tre sa bag in pegaso 650 cube din 99??? Si ce filtru de ulei am nevoie??? aprilia Pegaso 650 cube din 99 este cumva pegaso 3??? Multumesc mult!!! Bafta multa in trafic si asfalt uscat!!! Ulei 5W40 2,2 litri Filtru de ulei Champion cod X305 Filtru de aer Champion cod V300 Bujie NGK DR8EA Aprilia Pegaso din 1999 este Pegaso 3. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 @mekanicu ai cumva idee daca amortizorul spate se poate repara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ASU11 Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 Ulei 5W40 2,2 litri Filtru de ulei Champion cod X305 Filtru de aer Champion cod V300 Bujie NGK DR8EA Aprilia Pegaso din 1999 este Pegaso 3. Bafta! bujie NGK DR8EA - se gaseste mai greu merge si DPR8EA9 - eu asta folosesc DR8EIX - iridium (cea mai buna) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ftraian Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 bujie NGK DR8EA se găseÂşte pe louis.de 3€. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_RC Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 (editat) Salutare tuturor. Sunt posesor de permis de Pegaso de anul trecut de prin august anul trecut insa nu am apucat sa fac mai mult de 100 km anul trecut din cauze diverse. (Incepator, lipsa echipament, probleme la moto...etc) Al meu motor e prezentat in cateva poze pe la inceputul acestui topic. Adica am fostul motor al lui Asfaltt. Ce e drept nu mai arata la fel de bine dar tot rupe pamantul sub el iar toba suna extraordinar. Merge impecabil dar cred ca ar fi de bun simt sa ii schimb uleiul si sa ii fac alte mici operatii necesare. Azi am fost intr-un magazin si m-am trezit ca nu stiu ce ulei ii trebuie sau cat de mult. Fiind vorba de modelul 1992 banuiesc ca are nevoie de 2 litri si nu de 2.2 litri. Filtrul de ulei e la fel la toate modelele? Are un cod? Exista un manual in engleza pt modelul Pegaso 1992? (Cel in italiana e ) Mai am multe intrebari dar ajunge pt primul post. Editat Martie 31, 2008 de Andrei_RC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ftraian Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 ulei 1.7l sau 2l dacă schimbi Âşi filtrul. De ulei s-a discutat mult pe forum. Filtru de ulei CHAMPION X305. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gothmog Postat Martie 31, 2008 Autor Share Postat Martie 31, 2008 Salut, In urma unei decizii de moment am achizitionat un Ktm lc4 adventure, cu parere de rau anunt ca vand aprilica. P.S. de departe cea mai tare comunitate de pe forum Felicitari pentru achizitie,sa te duca sanatos pretutindeni In mod normal (cunoscand statisticile legate de fiabilitatea KTM) ti-as fi spus "bafta la surubarit"... Da' nici cu Aprilica nu mi-e rusine deloc S-auzim si de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florintaman Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 Salut Urmeaza sa-mi iau o mobra, punand in balanta mai multe aspecte mi-au ramas pe lista 2 modele Aprilia Pegaso 3 si Suzuki XF650 Freewind(ambele dupa 2000). Care model ar fi alegerea potrivita si de ce? Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barz@ Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 Salut Urmeaza sa-mi iau o mobra, punand in balanta mai multe aspecte mi-au ramas pe lista 2 modele Aprilia Pegaso 3 si Suzuki XF650 Freewind(ambele dupa 2000). Care model ar fi alegerea potrivita si de ce? Multumesc anticipat Eu unu nu ti-as recomanda nici una din ele,dar daca tu vrei,ia-ti Pegaso;are in plus fata de Freewind racirea pe apa...in rest(viteza,putere,confort)...nu prea sunt diferente mari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gothmog Postat Aprilie 1, 2008 Autor Share Postat Aprilie 1, 2008 (editat) Eu unu nu ti-as recomanda nici una din ele,dar daca tu vrei,ia-ti Pegaso;are in plus fata de Freewind racirea pe apa...in rest(viteza,putere,confort)...nu prea sunt diferente mari Tocmai,racirea pe apa poate fi o problema,mai ales ca Pegasul cam prajeste garnitura de chiulasa.Daca nu ai de gand sa-l bagi la off-road greu sau sa stai mult in trafic,as recomanda Freewind-ul,racirea pe aer-ulei a dat mai mereu roade,cu conditia sa mergi,nu sa stai mult pe loc.Eu am avut si am mari probleme cu racirea,mi s-a blocat asta-vara termostatul pe "inchis" si-atunci a devenit racire pe aer,ma mir ca n-a bubuit motorul sub mine... Editat Aprilie 1, 2008 de Gothmog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LGO Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 @mekanicu ai cumva idee daca amortizorul spate se poate repara? Da, se poate repara. Nu e usor, dar se poate. /index.php?...t&id=188152 Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 gratie moltto ce ne-am face noi fara tine!?!?!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
straja13 Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 Da, se poate repara. Nu e usor, dar se poate. /index.php?...t&id=188152 Bafta! Dar cel de fata?Poti da ceva detalii.Imi pierde ulei pe la semering Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuxu Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 Sal, Are cineva o incuitoare de sa pentru Pegaso? Am si eu nevoie de partea in care se prinde shaua.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LGO Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 Dar cel de fata?Poti da ceva detalii.Imi pierde ulei pe la semering Pentru cel de fata gasesti toate detaliile in manualul de reparatii. Daca nu il ai, poti sa-l downloadezi de aici: http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?au...s&showcat=9 Atentie la surubul ingropat din capatul amortizorului, daca nu a mai fost desfacut, e lipit cu Loctite si ai nevoie de o cheie pneumatica sa-l desfaci. --- Mesaj completat în 03 Apr 2008 13:09 ------------- Sal, Are cineva o incuitoare de sa pentru Pegaso? Am si eu nevoie de partea in care se prinde shaua.... Incearca aici, poate ai noroc: http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?sh...0&hl=pegaso Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 un semnalizator pentru pegaso-ul de generatia mai noua 2005, 2006, etc. aveti careva de vanzare? sticla ei ma intereseaza mai degraba. sau de unde as putea lua? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barz@ Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 Tocmai,racirea pe apa poate fi o problema,mai ales ca Pegasul cam prajeste garnitura de chiulasa.Daca nu ai de gand sa-l bagi la off-road greu sau sa stai mult in trafic,as recomanda Freewind-ul,racirea pe aer-ulei a dat mai mereu roade,cu conditia sa mergi,nu sa stai mult pe loc.Eu am avut si am mari probleme cu racirea,mi s-a blocat asta-vara termostatul pe "inchis" si-atunci a devenit racire pe aer,ma mir ca n-a bubuit motorul sub mine... Nu cred ca racirea pe aer-ulei te ajuta mult,vara,cand afara sunt 35 grade...si mai stai blocat undeva in trafic,ca nu ai pe unde sa te bagi...iar cu prajitul garniturei de chiuluasa,la Pegaso,una din cauze sunt turele multe...cunosc cazuri. Eu cu pegasul meu nu am avut asemenea probleme si merg mai mult prin oras... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuxu Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 un semnalizator pentru pegaso-ul de generatia mai noua 2005, 2006, etc. aveti careva de vanzare? sticla ei ma intereseaza mai degraba. sau de unde as putea lua? Eu am luat de la united motors pentru pegaso 3 si era vre-o 150 de mii si il aveau si pe stoc. Suna sa-i intrebi poate ai noroc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 un nr de telefon pls oare trimit in tara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuxu Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 un nr de telefon pls oare trimit in tara? http://www.unitedmotors.ro/.. 021.23.321.30 sau 0724.37.73.96 daca nu il au pe stoc astepti cam o luna dupa el chiar daca iti zic 3 sapt daca vrei sa iti faci o idee despre preturi si piese poti sa te uiti aici: http://apriliayorkshire.co.uk/ poti sa iti comanzi direct dar te ajunge mai scump decat la united Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate