Geamanu Alin Postat Martie 13, 2015 Share Postat Martie 13, 2015 Nu beli fasolele alea la mine,ca nu scapi cu datu' de baut!!! normal, nici n-am vrut sa scap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Martie 13, 2015 Share Postat Martie 13, 2015 important e sa ne simtim bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Martie 13, 2015 Share Postat Martie 13, 2015 ! si cred ca asa va fi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Martie 14, 2015 Share Postat Martie 14, 2015 Acum ma pregatesc sa ma duc sa aduc acasa Honda NX 250 AX-1 din Campia-Turzii. Revin cu poze proaspete! hai sa vedem Eu m-am apucat de desfacut mobra in vederea vopsirii , de data aceasta , in mod corespunzator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victor_peg Postat Martie 14, 2015 Share Postat Martie 14, 2015 O camera cu baie sa fie, la parter, sau unde a mai ramas! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat Martie 14, 2015 Share Postat Martie 14, 2015 Dezmebrez Aprilia Pegaso Cube 1998.Cadru cu acte ro,toate piesele; Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Martie 14, 2015 Share Postat Martie 14, 2015 La etaj si a mai ramas inca o camera cu baie vis-a-vis de asta! Avem pana acum: 1)Apartament-Alin(@alingeamanu); 2)Camera cu baie la etaj(camera portocalie)-Eu; 3)Camera cu baie la parter(camera albastra,cea de sub mine)-Florin(@Florin_escu); 4)Camera cu baie la etaj(camera violet)-Victor(@victor_peg). Ramane 1 camere la etaj cu baie(cea vis-a-vis de violet)si cele 3 camere la etaj ce au salonul cu 2 bai si frigider,la parter! Astept sa stiu cine si ce doreste din cele ramase.Dup-aia sun si rezerv! » Post actualizat in 14 Mar 2015 16:19 Foarte bine! Poze cu a 4 a surata a familiei(am prins soare si vreme ok-dupa ce am ajuns acasa,la 1/2 de ora s-a innorat si s-a apucat de picurat/plouat marunt): » Post actualizat in 14 Mar 2015 16:19 Foarte bine! Poze cu a 4 a surata a familiei(am prins soare si vreme ok-dupa ce am ajuns acasa,la 1/2 de ora s-a innorat si s-a apucat de picurat/plouat marunt): sa o stapaneasca sanatoasa , fara evenimente nasoale! » Post actualizat in 14 Mar 2015 17:49 am realizat doar jumatate din cauza timpului nefavorabil .Maine daca e frumos urmeaza finisarea vopselei sidoua straturi de lac cu intaritor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victor_peg Postat Martie 14, 2015 Share Postat Martie 14, 2015 Multumesc, Cristi! P.S.: Ai ales camera portocalie, dupa culoarea motocicletei? E foarte frumoasa Honda, sa o stapanesti sanatos! Alin, te-ai apucat de revizia de primavara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victor_peg Postat Martie 14, 2015 Share Postat Martie 14, 2015 Mi-am luat astazi de la Lidl: - Cagula elastica, 90% poliamida, 10% elastan - 20 lei. Pare buna, vedem cum miroase mai tarziu. - Sistem Bluetooth + Intercom SilverCrest. Legatura bluetooth cu telefonul si cu fir intre cele doua persoane. Comunicatia buna intre sofer si pasager, ambii pot asculta muzica sau pot comunica intre ei, dar nu amandoua lucruri odata. La apel, pasagerul nu poate auzi conversatia. La 170 lei eu zic ca merita. Ramane de vazut autonomia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Martie 14, 2015 Share Postat Martie 14, 2015 Cum incape bluestutzu' intr-o integrala? Incomodeaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Martie 15, 2015 Share Postat Martie 15, 2015 Multumesc, Cristi! P.S.: Ai ales camera portocalie, dupa culoarea motocicletei? E foarte frumoasa Honda, sa o stapanesti sanatos! Alin, te-ai apucat de revizia de primavara? incetisor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Martie 15, 2015 Share Postat Martie 15, 2015 Mai bine bagai ceva gasolina si te dadeai o tura,doua... mie cand imi pica damblaua , imi pica si gata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victor_peg Postat Martie 15, 2015 Share Postat Martie 15, 2015 Nu incomodeaza deloc, eu am flip-up si chiar nu ma deranjeaza. Difuzoarele le-am bagat in casca, sub bureti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Martie 15, 2015 Share Postat Martie 15, 2015 de azi avem si luciu , fara Nicoleta . asta e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victor_peg Postat Martie 15, 2015 Share Postat Martie 15, 2015 de azi avem si luciu , fara Nicoleta . asta e Wow, arata super fain! La spray zici ca le-ai facut?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin_escu Postat Martie 15, 2015 Share Postat Martie 15, 2015 Victor, vezi in pozele lui Alin de mai devreme, se vede un pistol de vopsit electric! Alin. Arata super, de unde ai luat vopseaua si lacul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victor_peg Postat Martie 15, 2015 Share Postat Martie 15, 2015 Adevarat, n-am fost atent.. mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Martie 15, 2015 Share Postat Martie 15, 2015 Wow, arata super fain! La spray zici ca le-ai facut?! nu la spay ci la aparat , vopseaua se prepara la masina ce culoare vrei , apoi iti trebuie finisajul de lac cu intaritor .Se aplica cu pistolul Incerc sa prind si eu ceva din tainele vopsitului .e o meserie frumoasa .Am 38 de ani si inca nu stiu ce vreau sa fac , asta e Materialele in cazul unei vopsele "uni" costa cam 100-120 lei functie de suprafata » Post actualizat in 15 Mar 2015 17:01 Victor, vezi in pozele lui Alin de mai devreme, se vede un pistol de vopsit electric! Alin. Arata super, de unde ai luat vopseaua si lacul? este un magzin in Campina care pregateste cam tot ce vrei in materie de vopsea. » Post actualizat in 15 Mar 2015 17:06 nu la spay ci la aparat , vopseaua se prepara la masina ce culoare vrei , apoi iti trebuie finisajul de lac cu intaritor .Se aplica cu pistolul Incerc sa prind si eu ceva din tainele vopsitului .e o meserie frumoasa .Am 38 de ani si inca nu stiu ce vreau sa fac , asta e Materialele in cazul unei vopsele "uni" costa cam 100-120 lei functie de suprafata » Post actualizat in 15 Mar 2015 17:01 este un magzin in Campina care pregateste cam tot ce vrei in materie de vopsea. dac vrea cineva pot face trimite ce culoare vreti , numai ca nu stiu cum alegem culoare adorita.E o optiune personala si de aceea prezenta in fata paletarului de culori e obligatorie.Insa daca e cineva far pretentii , pot alege eu.Pe mine m-a costat 80 de lei asa: - 200 gr vopsea -200gr lac -100 grintaritoe -200 gr diluat( pt lac si vopsea) va recomand sa luati 300 gr de vopsea , in caz ca nu iese din prima.( slefuiti si dati din nou) cu 300 gr vopsea = 100 lei tva inclus , bon fiscal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Martie 15, 2015 Share Postat Martie 15, 2015 @ alin geamanu ce culoare este de fapt ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Martie 15, 2015 Share Postat Martie 15, 2015 (editat) @ alin geamanu ce culoare este de fapt ? albastru metalizat , daca vrei iti dau codul mi-au spus ca e universala , adera pe orice material. Eu am incercat varianta de vopsire separat de lacuire .Insa datorita componentelor comune cred ca pentru restul mobrei le voi amesteca » Post actualizat in 15 Mar 2015 18:08 @ alin geamanu ce culoare este de fapt ? asta e culoarea:Lexus blue 8L5 https://www.google.ro/search?q=lexus+8L5+paint&biw=1280&bih=647&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=MsoFVZjsA4TVONrmgMAL&ved=0CEwQsAQ#imgdii=_&imgrc=hV5mxJq_JUNdZM%253A%3Bk0xlm6ZQEs9DSM%3Bhttp%253A%252F%252Fi50.photobucket.com%252Falbums%252Ff322%252Fthebadz32%252Fdream1.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.clublexus.com%252Fforums%252Fsc-400-300%252F314443-rsp-pic-thread-with-questions.html%3B640%3B426 Editat Martie 15, 2015 de alin geamanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin_escu Postat Martie 15, 2015 Share Postat Martie 15, 2015 Alin, nu le amesteca ca nu se mai vede lacul ca lumea! E bine sa fie facute de acelasi producator, asa ai garantia ca nu se scorojeste lacul sau ca nu se "branzeste" vopseaua. Eu asa stiu, lacul se da dupa vopsire pentru efect de "adancime", vezi pe YouTube ca nu se poate sa nu gasesti ceva interesant! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugenkawa Postat Martie 15, 2015 Share Postat Martie 15, 2015 Alin,la noi sunt multi care prepara vopsele auto,dupa codul de fabricatie,sau dupa mostra de vopsea de pe mobra / masina. Stiu ca o poate baga si la spray,care e undeva la 40-50lei,iar lacul il cumperi separat. » Post actualizat in 15 Mar 2015 19:09 Amestecurile se fac din calculator pentru a gasi culoarea / nuanta cea mai apropiata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Martie 16, 2015 Share Postat Martie 16, 2015 (editat) Alin, nu le amesteca ca nu se mai vede lacul ca lumea! E bine sa fie facute de acelasi producator, asa ai garantia ca nu se scorojeste lacul sau ca nu se "branzeste" vopseaua. Eu asa stiu, lacul se da dupa vopsire pentru efect de "adancime", vezi pe YouTube ca nu se poate sa nu gasesti ceva interesant! corect. Eu am luat toate elementele de la acelas magazin , de fapt vanzatorul mi-a dat la pachet ca sa spun asa " Kitul complet " » Post actualizat in 16 Mar 2015 06:10 Alin,la noi sunt multi care prepara vopsele auto,dupa codul de fabricatie,sau dupa mostra de vopsea de pe mobra / masina. Stiu ca o poate baga si la spray,care e undeva la 40-50lei,iar lacul il cumperi separat. » Post actualizat in 15 Mar 2015 19:09 Amestecurile se fac din calculator pentru a gasi culoarea / nuanta cea mai apropiata. exact. Am ales culoarea de pe paletar si aceasta s-a preparat la calculator . Mi-a recomandat sa vopsesc la pistol nu la spay astfel cu aceeasi bani am luat dublu vopsea .Adica:sparay = 100 g vopsea = 35 lei , separat 200 gr vopsea = 40 lei » Post actualizat in 16 Mar 2015 07:53 corect. Eu am luat toate elementele de la acelas magazin , de fapt vanzatorul mi-a dat la pachet ca sa spun asa " Kitul complet " » Post actualizat in 16 Mar 2015 06:10 exact. Am ales culoarea de pe paletar si aceasta s-a preparat la calculator . Mi-a recomandat sa vopsesc la pistol nu la spay astfel cu aceeasi bani am luat dublu vopsea .Adica:sparay = 100 g vopsea = 35 lei , separat 200 gr vopsea = 40 lei recomand pentru lucrari de finete pistol cu compresor , nu electric. Acesta din urma nu are presiunea necesara imprastierii in particule fine si poate stropii.daca nu reglati cum trebuie jetul ,pierdeti banii » Post actualizat in 16 Mar 2015 10:25 Alin, nu le amesteca ca nu se mai vede lacul ca lumea! E bine sa fie facute de acelasi producator, asa ai garantia ca nu se scorojeste lacul sau ca nu se "branzeste" vopseaua. Eu asa stiu, lacul se da dupa vopsire pentru efect de "adancime", vezi pe YouTube ca nu se poate sa nu gasesti ceva interesant! am vazut , asa este » Post actualizat in 16 Mar 2015 10:27 Alin, nu le amesteca ca nu se mai vede lacul ca lumea! E bine sa fie facute de acelasi producator, asa ai garantia ca nu se scorojeste lacul sau ca nu se "branzeste" vopseaua. Eu asa stiu, lacul se da dupa vopsire pentru efect de "adancime", vezi pe YouTube ca nu se poate sa nu gasesti ceva interesant! singura problema pe care o am este indepartarea lacului vechi , care nu are intaritor si se inmoaie la diluant si benzina .Daca ramane ceva infloreste Editat Martie 16, 2015 de alin geamanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Martie 16, 2015 Share Postat Martie 16, 2015 @ alin geamanu de ce nu ai mai preferat violetul metalizat original ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Martie 17, 2015 Share Postat Martie 17, 2015 @ alin geamanu de ce nu ai mai preferat violetul metalizat original ? vreau o schimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate